Premium υπηρεσίες από τους Εxperts

2598 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαθέτει know how, παρέχει top quality υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις της. Eίτε για test drive και αγορά νέου μοντέλου VW, είτε για After Sales υπηρεσίες νέας εποχής της αγαπημένης σας μάρκας, ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.

Σήμερα η εταιρεία VW ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε. με 20 συναπτά έτη στην πώληση καινούργιων αυτοκινήτων, και μία πλούσια γκάμα σε After sales υπηρεσίες είναι σε θέση να καλύψει τον πελάτη που αναζητά μία νέα VOLKSWAGEN εμπειρία.

Στην VW ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε. μπορείτε να βρείτε το νέο VW Tiguanκαθώς και μία μεγάλη σειρά από after sales υπηρεσίες & προσδφορές.
Προσφορά Έλεγχος και απολύμανση κλιματισμού του Volkswagen σου με 29ευρώ!
Η προσφορά περιλαμβάνει: - Έλεγχο συστήματος χειρισμού (συμπιεστής, ψυγείο, καθαρισμός υδρορροών, φίλτρου καμπίνας). - Μέτρηση θερμοκρασίας του αέρα εξόδου. - Απολύμανση στο ψυγείο του συμπυκνωτή. - Εναλλακτικά προσφέρεται απολύμανση κλιματισμού και αλλαγή φίλτρου καμπίνας μόνο με 49 ευρώ!

2 Λόγια για την VW ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η VW ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε. προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προσιτών, προσωποποιημένων υπηρεσιών με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994, κινείται στο χώρο του αυτοκινήτου (Πωλήσεις – Σέρβις – Ανταλλακτικά VW) και συνεχώς διευρύνει τους τομείς δραστηριότητας της. Ιδρύθηκε από άτομα με μακρόχρονη πείρα στο χώρου του αυτοκινήτου. Λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο από το 1997 έως και σήμερα, και είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Kosmocar Α.Ε. .

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ποιοτική και οικονομική εξυπηρέτηση, ώστε να παραμείνει ο πελάτης κοντά τους και μετά την πώληση του καινούριου αυτοκινήτου με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και την χαμηλότερη τιμή.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανόδου, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε. διευρύνεται συνεχώς και σε άλλους τομείς παροχής υπηρεσιών, πάντοτε με γνώμονα την καλή εξυπηρέτηση του πελάτη και το φιλικό περιβάλλον.

Top Εξυπηρέτηση
Αν θέλετε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, με γνώμονα την εύρεση της καλύτερης τεχνικής και οικονομικότερης λύσης για την αυτοκίνηση σας, μην διστάσετε να απευθυνθείτε στην VW ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε. Είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια στις πρώτες αξιολογήσεις των πελατών, βάση ανεξάρτητης έρευνας. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:  
Ολύμπου 66, Βύρωνας, 162 32, Αθήνα
Tηλέφωνο:  2107647824
Facebook: www.facebook.com/AFOIFILOSIDIVW
Sitewww.filosidis.gr

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES