Τα πρότυπο συνεργείο μας είναι πάντα στην υπηρεσία σας ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες στην Ελλάδα, μέσω της συνεργασίας μας με την Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης και να αποκατασταθεί άμεσα η εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών Mazda στη χώρα.

Ο ειδικός για το Mazda σας!

14845 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο επίσημος επισκευαστής της Μazda Miata ΝΟΜΙΚΟΣ- ΚΟΥΡΗΣ, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service του και όχι μόνο... Εμπιστευτείτε τον!

Η αυτοκινητοβιομηχανία Mazda, αποτελεί την κορυφή στην κατασκευαστική δραστηριότητα στον χώρο των αυτοκινήτων. Με έδρα την Χιροσίμα της δυτικής Ιαπωνίας, η εταιρία δραστηριοποιείται στις εξαγωγές αυτοκινητιστικών προϊόντων, τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Ασία από το 1960 και έπειτα. Μέγιστη καινοτομία και προσόν της επιχείρησης, αποτελεί η εφεύρεση και κατασκευή του περιστροφικού κινητήρα Wankel (Βάνκελ). Με σλόγκαν "Zoom Zoom!", το οποίο χρησιμοποιείται για την μεταφορά του αισθήματος της αγνής, παιδικής χαράς, η εταιρία δίνει έμφαση στην ανάγκη των πελατών για ψυχαγωγία, μέσω της εμπειρίας που προσφέρει ένα αυτοκίνητο Mazda

Kοινοποίησε το »


Η Miata είναι εδώ για να πραγματοποιήσει το απόλυτο service στα μοντέλα της ιαπνωικής μάρκας

Iδρύθηκε το 1991 στην Μεταμόρφωση Αττικής από τον Μιχάλη Νομικό και τον Γιώργο Κουρή και γρήγορα αναγνωρίσθηκε ως ένας απο τούς πιο αξιόπιστους επισκευαστές της ιαπωνικής μάρκας. Στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 660 τ.μ. στην οδό Γ.Παπανδρεου 106 και χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις , στην πολυετή εμπειρία και στην συμμετοχή (με διακρίσεις) σε αγώνες rally κέρδισε την εμπιστοσύνη της MAZDA, η οποία της ανέθεσε το εξουσιοδοτημένο service της μάρκας για τα ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.

Εξουσιοδοτημένο Service

Οι μηχανικοί της Miata προσφέρουν επίσημο service για το αυτοκίνητο σας κάτω από τις προδιαγραφές και την εγγύηση ποιότητας του εργοστάσιου Mazda. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της λειτουργεί ένα άρτια εξοπλισμένο συνεργείο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό 11 ατόμων οι οποία αναλαμβάνουν τις εξής εργασίες:

  • Μηχανολογικές και Ηλεκτρολογικές εργασίες σε όλα τα μοντέλα,
  • Ευθυγράμμιση και Ζυγοστάθμιση με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα,
  • Αιρκοντίσιον κλιματισμό,
  • Συναγερμούς,
  • Ηχοσυστήματα.

Ως Μέλος του δικτύου συνεργατών των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Mazda στην Αθήνα, στόχος μας είναι η Ποιότητα, αποτελεσματικότητα και καινοτομία: οι τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι της τεχνογνωσίας του Μazda Service.

Φανοποϊα

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε και ένα άρτια εξοπλισμένο τμήμα φανοποιίας με πλήρη σειρά μηχανημάτων (Καλίμπρα, Ηλεκτροπόντα, Αργκόν, Βαφείο) και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με εξειδίκευση και εμπειρία. Έτσι στο αυτοκίνητο σας παρέχονται πλήρεις υπηρεσίες φανοποιιας.

Ο Επίσημος Αντιπρόσωπος της Mazda MIATA ΝΟΜΙΚΟΣ- ΚΟΥΡΗΣ, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service του Μazda σας. 

Γνησια Ανταλλακτικά
H Miata διαθέτει και πλήρη σειρά γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ για οποιοδήποτε μοντέλο Mazda εξασφαλιζόντας ότι η επισκευή του αυτοκινήτου σας θά είναι κάτω από τις προδιαγραφές της μάρκας παραδίδοντας σε σας ένα αυτοκίνητο που λειτουργεί άψογα.

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ