Νo touch & service Ford better …than usual!

7947 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Ford υιοθετεί το πρωτόκολλο προστασίας και ασφαλείας «No Touch Contacting Business» προσφέροντας μεταξύ άλλων την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας για service από εκεί που θα τους υποδείξετε, με δυνατότητα παροχής απολυμασμένου αυτοκινήτου εξυπηρέτησης.

ΝΟΜΙΚΟΣ - ΚΟΥΡΗΣ Ο.Ε. - MAZDA MIATA
Υπό το φως των εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της υγείας, η Ford Motor Ελλάς διαθέτοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προχώρησε στην υλοποίηση νέων δράσεων και μέτρων, που αποσκοπούν στην προάσπιση της ασφάλειας και προστασίας τόσο του καταναλωτικού κοινού, όσο και των εργαζομένων της.

Συγκεκριμένα, οι επίσημοι έμποροι και εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές Ford στην Ελλάδα έχουν ενημερωθεί, ώστε να εφαρμόζουν το πρωτόκολλο «No Touch Contacting Business», δηλαδή να πραγματοποιούνται όλες οι διαδικασίες χωρίς οι πελάτες να έρχονται σε άμεση επαφή με το προσωπικό της εταιρείας, με σκοπό όλοι οι καταναλωτές να παραλαμβάνουν με ασφάλεια το νέο τους Ford και οι κάτοχοι των μοντέλων της μάρκας να μπορούν να τα συντηρούν, εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες μετάδοσης.

Τρεις είναι οι νέες δράσεις της Ford στην χώρα μας που αφορούν στην παραλαβή καινούργιου αυτοκινήτου, στο test drive, αλλά και στην συντήρηση του Ford σας: Συντήρηση: Παραλαβή & Παράδοση στον χώρο σας, με δυνατότητα παροχής απολυμασμένου αυτοκινήτου εξυπηρέτησης
Για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το Ford τους σε άριστη κατάσταση, οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές Ford στην Ελλάδα προσφέρουν την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει τη δυνατότητα να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς να επισκεφτείτε το συνεργείο. Απλά παραδώστε τα κλειδιά στον υπάλληλο της Ford που θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας !

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, ένα απολυμασμένο όχημα θα σας παραδοθεί για το διάστημα που θα το χρειαστείτε. Το δικό σας αυτοκίνητο, θα απολυμανθεί και αυτό, πριν σας επιστραφεί.

H Ford απολυμαίνει το αυτοκίνητό σας πριν την παράδοση

H Ford απολυμαίνει το αυτοκίνητό σας πριν την παράδοση Για κάθε νέο αυτοκίνητο που παραδίδεται από τις εκθέσεις των επισήμων εμπόρων Ford, ακολουθείται μία διαδικασία με πολλαπλά στάδια που περιλαμβάνει τον καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου πριν την παράδοσή του στις εγκαταστάσεις του επίσημου εμπόρου, αλλά και πριν την παράδοσή του στον πελάτη. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες με ειδικό εξοπλισμό σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου με απολυμαντικό υγρό καθαρισμού.

Κάντε test drive μόνοι σας, μέσα σε απολυμασμένο αυτοκίνητο

Όλα τα αυτοκίνητα Test Drive και τα οχήματα εξυπηρέτησης που διατίθενται από το επίσημο δίκτυο Ford απολυμαίνονται πριν από κάθε παράδοσή τους. Με στόχο την επιπλέον προστασία των πελατών, η Ford διαφοροποιεί τη διαδικασία της δοκιμαστικής οδήγησης, η οποία θα πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία υπαλλήλου από τον επίσημο έμπορο. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η Ford στα πλαίσια της παρεμπόδισης της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού έθεσε σε άμεση εφαρμογή τη δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας για όλους τους υπαλλήλους της, το οποίο διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας και την απρόσκοπτη υποστήριξη του δικτύου στην Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα για τις un-touchble υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρίες, με ένα κλικ εδώ!
 

Μεγάλη έρευνα Auto Check. Δηλώστε και Εσείς. Πόσο Ικανοποιημένοι Είστε ;
Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά με 1 κλίκ εδώ!

Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι καλές;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε την με 1 κλίκ εδώ!

Δείτε πάνω από 5.000 αναφορές (για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου) με 1 κλίκ εδώ