Κουμαντζιάς Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη

Κουμαντζιάς Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη

5509 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Κουμαντζιάς Α.Ε. ιδρύθηκε από τον κ. Χρήστο Κουμαντζιά τον Δεκέμβριο του 2013 ενσωματώνοντας σταδιακά πολύ γνωστά εργοστάσια αυτοκινήτων όπως Fiat, Fiat Επαγγελματικά, Mercedes, Jaguar, Landrover, AlfaRomeo και Lancia.

Με τις στεγασμένες εγκαταστάσεις να ξεπερνούν τα 6.500 τ.μ., παρέχεται υψηλή ποιότητα σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών, Ο Όμιλος καλύπτει καλύπτοντας έναν σημαντικό όγκο αναγκών σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων, επισκευής και συντήρησης οχημάτων ιδιωτικής  και επαγγελματικής χρήσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
 
Στο Νομό Θεσσαλονίκης η γνωστή σε όλους μας JEEP εκπροσωπείται αποκλειστικά  -από το καλοκαίρι του 2019-  από την ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε σε μια πολυτελή έκθεση στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. 
 
Υφίστανται όλες οι ειδικότητες που σχετίζονται με την πώληση και την επισκευή αυτής της premium μάρκας   και διαχειρίζονται περισσότερες από 25 διελεύσεις καθημερινά σε 32 ράμπες ανύψωσης, 64 θέσεις εργασίας και με μια αποθήκη ανταλλακτικών που ξεπερνάει τα 850 τ.μ. Κάθε είδους εργασία ή ανάγκη, μπορεί να αντιμετωπισθεί εγκαίρως, πετυχαίνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα.
 
«Μέχρι σήμερα επισκευάστηκαν περισσότερα από 20.000 οχήματα και είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε σε μια ασφαλή μετακίνηση και προστατεύουμε έστω και έμμεσα ανθρώπινες ζωές.»
 
Τα βραβεία που της έχουν απονεμηθεί επιβεβαιώνουν, την ισχυρή θέληση, την συμβολή στην ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας, την εμπιστοσύνη των πελατών και την προσήλωση των εργαζομένων σε έναν κοινό σκοπό.
 
  1. Group : Τον Μάρτιο του 2019, στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επίσημων Διανομέων της Fiat Chrysler Automobiles που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, η Κουμαντζιάς Α.Ε. τιμήθηκε με το 1ο βραβείο Best Customer Experience για ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. γιΆ αυτό, η ανακύκλωση και η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων αποτελούν την καθημερινότητά της. Στον τομέα της ανακύκλωσης, έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα ανακύκλωσης, με εξαιρετικά αποτελέσματα αφού μόνο τα τελευταία 2 χρόνια ανακυκλώθηκαν 39,948 kg (Λιπαντικών, Σιδήρου, Πλαστικών, Αλουμινίου, Μπαταριών και Χημικών).
 
Όραμα της ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. είναι η ενίσχυση της ηγετικής θέσης στον Νομό Θεσσαλονίκης, λειτουργώντας με αφοσίωση, συνέπεια και σεβασμό προς τον πελάτη, τον συνεργάτη και τον εργαζόμενο, με ευθύνη για την κοινωνία και το περιβάλλον.
 

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES