Γιατί πρέπει να πας στο συνεργείο της μάρκας σου

Γιατί πρέπει να πας στο συνεργείο της μάρκας σου

20976 Επισκέψεις στο άρθρο

Προσφέρουν µία σειρά από παροχές στους πελάτες τους, ενώ φυσικά έχουν και την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα προκύψει στο αυτοκίνητό σου. Δείτε ποια είναι τα αβαντάζ των εξουσιοδοτημένων συνεργείων.

To after sales αποτελεί τη συνισταμένη πολλών διαφορετικών παραγόντων, που περιστρέφονται γύρω από το αυτοκίνητο και ακολουθούν την πώλησή του, µε σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη. Δύσκολος, αλλά σίγουρα σημαντικός στόχος, µε δεδομένο ότι η ικανοποίηση είναι αυτή που κτίζει την καλή σχέση μεταξύ εταιρείας και πελάτη και η οποία µε τη σειρά της θα τον κρατήσει σταθερό στη φίρµα. Γι αυτό το λόγο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία προσφέρουν µια σειρά από παροχές στους πελάτες τους, ενώ φυσικά έχουν και την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα προκύψει στο αυτοκίνητό σου.

Κοινοποίησέ το »

 
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των εξουσιοδοτημένων συνεργείων είναι η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση που διαθέτουν για το αυτοκίνητό σου. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου σου γίνεται από ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών, µε διαρκή εκπαίδευση, εμπειρία και εξειδίκευση στη μάρκα σας, αλλά και µε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον ο πιστοποιημένος εξοπλισμός που διαθέτουν σε συνδυασμό µε τα γνήσια ανταλλακτικά, που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σου, εγγυώνται την σωστή συντήρηση του οχήματος σας, η οποία επικυρώνεται και µε πιστοποιητικά έγγραφα. 
 
Θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά


Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία γίνεται χρήση γνήσιων ανταλλακτικών τα οποία φέρουν πάντα την υπογραφή της κατασκευάστριας εταιρίας. Δηλαδή τα κατασκευάζουν κορυφαίοι κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια. Συνεπώς, είναι τα προτεινόμενα ανταλλακτικά των εταιρειών για να διασφαλιστεί η εύρυθμη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σου, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.
 
Θα κρατήσετε και την μεταπωλητική του αξία ψηλά
 
Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης, το οποίο προσφέρουν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.  Αυτό είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Σε αυτό, καταγράφονται τα service του αυτοκινήτου (πότε και στα πόσα χιλιόμετρα), καθώς και τυχόν βλάβες-επισκευές που έχουν γίνει.

 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ