Καθαρή ατμόσφαιρα και ασφάλεια με το «Clean Plus» της Volkswagen

2173 Επισκέψεις στο άρθρο

H Volkswagen με το πακέτο φροντίδας «Clean Plus» προσφέρει άριστη συντήρηση και σωστή απολύμανση του συστήματος κλιματισμού. Με αυτό τον τρόπο σας εξασφαλίζει ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον την ώρα της οδήγησης, αλλά και ασφαλέστερες μετακινήσεις.

Η συντήρηση και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, πέρα από τα προφανή οφέλη, της δροσερής καμπίνας με την ιδανική θερμοκρασία, επιβάλλεται και για λόγους ασφάλειας. Ειδικά τώρα που λόγω της εποχής το σύστημα κλιματισμού θα γράψει «υπερωρίες» και η σκόνη από τις εξορμήσεις μας θα αναγκάσει τα ήδη ταλαιπωρημένα φίλτρα καμπίνας να «υπερβάλλουν» εαυτόν. Μην ξεχνάτε, ότι το φίλτρο καμπίνας προστατεύει τον οδηγό μέσα στο αυτοκίνητο, από τη σκόνη, τα σωματίδια αιθάλης και την αλλεργική γύρη. Η σημασία του λοιπόν, είναι μεγάλη και γι`  αυτό θα πρέπει να φροντίσετε, να το καθαρίσετε ή να το αντικαταστήσετε.

Επιπλέον, ένα σωστά συντηρημένο σύστημα κλιματισμού μειώνει την ύπαρξη αλλεργιογόνων παραγόντων, οι οποίοι σύμφωνα με έρευνα, είναι υπεύθυνοι για αύξηση της πιθανότητας πρόκλησης ατυχήματος κατά 30%. Απλά αναλογιστείτε ότι ένα απλό φτέρνισμα την ώρα της οδήγησης και με ταχύτητα 50 χλμ., σημαίνει ότι η οδήγηση θα είναι «τυφλή» για τα επόμενα 13 μέτρα. Παράλληλα η κακή ποιότητα του αέρα δημιουργεί αίσθημα κόπωσης και υπνηλίας, παράγοντες επίσης υπεύθυνοι πολλών ατυχημάτων. Συνεπώς μέσω της σωστής συντήρησης του συστήματος κλιματισμού και της αλλαγής φίλτρου καμπίνας, αυξάνεται και η ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Πλήρης έλεγχος κλιματισμού και αλλαγή φίλτρων, με το πακέτο φροντίδας «Clean Plus»

Η Volkswagen προσφέρει στους κατόχους των οχημάτων της την υπηρεσία «Clean Plus» έχοντας ως σκοπό να ικανοποιήσει πλήρως όλους τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της. Η υπηρεσία περιλαμβάνει ένα πακέτο εργασιών για την δημιουργία μιας υγιούς ατμόσφαιρας στο εσωτερικό της καμπίνας. Συγκεκριμένα, στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Volkswagen, oι πιστοποιημένοι τεχνικοί της θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από εργασίες που περιλαμβάνουν:

•    Καθαρισμό και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού με τη χρήση αντιβακτηριδιακού καθαριστικού.
•    Έλεγχο της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού με τη χρήση θερμομέτρου.
•    Αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, με τοποθέτηση νέου φίλτρου ενεργού άνθρακα για καθαρότερο αέρα στο εσωτερικό και
•    Δωρεάν τεχνικό έλεγχο βασικών σημείων του αυτοκινήτου (μπαταρία - μάκτρα υαλοκαθαριστήρων - ελαστικά τροχών – φρένα και χειρόφρενο) .

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES