Hyundai & Premium υπηρεσίες, Μητρόπουλος !

2841 Επισκέψεις στο άρθρο

Απολαύστε premium εξυπηρέτηση με ασφάλεια, στις εγκαταστάσεις του Χ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Είτε για test drive μοντέλου Hyundai, είτε για τις After Sales υπηρεσίες .

Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ, με 30 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα.

Η εξυπηρέτηση, η ικανοποίηση και η ασφάλεια σας είναι καθήκον τους

Η έδρα της εταιρείας HYUNDAI  Χ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, ενώ οι υπηρεσίες της Χ. Μητρόπουλος ΑΕ επεκτείνονται στον τομέα της υγραεριοκίνησης, της προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιρειών, ενώ επιπλέον παρέχουμε την δυνατότητα ασφάλισης του οχήματος σας, επιλέγοντας για εσάς το πιο ολοκληρωμένο, ελκυστικό και προπάντων οικονομικό πακέτο για τις ανάγκες σας.

Η HYUNDAI  Χ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ολοκληρώνει το πακέτο υπηρεσιών φροντίδας του αυτοκινήτου σας με ένα ολοκληρωμένο τμήμα πλυντηρίου αυτοκινήτων με όλες τις απαιτούμενες παροχές.

Επίσης βρίσκονται κοντά σας και με το τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της και έτοιμων προς πώληση και παράδοση έχοντας πρωτίστως συντηρηθεί  και έχοντας υποστεί βιολογικό καθαρισμό του εσωτερικού τους, περιμένοντας των νέο ιδιοκτήτη «σαν καινούρια».

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:  Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 13122,  Ίλιον
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES