Αψογο εξουσιοδοτημένο Service και Εγγυήσεις!

5150 Επισκέψεις στο άρθρο

Πλήρης κάλυψη & ξεγνοιασιά!

Με τις After Sales υπηρεσίες της SEAT και τα πλήρη προγράµµατα εγγυήσεων που προσφέρει, µπορείτε να εξοικονοµήσετε χρήµατα, αλλά και να είστε σίγουροι πως ότι και αν συµβεί το εξειδικευµένο προσωπικό της µάρκας θα είναι δίπλα σας να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
 
Στο Εξουσιοδοτηµένο Δίκτυο της SEAT, το αυτοκίνητό σας το φροντίζουν αποκλειστικά καταρτισµένοι τεχνικοί της SEAT χρησιµοποιώντας τα πιο κατάλληλα εργαλεία και την τελευταία τεχνολογία. Επιπλέον για όσο καιρό το SEAT σας βρίσκεται στην εγγύηση, δεν εµπλέκονται τρίτοι, το οποίο σηµαίνει πιο γρήγορες υπηρεσίες, άρα και λιγότερο χρόνο χωρίς το αυτοκίνητό σας.

Εργοστασιακή εγγύηση µε πλήρη κάλυψη

Η ευρεία γκάµα εγγυήσεων που προσφέρει η SEAT σας επιτρέπει να απολαύσετε το καινούριο σας SEAT από την πρώτη κιόλας µέρα, έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο. Οι εγγυήσεις που προσφέρει η SEAT καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες ανάλογα µε την ηλικία και τη χιλιοµετρική απόσταση που έχει διανύσει το αυτοκίνητό σας, µε τις εργασίες και τα γνήσια ανταλλακτικά SEAT να περιλαµβάνονται στο πακέτο καθΆ όλη τη διάρκεια της Βρείτε λοιπόν αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο και µην ανησυχείτε για τίποτα.

Διετής εγγύηση επισκευών

Tο Δίκτυο των Εξουσιοδοτηµένων Συνεργατών SEAT Service προσφέρει δύο χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασίες, καλύπτοντας εξΆ ολοκλήρου το κόστος των εργασιών και των υλικών της επισκευής.

Παράλληλα η SEAT προσφέρει δύο χρόνια εγγύηση για όλες τις επισκευές µε επιπλέον χρέωση, που γίνονται σε ένα εξουσιοδοτηµένο service της SEAT.

Επιπλέον, ο έλεγχος και η σωστή συντήρηση του οχήµατός σας, από το καταρτισµένο προσωπικό εγγυώνται την  οµαλή και βέλτιστη λειτουργία του οχήµατός σας, εξασφαλίζοντάς σας µέγιστο επίπεδο ασφάλειας, απόδοσης και οικονοµίας.
 
2 χρόνια επιπλέον ξεγνοιασιάς

Με την Επέκταση Εγγύησης SEAT, µπορείτε να επεκτείνετε τη διετή εγγύηση κατασκευαστή για άλλα δύο έτη και να επωφεληθείτε από τα ίδια κορυφαία προνόµια και την προσεγµένη φροντίδα των ειδικών της SEAT, προστατεύοντας την τσέπη σας από κόστη αναπάντεχων επισκευών και απολαµβάνοντας το δρόµο για ακόµη περισσότερο καιρό. Βεβαίως η επέκταση της εγγύησης µπορεί ακόµη να αυξήσει την τιµή µεταπώλησης του αυτοκινήτου σας αν το πουλήσετε πριν λήξει η εγγύηση.
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES