Service SEAT. Πιο άνετο & ασφαλές από ποτέ!

8189 Επισκέψεις στο άρθρο

Το τεχνικό τµήµα των After Sales υπηρεσιών SEAT, ειδικά εκπαιδευµένο στην κάλυψη των αναγκών της νέας εποχής, δηλώνει παρόν και στον απαραίτητο εποχικό έλεγχο.

Η έναρξη της νέας σαιζόν και η επιστροφή του µέσου κατόχου SEAT στο καθηµερινό πλάνο εργασιών, που το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι η "λύση" (εξυπηρέτησης) και όχι το "πρόβληµα" (αντιµετώπισης), βρίσκει τη SEAT έτοιµη να συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και επίκαιρα εποχικά προγράµµατα συντήρησης και ελέγχου. Επιπλέον οι κάτοχοι µοντέλων SEAT, στη νέα πραγµατικότητα, µπορούν να χρησιµοποιούν τις digital ευκολίες που σχεδίασε γι' αυτούς το επιτελείο της µάρκας (για ασφαλείς και ανέπαφες συναλλαγές)! 
 
Τι θα ελεγχθεί στον εποχικό έλεγχο & γιατί

Είναι περίοδος που το SEAT σας επιστρέφει µε βεβαρηµένη χρήση. Λόγω του καλοκαιριού µε τις υψηλές θερµοκρασίες και των πολλών θερινών χιλιοµέτρων που προηγήθηκαν, χρειάζεται φροντίδα για να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ λειτουργίας του, και φυσικά να είναι έτοιµο και ασφαλές για τις πιο υγρές, κλιµατικές συνθήκες του Φθινοπώρου.

Στον τεχνικό –δωρεάν- αρχικό έλεγχο θα ελεγχθούν τα µέρη του αυτοκινήτου που «καταπονήθηκαν» περισσότερο, όπως η µπαταρία και το σύστηµα κλιµατισµού. Οι υψηλές θερµοκρασίες, τα πολλά χιλιόµετρα και οι κακοτράχαλοι δρόµοι, είναι πιθανό να έχουν αφήσει το σηµάδι τους, σε ελαστικά, ανάρτηση ή µηχανικά µέρη. Ένας απαραίτητος οπτικός και τεχνικός έλεγχος θα αποκαλύψει την πιθανή «καταπόνηση» του SEAT σας, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την δυνατότητα να την αντιµετωπίσετε έγκαιρα.
 
Από ποιους θα ελεγχθεί

Οι καταλληλότεροι µηχανικοί και τεχνίτες για να πραγµατοποιήσουν τον έλεγχο του δικού σας αυτοκινήτου, είναι όσοι έχουν εκπαιδευτεί και καταρτιστεί πάνω στις τεχνολογίες που διαθέτουν τα µοντέλα της SEAT. Στα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία SEAT, βρίσκετε ενηµερωµένο σε όλες τις νέες τεχνολογίες, έµπειρο προσωπικό, αλλά και τον απαραίτητο εγκεκριµένο εξοπλισµό ελέγχου-αποκατάστασης. Έτσι είστε σίγουροι πως κάθε εργασία ή έλεγχος που γίνεται στο SEAT σας είναι 100% σύµφωνος µε τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.
 
Και added value υπηρεσίες

Η SEAT στοχεύοντας σε ακόµα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης των κατόχων µοντέλων της, εµπλούτισε το πακέτο των υπηρεσιών της µε ακόµα περισσότερες καινοτόµες υπηρεσίες, εστιασµένες στις σύγχρονες ανάγκες, δηµιουργώντας ένα digital και ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Στις νέες added value υπηρεσίες που προσφέρει η SEAT, µεταξύ άλλων, προσφέρεται και η δωρεάν παραλαβή και µεταφορά του οχήµατός σας από τον εξουσιοδοτηµένο συνεργάτη που θα επιλέξετε. Έτσι από το ραντεβού και το check in ως και την παράδοση αυτοκινήτου οι ψηφιακές λύσεις της SEAT διαµορφώνουν ένα πλήρως ασφαλές για κατόχους και συνεργάτες, ανέπαφο "περιβάλλον" και διαδικασίες εξυπηρέτησης.



 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES