Φροντίδα SEAT στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργείων SEAT. Γνήσιο ενδιαφέρον, γνήσια ανταλλακτικά και top quality service.

Οι ασφαλείς βόλτες ξεκινούν με φροντίδα SEAT!

8199 Επισκέψεις στο άρθρο

Τώρα που όλα ανοίγουν σταδιακά, η SEAT με τις καινοτόμες και σύγχρονες υπηρεσίες After Sales, που προσφέρουν τα συνεργεία του εξουσιοδοτημένου δικτύου της, θα φροντίσει ώστε το αυτοκίνητό σας να επιστρέψει από την παρατεταμένη ακινησία. Με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και με υπηρεσίες νέας εποχής, δηλώνει παρόν και στον απαραίτητο εποχικό έλεγχο.

Έπειτα από περίπου 5 μήνες υπομονής και προσοχής, φαίνεται ότι ένα μέρος της λεγόμενης "κανονικότητας" θα επιστρέψει. Ήρθε η ώρα λοιπόν της προετοιμασίας! Τώρα που ο καιρός είναι σύμμαχος, οι βόλτες με το αυτοκίνητό θα είναι ξανά στην ημερήσια διάταξη και μην ξεχνάτε ότι το "Πάσχα στο χωριό" ξαναμπαίνει μετά από έναν χρόνο στην συζήτηση. Επειδή λοιπόν "των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", θα πρέπει το αυτοκίνητό σας να είναι ασφαλές και λειτουργικό.

Ειδικά αν είστε ένας από τους τυχερούς κατόχους SEAT, μιας μάρκας που επιτυγχάνει υψηλούς δείκτες στην Ικανοποίηση Κατόχου, το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της εταιρίας είναι έτοιμο να συνεχίσει να σας προσφέρει, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εποχικά προγράμματα συντήρησης. Επιπλέον ως κάτοχος SEAT, στη νέα πραγματικότητα, µπορείτε να εξυπηρετηθείτε και μέσω των digital υπηρεσιών που σχεδίασε για εσάς το επιτελείο της µάρκας (για ασφαλείς και ανέπαφες συναλλαγές)!

 Τι θα ελέγξουν

Μετά από αρκετούς μήνες ακινησίας το SEAT σας χρειάζεται φροντίδα για να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ λειτουργίας του, και φυσικά να είναι έτοιμο και ασφαλές. Στον τεχνικό έλεγχο θα ελεγχθούν τα μέρη του αυτοκινήτου που «καταπονήθηκαν» περισσότερο, όπως η μπαταρία και θα φροντίσουν για την συντήρηση στο σύστημα κλιματισμού, τώρα που η θερμοκρασία θα πάρει σταδιακά την άνοδο.

Επίσης θα ελεγχθούν και τα "ζωτικά" για την οδηγική ασφάλεια μέρη του οχήματος, όπως τα ελαστικά, η ανάρτηση και τα μηχανικά μέρη. Ενώ επειδή η άνοιξη είναι η εποχή των αλλεργιών, οι οποίες ταλαιπωρούν αρκετά μεγάλο αριθμό του πληθυσμού, θα αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου σας, με τα γνήσια και τελευταίας τεχνολογίας φίλτρα της SEAT.

Ποιοι θα το ελέγξουν & ποιο το όφελος σας

Οι καταλληλότεροι μηχανικοί και τεχνίτες για να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο του δικού σας αυτοκινήτου, είναι όσοι έχουν εκπαιδευτεί και καταρτιστεί πάνω στις τεχνολογίες που διαθέτουν τα μοντέλα της SEAT.

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία SEAT, βρίσκεται ενημερωμένο σε όλες τις νέες τεχνολογίες, έμπειρο προσωπικό, αλλά και τον απαραίτητο εγκεκριμένο εξοπλισμό ελέγχου-αποκατάστασης. Έτσι είστε σίγουροι πως κάθε εργασία ή έλεγχος που γίνεται στο SEAT σας είναι 100% σύμφωνος με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Θα βρείτε υπηρεσίες "νέας εποχής"

Η SEAT στοχεύοντας σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης των κατόχων μοντέλων της, εμπλούτισε το πακέτο των υπηρεσιών της με ακόμα περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες, εστιασμένες στις σύγχρονες ανάγκες, δημιουργώντας ένα digital και ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Στις νέες added value υπηρεσίες που προσφέρει η SEAT, μεταξύ άλλων, προσφέρεται και η παραλαβή και μεταφορά του οχήματός σας από τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη που θα επιλέξετε. Έτσι από το ραντεβού και το check in ως και την παράδοση αυτοκινήτου οι ψηφιακές λύσεις της SEAT διαμορφώνουν ένα πλήρως ασφαλές για κατόχους και συνεργάτες, ανέπαφο "περιβάλλον" και διαδικασίες εξυπηρέτησης.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES