Ποιοτικός χειμερινός έλεγχος BMW - MINI

2329 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές BMW & MINI εγγυώνται ότι το αυτοκίνητο σας θα "περάσει" και τον φετινό χειμώνα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Χειμερινός Έλεγχος BMW

Με διαδικασίες υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς διασφαλίζουμε ασφαλείς μετακινήσεις και διαδρομές κατά τη διάρκεια του χειμώνα (με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, που ταλαιπωρούν διάφορα μέρη του αυτοκινήτου σας).

Έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα Χειμερινού Ελέγχου για μοντέλα BMW. Στόχος τους, να είστε απόλυτα προστατευμένοι (εσείς και το αυτοκίνητο σας) κατά την πιο κρύα περίοδο του χρόνου.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι-Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW 
με βάση την υψηλή τεχνογνωσία τους και την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνολογιών διάγνωσης και προγραμματισμού:

1. Θα ελέγξουν: Φρένα - Μπαταρία - Φώτα - Πίεση & προφίλ ελαστικών - Στάθμη λιπαντικού κινητήρα - Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων - Λειτουργία καλοριφέρ - Στάθμη αντιψυκτικού υγρού & υγρού πλύσης παρμπρίζ.
Kαι ΑΝ και ΟΠΟΥ χρειαστεί:

2. Θα εξασφαλίσουν πως η BMW σας, θα παραμείνει για πάντα γνήσια! Με κορυφαίες επιδόσεις, σε καθημερινή βάση, αρμονική συνεργασία μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων της & άριστη λειτουργικότητά. Φυσικά μόνο με Γνήσια Ανταλλακτικά BMW (εστιασμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μοντέλου BMW).

 
Ποιοτικός Χειμερινός Έλεγχος MINI

Με ειδική εκπαίδευση και τυποποιημένες διαδικασίες, έχουμε φροντίσει να μην ξεφεύγει τίποτε από την προσοχή των εξουσιοδοτημένων ειδικών τεχνικών του MINI Service! Υποστηριζόμενοι από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την εκτενή τεχνογνωσία τους, ξέρουν πολύ καλά πώς να βρουν την άκρη, σε οποιοδήποτε πρόβλημα - και πώς να το αποκαταστήσουν άμεσα.

Το όφελός σου: Όσο πιο σχολαστική είναι η επιθεώρηση, τόσο περισσότερο απολαμβάνεις τέλειες επιδόσεις και μοναδικές go-kart διαδρομές (πέρα από την αδιαμφισβήτητη στιλάτη εξωτερική εμφάνιση του MINI σου)!

- Αυτή την περίοδο του χρόνου, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και ένα ειδικό πρόγραμμα Χειμερινού Ελέγχου για μοντέλα MINI. Στόχος  η απόλυτη προστασία (οδηγού και αυτοκινήτου).

- Οι άρτια εκπαιδευμένοι-Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές MINI με υψηλή τεχνογνωσία: Eγγυώνται ότι το ΜΙΝΙ σου θα είναι σε άριστη κατάσταση ανεξαρτήτως …καιρικών συνθηκών! Ελέγχουν: Φρένα - Μπαταρία - Φώτα - Πίεση, προφίλ, βάθος πέλματος ελαστικών - Σωλήνες ψυκτικού υγρού κινητήρα - Τάνυση και φθορά του ιμάντα περιφερειακών εξαρτημάτων κινητήρα - Στάθμη λιπαντικού κινητήρα - Κατάσταση υαλοκαθαριστήρων  και  Λειτουργία καλοριφέρ.

Tip: Αν χρειαστείς oτιδήποτε, θυμίσου πως, τα Γνήσια Ανταλλακτικά MINI είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δικού σου MINI. Διατίθενται για όλα τα μοντέλα, ακόμα και ως 15 χρόνια μετά το τέλος παραγωγής! Διατηρούνται σε απόθεμα στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές MINI.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES