Original Ford, πολλαπλό όφελος! Χωρίς ... μυστικά!

3344 Επισκέψεις στο άρθρο

Η γνησιότητα μετράει. Από ένα φίλτρο λαδιού, ένα ζεύγος υαλοκαθαριστήρων και μια μπαταρία ως και τα ανταλλακτικά που παίζουν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην οδική ασφάλεια και τις επιδόσεις του μοντέλου Ford που έχετε στη διάθεση σας. Μετράει και συμφέρει!

Όλα σχεδιάζονται με βάση το δικό σας μοντέλο (φυσικά αυτό ισχύει για κάθε μοντέλο της γκάμας Ford, καθώς κάθε μοντέλο ανάλογα με τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις που καλύπτει, έχει και τις δικές του εξ-ατομικευμένες "απαιτήσεις" και υποσχέσεις προς τον μελλοντικό του κάτοχο)!

Όλα περνούν δύσκολα πριν εγκριθούν. Υποβάλλονται σε εξαντλητικά tests. Σε δοκιμασίες που δεν συναντά στην καθημερινότητα της οδήγησης του ένας μέσος κάτοχος. Δοκιμασίες που θα εξασφαλίσουν την εξαιρετική ανταπόκριση, κάθε μέρους του αυτοκινήτου σας, στην εκτέλεση του ρόλου του ακόμη και κάτω από πιο …extreme συνθήκες λειτουργίας.

Όλα, αντέχουν περισσότερο από αυτά που …μοιάζουν "σαν γνήσια Ford"! Tα  Ford genuine parts εξασφαλίζουν την αυθεντικότητα του Ford σας, την ασφάλεια σας, την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία του.

 Φυσικά, το κατάλληλο ανταλλακτικό και η αυθεντικότητα του Ford αυτοκινήτου σας, για να μείνει ακέραιη και ζωντανή στο πέρασμα του χρόνου, χρειάζεται και την απαραίτητη τεχνογνωσία φροντίδας. Ο κατασκευαστής είναι αυτός που γνωρίζει και εκπαιδεύει δια βίου, το τεχνικό προσωπικό που μπορείτε να βρείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών  της Best Seller μάρκας που επιλέξατε να έχετε, αυτοκίνητο της, στην κατοχή σας.

Κnow how & υψηλά στάνταρ κατασκευής !

Όλα τα εξαρτήματα, κάθε μοντέλουυ Ford, είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τέλεια προσαρμογή αλλά και να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους για ιδανική απόδοση, απόλυτη άνεση και μέγιστη οικονομία καυσίμου. 
Ξέρετε πως το καταφέρνει αυτό η Ford; Έχοντας πάνω από 100 χρόνια τεχνογνωσίας στην κατασκευή αυτοκινήτων, κατασκευάζει όλα τα ανταλλακτικά με τα ίδια υψηλά στάνταρ που κατασκευάζονται και τα μοντέλα της. Κάθε ανταλλακτικό που θα πάρετε για το Ford που έχετε ήδη στην κατοχή σας, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για καινούριο όχημα που θα βγει από τη γραμμή παραγωγής!

Με όφελος διαρκείας και όφελος επένδυσης!

Η Ford ανήκει στις μάρκες που οι έρευνες Ικανοποίησης Κατόχου την κατατάσσουν πολύ ψηλά. Στην Ελλάδα το  management της εταιρείας λέει χαρακτηριστικά "Δεν υπάρχουν μυστικά, απλά καλά αυτοκίνητα"!

Αξίζει λοιπόν και εσείς να γνωρίζετε αυτό που ξέρουν χιλιάδες ικανοποιημένοι κάτοχοι της. Τα καλά αυτοκίνητα, παραμένουν καλά και αποδίδουν στο 100% των όσων υποσχέθηκαν πριν την αγορά τους, όταν δεν υπάρχουν "εκπτώσεις ποιότητας" στην περιοδική συντήρηση και στα ανταλλακτικά που τους χρειάζονται λόγω χρήσης ή αποκατάστασης.

Και εδώ "δεν υπάρχουν μυστικά", γνήσια ανταλλακτικά και genuine service (από τους επίσημους συνεργάτες του εκπαιδευμένου δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών Ford)
oι καταλύτες για μια πολύχρονη, απολαυστική εμπειρία οδήγησης Ford.

Έτσι ο σημερινός κάτοχος έχει όφελος διαρκείας καθώς το αυτοκίνητο αποδίδει  σαν καινούργιο και όφελος επένδυσης (καθώς στη μεταπώληση "θα πιάσει τα λεφτά του")
ενώ επίσης σημαντικό είναι πως και ο μελλοντικός αγοραστής του, θα πάρει επίσης ένα καλό αυτοκίνητο!
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES