Οι πολιτικές after sales των εταιρειών αυτοκινήτου έχουν σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αξία ίση ή και μεγαλύτερη από την ίδια την αγορά ενός νέου μοντέλου.

Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας, όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι.

Το εξουσιοδοτημένο service μετράει

27661 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι πολιτικές after sales των εταιρειών αυτοκινήτου έχουν σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αξία ίση ή και μεγαλύτερη από την ίδια την αγορά ενός νέου μοντέλου. Το αυτοκίνητο είναι επένδυση και η αξία του πρέπει να διατηρείται υψηλή ακόμα και μετά την πώληση.


Οι χαμηλότερες τιμές των μη-εξουσιοδοτημένων συνεργείων αποτελούν για πολλούς δέλεαρ στη σημερινή οικονομική περίοδο. Αξίζει όμως αυτή επιλογή, όταν η επισκευή δεν καταγράφεται στο βιβλίο συντήρησης, τα υλικά μπορεί να μην είναι γνήσια και ο τεχνίτης –ενδεχομένως- μη ειδικευμένος στο εκάστοτε μοντέλο; Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας, όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Είναι αυτό που θα κρατήσει την τιμή του πιο ψηλά από κάθε είδος επιπλέον εξοπλισμού που μπορεί να έχετε πληρώσει για το αυτοκίνητό σας. 
 
Η αξία των γνήσιων ανταλλακτικών
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, όλοι μας προσπαθούμε να κόψουμε έξοδα από παντού. Ακόμη και από το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, κινούμαστε λιγότερο, σύμφωνα με τους κανόνες οικονομικής οδήγησης και όταν έρθει η ώρα του service, κάποιοι προτιμούν τα ιμιτασιόν από τα γνήσια ανταλλακτικά. Είναι όμως σίγουρο ότι με κάτι τέτοιο κερδίζουν πραγματικά; Γιατί αν η διαφορά μεταξύ τους είναι μικρή, τότε μήπως το γνήσιο ανταλλακτικό, που έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου της εκάστοτε μάρκας είναι προτιμότερο; ¶λλωστε
τα γνήσια ανταλλακτικά πωλούνται με εγγύηση, που σημαίνει πως, αν παρουσιαστεί και πάλι βλάβη, η αντικατάσταση τη δεύτερη φορά θα είναι δωρεάν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τα After Sales προγράμματα ορισμένων εταιρειών, οι οποίες προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσω του δικτύου τους. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES