Mercedes me Adapter

1940 Επισκέψεις στο άρθρο

H νέα πρωτοπόρα εφαρμογή συνδέει τα παλαιότερα μοντέλα Mercedes-Benz με τον ψηφιακό κόσμο του mercedes me.

Όλη η κατάσταση του οχήματος εμφανίζεται στην οθόνη του smartphone: στάθμη του ρεζερβουάρ, διανυθέντα χιλιόμετρα ή δεδομένα του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, ειδοποιήσεις για βλάβη, εύρεση θέσης parking ή του πλησιέστερου βενζινάδικου για ανεφοδιασμό.

Όλη αυτή η λειτουργική πλευρά της εφαρμογής γίνεται τώρα ακόμα πιο διασκεδαστική χάρη στη συνεργασία του Mercedes me Adapter με το TIDAL, την πρώτη υπηρεσία streaming μουσικής στον κόσμο φέρνει τους φίλους της μουσικής ακόμα πιο κοντά στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέα μουσικά κομμάτια από την τεράστια συλλογή μουσικής, να παρακολουθήσουν βίντεο με αποκλειστικό περιεχόμενο όχι μόνο με albums και video clips γνωστών τραγουδιστών αλλά και κορυφαίων αθλητών, ανεξάρτητων καλλιτεχνών στην καλύτερη ποιότητα HiFi.

Οι χρήστες του Mercedes me Adapter μπορούν να απολαύσουν με δωρεάν συνδρομή πάνω από 60.000.000 τραγούδια για 3 μήνες από την εγγραφή τους. Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Με τη μοναδική αυτή προσφορά από τον Mercedes me Adapter κάθε διαδρομή μετατρέπεται πια σε αξέχαστη εκδρομή!

Διαβάστε περισσότερα: www.mercedes-benz.gr/mmeadapter ή ενημερωθείτε από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz.  

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES