Γιατί τα γνήσια ανταλλακτικά θα το κρατήσουν αυθεντικό

Γιατί τα γνήσια ανταλλακτικά θα το κρατήσουν αυθεντικό

10394 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα γνήσια ανταλλακτικά θα κρατήσουν τα αυτοκίνητό σου αυθεντικό και σίγουρα εγγυώνται την άριστη επισκευή του. Πλέον τα βρίσκεις και σε ανταγωνιστικές τιμές. Δες γιατί πρέπει να προτιμήσεις τα ανταλλακτικά της… μαμάς!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προεξοφλώντας πως το γνήσιο είναι ακριβό κάποιοι δεν μπαίνουν στην διαδικασία να ψάξουν ή συγκρίνουν τιμές, πληρώνοντας τελικά ένα aftermarket ανταλλακτικό σε αντίστοιχη τιμή και μάλιστα χωρίς να γνωρίζουν την "διάρκεια ζωής" των 2 επιλογών. "Διάρκεια" που έχει νόημα και γλιτώνει πολλά χρήματα. "Διάρκεια" που στις περισσότερες περιπτώσεις σύγκρισης, μόνο σε ένα γνήσιο ανταλλακτικό, λιπαντικό κλπ μπορείς να βρείς συμφέρουσα και με περισσότερη Value for your money ! Ας ρίξουμε όμως μία ματιά στα πλεονεκτήματα που απαντούν στο «Γιατί να προτιμήσω γνήσια ανταλλακτικά».

Κοινοποίησέ το »


1. Διαθέτουν ποιότητα - Είναι τεχνολογικά προηγμένα
Η ποιότητα των ανταλλακτικών (που έχει επιλέξει –από ένα ευρύ φάσμα επιλογών- με βάση υψηλά κριτήρια ποιότητας, ο κατασκευαστής του δικού σας αυτοκινήτου) έχει τεράστια σημασία.  Γι αυτό άλλωστε και –ο κατασκευαστής- βάζει άφοβα την σφραγίδα του σε αυτά (σήμα της μάρκας στη συσκευασία τους). Τα κατασκευάζουν κορυφαίοι διεθνείς κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια που εξασφαλίζουν ποιότητα.

2. Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας
Τα γνήσια ανταλλακτικά εγγυώνται την καλή και αποδοτική χρήση (ή στις όχι συχνές περιπτώσεις, προβλήματος, την asap και δωρεάν αντικατάσταση).

3. Ενισχύουν την ασφάλεια στον δρόμο
Τα ανταλλακτικά κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία και την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου. Κατ επέκταση και την εικόνα της μάρκας στα ματιά του κοινού και της αγοράς. Ο βαθμός αξιοπιστίας μετράει σε όλα τα αυτοκίνητα μιας μάρκας είτε είναι καινούργια, είτε παλιότερα, είτε αγοράζονται πρώτο χέρι είτε δεύτερο. Αποτελεί μια "εμπορική προίκα" (είτε στην αγορά, είτε στην πώληση του αυτοκινήτου)!

4. Προσθέτουν πόντους & ανεβάζουν το "κασέ" του
Κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, η ύπαρξη και χρήση γνήσιων ανταλλακτικών (που περιγράφονται κιόλας, σε 1 ενημερωμένο book service) παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. ¶λλη τιμή «πιάνει» το 100% γνήσιο ! Αυτό που ορίζουμε ως καλύτερη μεταπωλητική αξία.


 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES