Εξειδικευμένο service και είσαι σίγουρος!

15922 Επισκέψεις στο άρθρο

Επέλεξε ένα εξειδικευμένο συνεργείο για το service του αυτοκινήτου σου. Εμπειρία, κατάλληλα εργαλεία και όλες οι έξτρα υπηρεσίες, που θα σου προσφέρουν.

Η οδική ασφάλεια και η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη. Έτσι το service πρέπει να γίνεται την ώρα που πρέπει και χωρίς καθυστερήσεις ή ελλείψεις, καθώς και από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια, πέρα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, άνθιση έχουν αρχίσει να γνωρίζουν και τα εξειδικευμένα συνεργεία, τα οποία προσφέρουν αρκετά οφέλη, τα οποία μπορεί να μην τα έχετε καν φανταστεί. Τόσο σε ό, τι αφορά στην τσέπη σας, όσο και στην ίδια σας την ζωή. Παράλληλα, τα εξειδικευμένα συνεργεία, προσφέρουν αρκετές διευκολύνσεις και έξτρα υπηρεσίες, βρίσκοντας λύση ακόμα και στο εμπόδιο που λέγεται capital controls. 

 Διαθέτουν εμπειρία, γνώση και σύγχρονο εξοπλισμό

Πρώτα από όλα έχουμε το πλεονέκτημα της εμπειρίας του μάστορα από τα χέρια του οποίου έχει περάσει πληθώρα μοντέλων και με πολλές χιλιάδες χλμ. στο κοντέρ. Έπειτα, ο μάστορας που ειδικεύεται πάνω στο μοντέλο και την εθνικότητα του αυτοκινήτου σας μπορεί να κρίνει πια ανταλλακτικά, γνήσια ή after market, είναι φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή και τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας. 

Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως κατά την επισκευή μιας βλάβης ή ενός τυπικού service σε ένα εξειδικευμένο, νόμιμο συνεργείο και όχι στην αυλή ενός σπιτιού-μαγαζιού, η τοποθέτηση των ανταλλακτικών ή η διάγνωση μιας βλάβης γίνεται με τα σωστά μηχανήματα, όπως ορίζει ο κατασκευαστής. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του οχήματος.

Επιπλέον σύμφωνα με Ευρωπαϊκή οδηγία ο καταναλωτής θα μπορεί να απευθύνεται σε εξειδικευμένα – ανεξάρτητα συνεργεία για εργασίες συντήρησης, χωρίς να χάνει το δικαίωμα της εγγύησης του αυτοκινήτου του.

Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου και οι υπόλοιπες έξτρα υπηρεσίες που προσφέρουν

Πολλά από τα εξειδικευμένα συνεργεία προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες με σκοπό τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

1. Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης:
Κάποιοι επισκευαστές παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο σας πρέπει να παραμείνει στο συνεργείο παραπάνω από μία ημέρα για να διορθωθούν οι βλάβες του, δίνοντάς σας έτσι λύση για το πως θα μετακινείστε.

2. Απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες:
Πολλά φανοποιεία δέχονται-αναλαμβάνουν την ευθύνη, η πληρωμή τους σε περίπτωση ατυχήματος που δεν φέρετε εσείς την ευθύνη, να πραγματοποιείται απευθείας από την ασφαλιστική σας εταιρία.
Δηλαδή σας απαλλάσσουν από τη διαδικασία, που απαιτεί χρόνο –και στους σημερινούς ρυθμούς είναι πολύτιμος- να εκταμιεύσετε χρήματα για να πληρώσετε τις επισκευές οι ίδιοι και μετά να τα πάρετε πίσω από την ασφάλεια σας.

3. Δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας:
Όπως ειπώθηκε παραπάνω, ο διαθέσιμος χρόνος σας είναι περιορισμένος και πολύτιμος. Οπότε σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν πλέον συνεργεία τα οποία μπορούν να σας διευκολύνουν παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητό σας από το χώρο σας.

Επιπλέον, κάποιοι επισκευαστές προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες όπως, το ξεθάμπωμα των φαναριών, το γυάλισμα του εξωτερικού χρώματος ή την επισκευή μικρών βαθουλωμάτων.

Δίνουν ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης, το οποίο εγγυάται την μεταπωλιτική αξία του αυτοκινήτου.

Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Είναι αυτό που θα κρατήσει την τιμή του πιο ψηλά από κάθε είδος επιπλέον εξοπλισμού που μπορεί να έχετε πληρώσει για να έχει το αυτοκίνητό σας. 

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών