Η διαφορά στην top εξυπηρέτηση πελατών και στην «ψαγμένη» after sales στρατηγική φαίνεται στις λεπτομέρειες, όπως οι ειδικές after sales υπηρεσίες της Kia.

Kia After Sales, υπηρεσίες για… Hi Score στην ικανοποίηση πελατών

12224 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Kia εκτός από τα best seller μοντέλα της, ξεχωρίζει και για τις κορυφαίες after sales υπηρεσίες που προσφέρει, οι οποίες εξασφαλίζουν μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης στους κατόχους της.

Η Kia επενδύει στη σχέση της με τους κατόχους προσφέροντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας επιτυγχάνοντας ικανοποίηση top επιπέδου, με βάση και τις έρευνες. Με αυτή την αυτοπεποίθηση, η Kia είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης σε όλη την γκάμα της, αλλά και μια σειρά από ειδικές after sales υπηρεσίες που ξεχωρίζουν και που φυσικά φέρουν την υπογραφή της premium κορεάτικης φίρμας. Πάντα με την υποστήριξη από το έμπειρο και εξειδικευμένο σε μοντέλα της Kia, προσωπικό.

Μέσα σε όλα, η Kia προσφέρει δωρεάν ελέγχους καλής λειτουργίας καθώς και εποχικές προσφορές, τη στιγμή που όλα αυτά γίνονται με διαφάνεια, καθώς μπορούν να δοθεί αναλυτική προσφορά με όλα τα ανταλλακτικά και τις εργασίες που προβλέπονται, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Φυσικά, ο εξοπλισμός διαγνώσεων και τα ειδικά εργαλεία είναι εκείνα που πιστοποιεί για χρήση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της, για όλα τα μοντέλα της. Κάτι που ισχύει και για τα λιπαντικά ή τα υπόλοιπα απαραίτητα υγρά του αυτοκινήτου, που και αυτά πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές του εργοστασίου. Όλα έχουν την σφραγίδα της Kia. Όλα καταγράφονται σαν «ιστορικό» με λεπτομέρειες στο βιβλίο συντήρησης , διασφαλίζοντας την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση και την υψηλότερη αξία στο "χρηματιστήριο της μεταπώλησης". Αξίζει να σημειωθεί πως οι υπηρεσίες Kia παρέχονται σε καλά σχεδιασμένες, άνετες και ποιοτικές εγκαταστάσεις, με ευγένεια, φιλικότητα και κατανόηση για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας, με σεβασμό στο χρόνο και τα χρήματά σας, με διαφάνεια και τιμιότητα σε κάθε επικοινωνία και συναλλαγή μαζί σας.

Οδική Βοήθεια – Κia Assistance

Η Kia κάνει πρωταθλητισμό στην αξιοπιστία, αλλά τα απρόοπτα δε λείπουν, είτε εξαρτώνται από τις συνθήκες, το οδόστρωμα, τους άλλους οδηγούς. Για κάθε περίπτωση, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, με την αγορά του Kia σας αποκτάτε για τον πρώτο χρόνο το κορυφαίο πακέτο οδικής βοήθειας Kia Assistance. Η οδική βοήθεια Kia Assistance παρέχεται με ένα τηλέφωνο στο 210 9904088 και προσφέρει:

  • Επιτόπια επισκευή του οχήματος εφόσον είναι δυνατή
  • Επαναφορά οχήματος σε δημόσιο δρόμο
  • Μεταφορά οχήματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Kia
  • Παραμονή ασφαλισμένων κατόχων σε ξενοδοχείο
  • Κάλυψη σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • Παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης
  • Κάλυψη εξόδων συνέχισης ταξιδιού με άλλο μέσο
  • Παροχή βοήθειας σε περίπτωση έλλειψης καυσίμων

Με την αγορά ενός Kia αποκτά κανείς για τον πρώτο χρόνο το κορυφαίο πακέτο οδικής βοήθειας Kia Assistance και έχει το κεφάλι του ήσυχο. Μάλιστα μετά τη λήξη της αρχικής Οδικής Βοήθειας, πολλά από τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Kia, την ανανεώνουν δωρεάν για ένα χρόνο, πραγματοποιώντας σε αυτά το προγραμματισμένο service (Service Activated Roadside Assistance, S.A.R.A.).


Κia Insurance. Γρήγορη & εγγυημένη διαδικασία με ανταγωνιστικές χρεώσεις

Σε συνεργασία με την Allianz, μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες του κόσμου, η Kia δημιούργησε ειδικά προγράμματα ασφάλισης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, για να επιλέξει κανείς αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Τα προγράμματα Kia Insurance σχεδιάστηκαν για να παρέχουν το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας με τις after sales υπηρεσίες της φίρμας και εξασφαλίζουν:
  • Γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης ζημιών, ακόμη και εάν η εταιρεία του υπαίτιου δεν ανήκει στο φιλικό διακανονισμό.
  • Εγγυημένη κάλυψη των επισκευών σας στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Kia.
  • Ανταγωνιστικές τιμές, με χαμηλό όριο απαλλαγής στη μικτή ασφάλιση (300€).
  • Εγγύηση αποζημίωσης στη συνολική αξία του τιμολογίου αγοράς του. ασφαλισμένου αυτοκινήτου κατά τα πρώτα 3 χρόνια κυκλοφορίας του σε περίπτωση ολικής καταστροφής.
  • Αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τα αυτοκίνητα Kia.


Σε συνεργασία με την Allianz, μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες του κόσμου, η Kia δημιούργησε ειδικά προγράμματα ασφάλισης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές

7ετής δωρεάν αναβάθμιση χαρτών

Καθημερινά γίνονται αλλαγές στο παγκόσμιο οδικό δίκτυο. Ένας νέος δρόμος δίνεται στην κυκλοφορία, κάποιος άλλος αλλάζει όνομα, κατεύθυνση ή όριο ταχύτητας. Ανοίγει ένα νέο βενζινάδικο, ένα νέο ξενοδοχείο, ένα νέο εστιατόριο, ένα νέο parking. Κάθε μέρα ο κόσμος που κυκλοφορούμε αλλάζει. Για αυτό και η Kia εξασφαλίζει κάθε χρόνο καινούριους, ενημερωμένους χάρτες για τα συστήματα πλοήγησης των αυτοκινήτων της. Κάνοντας το προγραμματισμένο service σας σε ένα Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Kia αναβαθμίζετε το χάρτη σας δωρεάν, σε λίγα λεπτά! Για 7 χρόνια, όσα και η κορυφαία εργοστασιακή εγγύηση της Kia.

Χάρη στη δωρεάν ετήσια ανανέωση των χαρτών του συστήματος πλοήγησης των μοντέλων της Kia για 7 χρόνια θα είστε πάντα στο σωστό δρόμο!

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES