Peugeot Video Check

1461 Επισκέψεις στο άρθρο

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, η Peugeot παρέχει ένα πρωτοποριακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών After Sales για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

Το Video Check αποτελεί μια υπηρεσία που απολαμβάνουν οι πελάτες της μάρκας καθώς ενημερώνονται (σε real time) με πλήρη διαφάνεια για την συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου τους.
 
Μόνο από συνεργείο μέλος του επίσημου δικτύου συνεργατών Peugeot, αν διαγνωστεί ότι το αυτοκίνητο που έχουν αναλάβει για service, χρειάζεται, επισκευή ή αντικατάσταση σε κάποιο εξάρτημα, στέλνουν video με λήψη που υποδεικνύει τις εργασίες που πρέπει να γίνουν (ως και τα ανταλλακτικά που πιθανώς κρίνεται σκόπιμο να αντικατασταθούν). Μαζί αποστέλλεται και η οικονομική  προσφορά του συνεργείου για αποδοχή-έγκριση από τον πελάτη. Δεν χρειάζεται καμία ειδική εφαρμογή στο κινητό του πελάτη. Αρκεί ένα SMS. Σε αυτό θα περιέχεται το video.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διαδικασία παραλαβής-παράδοσης του αυτοκινήτου, τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES