Σημαντικότερο πλεονέκτημα των χρηματοδοτικών είναι πως προσφέρουν πολύ πιο ελκυστικούς όρους από τις "συστημικές τράπεζες".

Smart Buy-Προγράμματα αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου!

5311 Επισκέψεις στο άρθρο

Για τον υποψήφιο αγοραστή καινούργιου αυτοκινήτου, δεν μετράει μόνο το πόσο κάνει, μετράει και το κόστος χρήσης της 1ης πενταετίας του και η …μέθοδος απόκτησης του. Ένα από τα καλά νέα είναι πως σήμερα οι αντιπροσωπείες διαθέτουν ευέλικτα προγράμματα αγοράς καινούργιου. Προγράμματα που ανταποκρίνονται στα "θέλω" και τα "μπορώ" σας!

 

Θέλετε πολύ χαμηλό επιτόκιο, 0% προκαταβολή ή μικρές δόσεις για 7 χρόνια; Σε κάθε περίπτωση κάποιο από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που έχουν σχεδιάσει και προσφέρουν οι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των χρηματοδοτικών προγραμμάτων είναι πως προσφέρουν πολύ πιο ελκυστικούς όρους από τις "συστημικές τράπεζες". Ενώ ένα καταναλωτικό δάνειο από την Τράπεζα, έχει επιτόκιο από 10% έως 14%, μέσω των εταιριών αυτοκινήτου μπορείτε να βρείτε ακόμη και σχεδόν μηδενικά επιτόκια.

O εξουσιοδοτημένος συνεργάτης αποτελεί «άνθρωπο-κλειδί» πετυχημένου deal

Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή τη διαδικασία επιλογής, παίζει ο επίσημος συνεργάτης, στον οποίο θα απευθυνθείτε, για την μάρκα που θα επιλέξετε. Το σωστά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό πωλήσεων, είναι αυτό που θα κατανοήσει τις ανάγκες σας, θα σας εξηγήσει αναλυτικά τι ισχύει σε κάθε επιλογή χρηματοδότησης, θα σας επιστήσει την προσοχή στους όρους και τα «ψιλά γράμματα» των προγραμμάτων και θα σας προτείνει την καλύτερη λύση βάσει των προσωπικών σας αναγκών. Και φυσικά μετά θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν να κάνουν για εσάς όλη τη «χαρτούρα» και να διεκπεραιώσουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Εξάλλου ακόμα και μετά την αγορά, θα είναι ο «άνθρωπος σας» για οποιαδήποτε ανάγκη σας παραστεί στην πορεία ή χρειαστείτε για οποιοδήποτε λόγο βοήθεια. Εξάλλου όπως δείχνουν και οι after sales έρευνες ένα μεγάλο ποσοστό κατόχων που επιλέγουν να αγοράσουν και το επόμενο τους αυτοκίνητο από την ίδια μάρκα, το κάνουν επειδή εμπιστεύονται και έχουν αναπτύξει  σχέση εμπιστοσύνης με συγκεκριμένο  εξουσιοδοτημένο διανομέα.

Αλλά ας δούμε παρακάτω πέντε νέα και ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα μερικών εκ των πιο δημοφιλών εταιρειών της ελληνικής αγοράς.

Αγοράζεις Ford; Ford Puma με επιτόκιο μόλις από 0,99%

Ένα νέο άκρως ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για το Ford Puma χαμηλού επιτοκίου προσφέρει η ομώνυμη εταιρεία. Συγκεκριμένα το δημοφιλές B-SUV μπορεί να γίνει δικό σας μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Ford FinanceMyFord PV 099, με ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο χρηματοδότησης μόλις 0,99% (πλέον εισφοράς 0,6%), ένα από τα χαμηλότερα που θα συναντήσετε στην αγορά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα κα πλέον του ανταγωνιστικού επιτοκίου προσφέρει ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες, με σταθερές μηνιαίες δόσεις, ώστε να γνωρίζεται επακριβώς το ποσό που πρέπει να καταβληθεί και ελάχιστη προκαταβολή από 40%.

Το ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα πλαισιώνεται ιδανικά από τις υψηλού επίπεδου after sales υπηρεσίες της Ford που προσφέρει 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Παράλληλα το Ford Puma είναι και το πιο οικονομικό μοντέλο της κατηγορίας του σε κόστος service 5ετίας, με συνολικό κόστος μόλις 340 ευρώ,  αποτελώντας ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να συμβιώσουν απροβλημάτιστα με το νέο τους αυτοκίνητο για πολλά χρόνια.

Αγοράζεις SEAT. Χρηματοδότηση με «μπαλονάκι» ασφαλείας

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της SEAT «Auto Credit», προσφέρει την ευελιξία και ελευθερία που πάντα θέλατε μέσω από τη χρηματοδότηση τύπου balloon. Τα χρηματοδοτικά προγράμματα αυτού του τύπου αποτελούνται από μικρές ισόποσες δόσεις και μία τελευταία μεγάλη, η οποία αποκαλείται balloon, το ύψος της οποίας καθορίζεται ανάλογα της προκαταβολής και των μηνιαίων δόσεων που έχετε ορίσει.

Η ευελιξία των συγκεκριμένων προγραμμάτων είναι πως στη λήξη του προγράμματος έχετε τη δυνατότητα να αποφασίσετε τι θα κάνετε με την τελευταία δόση.
Έτσι λοιπόν έχετε 3 επιλογές:
1. Επιστροφή του αυτοκινήτου και επιλογή ενός  καινούριου SΕΑΤ εφόσον το επιθυμείτε. 
2. Επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης.
3. Εξόφληση και οριστική απόκτηση του αυτοκινήτου. 

Με αυτό τον τρόπο, αν έχουν αλλάξει οι ανάγκες σας μετά από τη λήξη του προγράμματος (π.χ. αγοράσατε ένα Ibiza, αλλά τώρα μεγάλωσε η οικογένεια και θέλετε ένα μεγαλύτερο), μπορείτε στην ουσία να αλλάξετε την επιλογή που είχατε κάνε πριν κάποια χρόνια, πληρώνοντας φυσικά όλη αυτή την περίοδο μια χαμηλή μηνιαία δόση. Σαν να το είχατε πάρει με leasing, ωστόσο φυσικά και δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Το SEAT «Auto Credit», λοιπόν είναι ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα της παραπάνω λογικής, ωστόσο διαθέτει και επιπλέον σημαντικά πλεονεκτήματα, με κυριότερο όλων το χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο που προσφέρει 3,7% (πλέον εισφοράς 0,6%). Η συνολική διάρκεια της χρηματοδότησης είναι 48 μήνες, κατά τη διάρκεια της οποίας σας παρέχεται προστασία αποπληρωμής δανείου, αλλά και ασφάλεια οχήματος από την Allianz.

 Αγοράζεις Skoda. Κλασσική ή δυναμική χρηματοδότηση

Η Skoda δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν τα μοντέλα της μέσω των προγραμμάτων SKODA ONE, τα οποία προσφέρουν αποπληρωμή είτε μέσω της κλασσικής χρηματοδότησης είτε μέσω της πιο δυναμικής λύσης balloon.
Το κλασσικό πρόγραμμα απόκτησης απευθύνεται σε αυτούς που συνηθίζουν να κρατούν αρκετά χρόνια ένα αυτοκίνητο στην ιδιοκτησία τους και είναι απόλυτα σίγουροι για το αυτοκίνητο. Το πρόγραμμα προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση για ένα χρόνο, με μηδενική προκαταβολή και εξόφληση πρώτης δόσης σε 4 μήνες (ισχύει μέχρι 30/4/2021).

Από εκεί και πέρα είναι ένα από τα πιο χαμηλότοκα προγράμματα της αγοράς, με προνομιακό επιτόκιο από 3,5% (πλέον εισφοράς 0,6%), έτσι ώστε να εξασφαλίσετε χαμηλές μηνιαίες ισόποσες δόσεις κατά την αποπληρωμή.

Η πιο δυναμική επιλογή που προσφέρει η Skoda ακούει στο όνομα «Auto Credit» και διαθέτει το ίδιο χαμηλό επιτόκιο, όπως της κλασσικής επιλογής, από 3,5% (πλέον εισφοράς 0,6%), με τη διάρκεια της χρηματοδότησης να είναι 36 μήνες και η ελάχιστη προκαταβολή που απαιτείται 10%. Στο τέλος του προγράμματος, όπως αντίστοιχα σε όλες τις balloοon επιλογές, μπορείτε να κρατήσετε, επαναχρηματοδοτώνατς την τελευταία δόση, ή να αλλάξετε το αυτοκίνητο με ένα νέο η απλά να το επιστρέψετε στην εγγυημένη αξία επαναγοράς του. Παράλληλα καθόλη τη διάρκεια του δανείου παρέχονται προστασία αποπληρωμής δανείου, πλήρη ασφάλεια από την Allianz, Service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία και επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης. 

Αγοράζεις Toyota. Προγράμματα με ευελιξία

Η Toyota Ελλάς προσφέρει δύο διαφορετικά προγράμματα χρηματοδότησης στους υποψήφιους πελάτες, ένα κλασσικό και ένα τύπου balloon, το οποίο προσφέρει και μεγαλύτερη ευελιξία.
 
Ο κλασικός τρόπος χρηματοδότησης της Toyota Base, σάς επιτρέπει να επιλέξετε πρόγραμμα με βάση την οικονομική κατάσταση και τον τρόπο ζωής σας. Έχετε το πλεονέκτημα πως μπορείτε να μην πληρώσετε κάποια προκαταβολή και να ρυθμίσετε ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 6 μήνες έως και 7 χρόνια, με το ποσό των μηνιαίων δόσεων να μένει  ίδιο, από τη στιγμή που το επιτόκιο είναι σταθερό στο 8,9% (πλέον εισφοράς 0,6% ). Παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης ασφάλισης οχήματος για τον πρώτο χρόνο, όπως επίσης και η ελευθερία να αποπληρώστε το δάνειο οποιαδήποτε στιγμή.   
Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα balloon, Toyota Flex, προσφέρει χαμηλότερο ονομαστικό επιτόκιο 7,5% (πλέον εισφοράς 0,6%) από την παραδοσιακή χρηματοδότηση, σημαντικά μειωμένες  μηνιαίες δόσεις τις οποίες μπορείτε να ορίσετε σε 36, 48 ή 60 μήνες και ελάχιστη προκαταβολή από 30%.
Έτσι, αποτελεί την ιδανική λύση χρηματοδότησης για να αποκτήσετε το Toyota που θέλετε, με εναλλακτικές επιλογές για την τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) . Όταν φτάσει εκείνη η στιγμή μπορείτε να επιλέξετε το νέο σας αυτοκίνητο με νέα χρηματοδότηση Toyota Flex και να επιστρέψετε το παλιό, να διατηρήσετε την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου σας με αποπληρωμή ή επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης Balloon ή να το επιστρέψετε στην εγγυημένη τιμή επαναγοράς που έχετε συμφωνήσει.
Αγοράζεις Volkswagen: Περισσότερες επιλογές

Η ελληνική αντιπροσωπεία της WV προσφέρει τα χρηματοδοτικά προγράμματα Volkswagen MORE for you Classic Credit ή Auto Credit με πολύ ανταγωνιστικούς όρους και ενσωμάτωση έξτρα υπηρεσιών.
Το Volkswagen MORE for you Classic Credit είναι ένα κλασσικό (όπως λέει και το όνομά του) πρόγραμμα χρηματοδότησης με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πως δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάποια προκαταβολή. Έτσι μπορείτε να οργανώσετε την αποπληρωμή σε διάστημα από 12 έως 60 μήνες, απολαμβάνοντας το πολύ χαμηλό σταθερό επιτόκιο 4,5% (πλέον εισφοράς 0,6%). Παράλληλα στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται επέκταση εγγύησης 2 ετών, καθώς επίσης και το προκαθορισμένα από τον κατασκευαστή service του οχήματος. 
Από την άλλη το Volkswagen MORE for you Auto Credit είναι ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα τύπου Balloon, που σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια. Το πλεονέκτημά του είναι πως διαθέτει χαμηλές ισόποσες δόσεις και μια μεγάλη τελευταία δόση (balloon), με πολύ χαμηλό σταθερό επιτόκιο 3,5% (πλέον εισφοράς 0,6%), με προκαταβολή από 10% και διάρκεια αποπληρωμής έως και 48  μήνες.
Όταν λοιπόν φτάσετε στο τέλος της χρηματοδότησης σας μένει η δόση balloon με 3 επιλογές: Μπορείτε να την εξοφλήστε και να αποκτήσετε το αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε ένα νέο πρόγραμμα  επαναχρηματοδότησης της τελευτάς δόσης ή να επιστρέψετε το αυτοκίνητο (σε προσυμφωνημένη τιμή ώστε να αποκτήσετε ένα καινούριο Volkswagen.

Bρες τις καλύτερες προσφορές για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, σε επιλεγμένους dealers.

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES