Με τις νέες προσφορές της αγοράς για Καλοκαιρινό Έλεγχο κερδίζεις σε ποιότητα, ασφάλεια και τιμή.

Service & Δωρεάν Έλεγχος

Διαβάστηκε από 18734 αναγνώστες

Ελέγχοντας το αυτοκίνητό σας σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της μάρκας σας, σας κοστίζει ελάχιστα (ή είναι δωρεάν!), αποδεικνύετε τα πραγματικά του χιλιόμετρα και αυξάνετε τη μεταπωλητική του αξία.

 
Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητό μας επιβαρύνεται επιπλέον από τις υψηλές θερμοκρασίες του ελληνικού καύσωνα, αλλά και από μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως τα πολλά χλμ και η ποιότητα των δρόμων προς τους θερινούς προορισμούς, είτε πρόκειται για διακοπές κατά τη διάρκεια των αδειών, είτε για τις σύντομες εξορμήσεις του σαββατοκύριακου. Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως αφορούν όλη την οικογένεια, η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου μας μεγιστοποιείται, αφού ισοδυναμεί με την ασφάλεια και των δικών μας ανθρώπων.

Είναι επομένως, η κατάλληλη περίοδος για να επισκεφθεί κανείς, ένα συνεργείο και φυσικά εξουσιοδοτημένο, αφού πέραν των υπολοίπων οφελών για το αυτοκίνητό μας, τα περισσότερα δίκτυα όλων των αντιπροσωπειών, προσφέρουν τον καλοκαιρινό έλεγχο του αυτοκινήτου, εντελώς δωρεάν, με έξτρα παροχές, αλλά και εκπτώσεις για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα (π.χ. ανταλλακτικά). 

Όσον αφορά το έλεγχο αυτό καθαυτό, στην πλειοψηφία των συνεργείων τσεκάρουν από φώτα, φλας, αέρα ελαστικών και λάδια κινητήρα, μέχρι δίσκους, θερμουίτ και σύστημα ψύξης και ανάφλεξης, ενώ συχνά γίνεται και ηλεκτρονικός έλεγχος του οχήματος μέσω διαγνωστικού μηχανήματος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

AFTER SALES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 • ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

  Οταν λέτε book service, μήπως εννοείτε service book οπως είναι το σωστό;; αλλωστε μάς έχετε κουρασει με τις αγγλικουρες σας απο τα always on top, μεχρι must have, must buy, must see, και γενικά μιά αίσθηση αγγλομανίας σε σημείο που δυσκολα ο απλός έλληνας να διαβάζει τα αγγλοελληνικά σας κειμενα. Book service δεν υπάρχει ουτε στο όνειρο σας ουτε όμως στην Αφρική. Σεβαστήτε λίγο τη δική μας γλωσσα.

    2
 • Νίκος

  Έτσι μπράβο, να βοηθάμε λιγάκι τις "κακόμοιρες" τις αντιπροσωπίες. Μη πάτε για έλεγχο του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο της γειτονιάς. Αυτοί δεν "ενισχύουν" τα media....

    2
 • DEC

  Δωρεάν έλεγχος βεβαίως-βεβαίως. Έλεγχο κλιματιστικού ΔΕΝ το συζητώ (κινούμαι πολύ, δεν ζώ χωρίς). Τώρα αν μού βρούν και κάτι που πρέπει να αλλάξω εκεί αρχίζουν τα δύσκολα...

    1

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός