ŠKODA ONE! Κορυφαίες After Sales υπηρεσίες

7365 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι νέες, καινοτόμες covid-safe υπηρεσίες ŠKODA After Sales σας χαρίζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας που έχετε το προνόμιο να απολαμβάνετε ως ιδιοκτήτες ŠKODA.

Τί κι αν η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει σε αρκετούς τομείς, η ζωή συνεχίζεται και οι ανάγκες δεν σταματούν. Με το αυτοκίνητο να είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους μετακίνησης για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η συντήρηση ή επισκευή του, κρίνεται απαραίτητη για τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση που μπορούν να προσφέρουν τα μοντέλα της μάρκας.

Η Kosmocar, επίσημη αντιπροσωπεία της ŠKODA στην Ελλάδα, αναβάθμισε τις υπηρεσίες After Sales με κύριο γνώμονα την προστασία και την απόλυτη ικανοποίηση σας. Έτσι, ανέπτυξε και παρουσίασε ένα σύνολο υπηρεσιών που εντάσσονται στο πρόγραμμα ŠKODA ONE: Pick up & Delivery, Φροντίδα Clean Plus, Online Service και MyServiceNow.
 
Pick up & Delivery: Ανέπαφη παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας
Πλέον, μπορείτε να φροντίσετε το αγαπημένο σας ŠKODA από την ασφάλεια του σπιτιού σας, αφού η παραλαβή και παράδοση για το service του οχήματός σας γίνεται στο χώρο προτίμησή σας τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής με απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησής σας.

Προκειμένου να καλυφθεί ακόμη και το πιο απίθανο ενδεχόμενο, το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Συνεργατών ŠKODA Service παρέχει ασφαλιστική κάλυψη, για οποιασδήποτε φθορά υποστεί το αυτοκίνητό σας κατά την μεταφορά του στο χώρο του συνεργείου.

ŠKODA Online Service: Παρακολούθηση της διαδικασίας του service από το κινητό σας

Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, η ŠKODA φροντίζει να ενημερώνεστε για όλη την πορεία του service από το κινητό/tablet σας μέσω αποστολής οπτικοακουστικού υλικού (video/φωτογραφίες) των επιπλέον εργασιών που τυχόν προκύψουν κατά τον έλεγχο του ŠKODA σας. Οι εργασίες είναι ιεραρχημένες βάσει της αναγκαιότητας πραγματοποίησής τους, ενώ το σχετικό κόστος αναγράφεται σε κάθε εργασία ξεχωριστά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά, εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ να εγκρίνετε online την πραγματοποίηση των προτεινόμενων εργασιών.

Φροντίδα Clean Plus: Για καθαρότερο αέρα στο εσωτερικό
Η ŠKODA σας προσφέρει το πακέτο φροντίδα Clean Plus για να απολαμβάνετε μια υγιεινή και καθαρότερη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της καμπίνας απαλλαγμένη από βακτήρια και μικροοργανισμούς. Στο πακέτο περιλαμβάνονται καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου με τη χρήση αντιβακτηριδιακού καθαριστικού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων (μπαταρία, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, ελαστικά, φρένα - τακάκια και δισκόπλακες - και χειρόφρενο).
 
ŠKODA MyServiceNow: Ραντεβού για service με ένα κλικ!
Με την νέα εφαρμογή MyServiceNow όχι μόνο κλείνετε το ραντεβού σας σε πραγματικό χρόνο με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη ŠKODA Service της επιλογής σας, αλλά ενημερώνεστε και για το σχετικό κόστος των εργασιών/υπηρεσιών που έχετε επιλέξει. Και όλα αυτά με λίγα μόλις clicks, από την ευκολία του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου στο https://myservicenow-skoda.kosmocar.gr/home .

Κοινός παρονομαστής όλων των παραπάνω υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η κορυφαία εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η Kosmocar-ŠKODA επιδιώκει πάντα να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες αυτές υπηρεσίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη ŠKODA Service της επιλογής σας ή στη σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-ŠKODA https://www.skoda.gr/owners/new-innovative-services-skoda
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES