Ποιοτικό Service για το Τoyota σας !

3037 Επισκέψεις στο άρθρο

Στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή "Toyota Δ. Γαζέτας" η υψηλή ικανοποίηση του κατόχου της μάρκας δικαιώνεται και λόγω της εμπειρίας καλής εξυπηρέτησης που προσφέρεται!

Τα μοντέλα της Toyota κρατάνε ψηλά την αξία τους τόσο για την αξιοπιστία τους, όσο και για τις πολύ καλές after sales υπηρεσίες που τα "ακολουθούν". Στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή "Toyota  Δ. Γαζέτας" η υψηλή ικανοποίηση του κατόχου της μάρκας δικαιώνεται και λόγω της εμπειρίας καλής εξυπηρέτησης που προσφέρεται!

Κανείς δεν θα φροντίσει καλύτερα το Toyota σας από τους ανθρώπους του εξουσιοδοτημένου δικτύου Toyota Service. Οι τεχνικοί γνωρίζουν σε βάθος κάθε τεχνική και κατασκευαστική λεπτομέρεια του Toyota σας. Έτσι του εξασφαλίζουν κορυφαία συντήρηση και service, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, με την τεχνογνωσία Toyota και φυσικά την παροχή γνήσιων ανταλλακτικών.

Η ΤΟΥΟΤΑ Δ. ΓΑΖΕΤΑΣ ΜΟΝ ΕΠΕ στη διαρκή της προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, μετά από πολυετή εμπειρία στο επίσημο δίκτυο της TOYOTA HELLAS ως επίσημος επισκευαστής ΤΟΥΟΤΑ σας περιμένει σε ένα άνετο περιβάλλον 200τ.μ. με ολοκληρωμένο κάθετο συγκρότημα .                      Καλέστε:  2106132700

Service – Φανοποιείο – Βαφείο  (one stop shop) !
Το άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό καθώς και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός εγγυώνται την πλήρη εξυπηρέτηση σας.  Στο συνεργείο αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ Δ. ΓΑΖΕΤΑΣ  έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, βασισμένοι στην εμπειρία τους, άμεσα και αποτελεσματικά.

5 Εποχικές προσφορές
  1. Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος ταξιδιού
  2. Δωρεάν έλεγχος ΚΤΕΟ
  3. Δωρεάν έλεγχος κλιματισμού
  4. Με κάθε service γυάλισμα φανών
  5. Σε όλους τους πελάτες του συνεργείου ΤΟΥΟΤΑ Δ. ΓΑΖΕΤΑΣ έκπτωση στα ανταλλακτικά 15% και στην εργασία service έκπτωση 20% .

Προνόμια Service (μόνο στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο Toyota)
Εγγυημένη αξιοπιστία
Το service γίνεται σωστά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, με γνήσια ανταλλακτικά και με την τεχνογνωσία Toyota. Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο Toyota παρέχεται για κάθε service, εγγύηση εργασίας καθώς & 1 χρόνο εγγύηση ανταλλακτικών.

Σιγουριά και ασφάλεια
Κάνοντας τα τακτικά service όπως όριζει η Toyota, με την τεχνογνωσία του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών εξασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία του αυτοκινήτου σας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ή βλάβες.

Απόλυτη διαφάνεια
Μετά τον έλεγχο θα λάβετε από τον εξειδικευμένο σύμβουλο πλήρη ενημέρωση για τις εργασίες ή και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται καθώς και για το συνολικό κόστος του service ή της επισκευής του Toyota σας.

Διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου
Οι πελάτες έχουν το πλήρες ιστορικό service του αυτοκινήτου τους, σημαντικό πλεονέκτημα στη μεταπωλητική του αξία.
 
ΤΟΥΟΤΑ Δ. ΓΑΖΕΤΑΣ ΜΟΝ ΕΠΕ
Καλέστε:  2106132700
Ακολουθήστε: www.facebook.com/Toyota
Δείτε:  www.toyota.gr/dealer

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES