Ο κ. Χρήστος Κουμαντζιάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κουμαντζιάς Α.Ε. που παρέλαβε το ESP βραβείο.

Ποιά ελληνική εταιρεία βράβευσε η Mercedes-Benz;

Διαβάστηκε από 3754 αναγνώστες

Μεγάλη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 23.11.2016, στο Καραμπουρνάκι της Θεσσαλονίκης από εκπροσώπους της Mercedes-Benz Hellas με σκοπό την απονομή βραβείων αριστείας στους νικητές του Excellent Service Program (ESP).

 
Η Mercedes-Benz Hellas αξιολόγησε βάση κριτηρίων, όπως εξυπηρέτηση πελατών, προϊόντων εκπαίδευσης αλλά και κάποιων εταιρικών διαδικασιών όλους τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της.

Η Κουμαντζιάς Α.Ε. από την Θεσσαλονίκη, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στους συνεργάτες της Mercedes-Benz Hellas, ως άριστος, σε δύο πολύ σημαντικές κατηγορίες,  στα επιβατηγά και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα Mercedes-Benz.

Αποτέλεσε την μοναδική εταιρεία σε ολόκληρη την Ελλάδα  που βραβεύτηκε στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και αυτή που είχε το υψηλότερο σκορ στην κατηγορία των επιβατηγών.

Ο κ. Χρήστος Κουμαντζιάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κουμαντζιάς Α.Ε. που παρέλαβε το ESP βραβείο τόνισε "Αυτή η βράβευση, με βάση τα αυστηρά κριτήρια της Mercedes-Benz, επισφραγίζει για εμάς την ικανοποίηση που βλέπουμε καθημερινά στα χαμόγελα των πελατών μας. Για την ομάδα μας αυτός είναι ο καθημερινός στόχος που έχουμε μόλις μπούμε στο συνεργείο."
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ