Δωρεάν ασφάλιση ελαστικών από την BMW - Mini

1882 Επισκέψεις στο άρθρο

Η BMW – Mini συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην παροχή after sales υπηρεσιών, δείχνοντας για μία ακόμη φορά τον premium χαρακτήρα της.

Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW

To Φθινόπωρο, λόγω της καλοκαιρινής extra φθοράς που έχουν υποστεί τα ελαστικά του αυτοκινήτου (υψηλές θερμοκρασίες ασφάλτου και διακοπές σε επαρχιακά μη καλά συντηρημένα οδικά δίκτυα), μα και λόγω της αλλαγής των κλιματολογικών συνθηκών (βροχές, ολισθηρότητα λόγω υγρασίας), είναι η κατάλληλη εποχή για αντικατάστασή τους!

Η αντικατάσταση των φθαρμένων ελαστικών επιβάλλεται τόσο για λόγους οδικής ασφάλειας όσο και για «δραχμικούς» λόγους (ένα απλό γλίστρημα μπορεί να προκαλέσει μεγάλης αξίας ζημιά π.χ. στο αμάξωμα της BMW σας).

Ως κάτοχος BMW γνωρίζεις πως τα Γνήσια Ελαστικά BMW έχουν εξαιρετική ποιότητα ! Επίσης αξίζει να γνωρίζεις πως η ΒΜW προσφέρει στους κατόχους των μοντέλων της και δωρεάν ασφάλιση για κάθε αγορά και τοποθέτησή τους (από το Δίκτυο Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW). Το πρόγραμμα αυτό, ισχύει για 36 μήνες από την τοποθέτησή τους και καλύπτει:
  • Καταστροφή από αιχμηρά αντικείμενα  (π.χ. καρφιά ή γυαλιά)
  • Απευθείας πρόσκρουση (π.χ. πεζοδρόμιο ή λακκούβα)
  • Βανδαλισμό
  • Κλοπή
 Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών MINI

Μέσα στον απαραίτητο Φθινοπωρινό έλεγχο του αυτοκινήτου που “ξεκινάει μαζί σας την νέα σαιζόν” και καλείται να είναι καλοσυντηρημένο και ασφαλές, σίγουρα πρωτεύοντα ρόλο κατέχει ο έλεγχος και η αντικατάσταση (όπου αυτό απαιτείται) των Ελαστικών του MINI σας !

Ως κάτοχος ΜINI γνωρίζεις πως τα Γνήσια Ελαστικά έχουν εξαιρετική ποιότητα ! Επίσης αξίζει να γνωρίζεις πως η αντιπροσωπεία μέσα στις Premium υπηρεσίες που διαθέτει για τους κατόχους της μάρκας, προσφέρει και δωρεάν ασφάλιση για κάθε αγορά και τοποθέτησή τους (από το Δίκτυο Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών MINI). Το πρόγραμμα αυτό, ισχύει για 36 μήνες από την τοποθέτησή τους και καλύπτει:
  • Καταστροφή από αιχμηρά αντικείμενα  (π.χ. καρφιά ή γυαλιά)
  • Απευθείας πρόσκρουση (π.χ. πεζοδρόμιο ή λακούβα)
  • Βανδαλισμό
  • Κλοπή
Αξίζει επίσης να τονιστεί πως η Mini αποζημιώνει έως και 100% του κόστους των ελαστικών σε περίπτωση που χρειαστούν αντικατάσταση!

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES