Με τις νέες προσφορές της αγοράς για Καλοκαιρινό Έλεγχο κερδίζεις σε ποιότητα, ασφάλεια και τιμή.

Service & Δωρεάν Έλεγχος

24812 Επισκέψεις στο άρθρο

Ελέγχοντας το αυτοκίνητό σας σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της μάρκας σας, σας κοστίζει ελάχιστα (ή είναι δωρεάν!), αποδεικνύετε τα πραγματικά του χιλιόμετρα και αυξάνετε τη μεταπωλητική του αξία.

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητό μας επιβαρύνεται επιπλέον από τις υψηλές θερμοκρασίες του ελληνικού καύσωνα, αλλά και από μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως τα πολλά χλμ και η ποιότητα των δρόμων προς τους θερινούς προορισμούς, είτε πρόκειται για διακοπές κατά τη διάρκεια των αδειών, είτε για τις σύντομες εξορμήσεις του σαββατοκύριακου. Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως αφορούν όλη την οικογένεια, η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου μας μεγιστοποιείται, αφού ισοδυναμεί με την ασφάλεια και των δικών μας ανθρώπων.

Είναι επομένως, η κατάλληλη περίοδος για να επισκεφθεί κανείς, ένα συνεργείο και φυσικά εξουσιοδοτημένο, αφού πέραν των υπολοίπων οφελών για το αυτοκίνητό μας, τα περισσότερα δίκτυα όλων των αντιπροσωπειών, προσφέρουν τον καλοκαιρινό έλεγχο του αυτοκινήτου, εντελώς δωρεάν, με έξτρα παροχές, αλλά και εκπτώσεις για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα (π.χ. ανταλλακτικά). 

Όσον αφορά το έλεγχο αυτό καθαυτό, στην πλειοψηφία των συνεργείων τσεκάρουν από φώτα, φλας, αέρα ελαστικών και λάδια κινητήρα, μέχρι δίσκους, θερμουίτ και σύστημα ψύξης και ανάφλεξης, ενώ συχνά γίνεται και ηλεκτρονικός έλεγχος του οχήματος μέσω διαγνωστικού μηχανήματος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES