Mercedes-Benz - Clean & Safety tips !

10656 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Νο1 μάρκα σε επιδόσεις ασφάλειας, με ειδικά προιόντα και τις κατάλληλες συμβουλές Νο1 και για υγιεινό περιβάλλον εντός καμπίνας! Mercedes-Benz.

Ζώντας όλοι στους ρυθμούς των ημερών έχουμε περιορίσει τις δραστηριότητές μας και μένουμε σπίτι. Ακολουθούμε κατά γράμμα τις συστάσεις των ειδικών όσον αφορά στην προσωπική μας υγιεινή, στην απολύμανση των χώρων του σπιτιού μας κι έχουμε ελαχιστοποιήσει τις μετακινήσεις μας. Παρόλα αυτά επειδή κάποιες φορές μπορεί να χρειαστεί να οδηγήσουμε το αυτοκίνητό μας ή να μεταφέρουμε με αυτό κάποιον συνεπιβάτη, φροντίζουμε για τη σχολαστική καθαριότητα και περιποίηση της καμπίνας.

Καλό είναι για το πλύσιμο των επιφανειών του κόκπιτ να χρησιμοποιούμε νερό και σαπούνι , χωρίς να τρίβουμε έντονα, ή ακόμα καλύτερα κάποιο κατάλληλο καθαριστικό. Η Mercedes-Benz για παράδειγμα, διαθέτει για τα οχήματά της, μία πλήρη σειρά καθαριστικών περιποίησης για το εσωτερικό. Για τα στοιχεία του ταμπλό, το τιμόνι, τον λεβιέ ταχυτήτων, το χειρόφρενο κλπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πολυχρηστικό υγρό γρήγορου καθαρισμού της Mecedes-Benz ή το ειδικό γαλάκτωμα περιποίησης του ταμπλό.

Αντίστοιχα η μάρκα διαθέτει ειδικής σύστασης καθαριστικά για τις δερμάτινες επιφάνειες ή τις υφασμάτινες επενδύσεις, κατάλληλα ακόμα και για τον καθαρισμό των ζωνών ασφαλείας. Για τον καθαρισμό του εσωτερικού, αντί για χαρτί κουζίνας ή κάποιο κοινό σφουγγάρι που μπορεί να γρατζουνίσει τις επιφάνειες, συνιστάται να χρησιμοποιούμε ένα μαλακό πανί μικροϊνών που δεν χαράζει και απορροφά τα μικροσωματίδια σκόνης ή βρωμιάς.

Ας μην ξεχνάμε όμως να διατηρούμε και τα χέρια μας πάντα καθαρά. Για περισσότερη ασφάλεια, πριν ακουμπήσουμε τα χέρια στο τιμόνι καλό είναι να τα καθαρίζουμε με ένα απολυμαντικό μαντηλάκι.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά προϊόντων περιποίησης της Mercedes-Benz μπορείτε να απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών ή να επισκεφθείτε το site www.mercedes-benz.gr. Την περίοδο αυτή μπορείτε να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο Εξουσιοδοτημένο συνεργείο της επιλογής σας είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά με Κράτηση Ραντεβού για Service ή εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι, μέσω των εφαρμογών Mercedes me app και Mercedes me Adapter για τα παλαιότερα μοντέλα Mercedes. Περισσότερα για τις υπηρεσίες Customer Services της Mercedes-Benz μπορείτε να δείτε στο site της εταιρείας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES