Κορυφαίες υπηρεσίες για απολαυστική οδήγηση.

1816 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Μ. Σιδέρης Α.Ε. είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes-Benz και παρέχει άρτια εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα στελέχη για την εξυπηρέτηση σας.

Η εταιρεία Μ. ΣΙΔΕΡΗΣ Α.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της Ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας 50 χρόνια, από το 1970, στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Από το καλοκαίρι του 2014, με έδρα τις νέες εγκαταστάσεις της στην Πάτρα, δραστηριοποιείται στο Δίκτυο των εξουσιοδοτημένων διανομέων και Επισκευαστών Mercedes-Benz & Smart.

Η Μ. ΣΙΔΕΡΗΣ Α.Ε. παρέχει άρτια εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα στελέχη για την εξυπηρέτηση σας.

Τέλος, 2012 βραβεύτηκε από τη Mercedes-Benz για τις υπηρεσίες που παρείχε ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Mercedes-Benz στο Αγρίνιο με το βραβείο Excellence Service Program.

Αποκτήστε τη Mercedes-Benz που ονειρεύεστε. Επιλέξτε από την πλήρη γκάμα που διαθέτει η Μ. ΣΙΔΕΡΗΣ Α.Ε, το μοντέλο που σας ταιριάζει. Η διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία της Mercedes-Benz σας εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας παγκοσμίως.
Αγοράζοντας ένα smart επιλέγετε ένα μοναδικό αυτοκίνητο και μέγιστη ευελιξία – ειδικά σε συνδυασμό με τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες μας.

Θα τους βρείτε στη  Νέα Εθνική Οδός Πατρών – Αθηνών 197

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES