Συνώνυμο της Ford εδώ και 40 χρόνια!

1716 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχεις επιλέξει Ford και ψάχνεις να αγοράσεις καινούριο; Πηγαίνοντας στην Κ. Τσαλδάρη στο Πολύγωνο θα βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους και το αυτοκίνητο που σού ταιριάζει!

Εκεί θα βρεις την «Αφοί Λιάπη ΑΕ», μία καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχει χαράξει μία ξεχωριστή και πετυχημένη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου. Αποτελεί εδώ και δεκαετίες ένα ιδανικό μέρος για να «γνωρίσεις» τα νέα μοντέλα της μάρκας, ενώ διαθέτει και το κατάλληλο, έμπειρο προσωπικό, το οποίο θα σε βοηθήσει να μάθεις όσα χρειάζεσαι.

Απαιχτες προσφορές

Πέρα από το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις, ένας από τους λόγους που πολύς κόσμος τόσα χρόνια επιλέγει το όνομα «Αφοί Λιάπη» για να αγοράσει καινούριο Ford, είναι και οι ειδικές ευκολίες, προσφορές μα και δώρα που προσφέρει. Στην παρούσα χρονική στιγμή με κάθε αγορά καινούριου αυτοκινήτου κερδίζεις:
  • Ελκυστική Χρηματοδότηση με δόσεις και το χαμηλότερο επιτόκιο 5,75%
  • Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης μέχρι να παραλάβεις το δικό σου καινούριο
  • ΔΩΡΕΑΝ Πρώτο ετήσιο Service
  • ΔΩΡΕΑΝ αισθητήρες παρκαρίσματος και συναγερμό
  • 8 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
 
Παραμένει στο πλευρό σου και μετά την αγορά
 
Στην «Αφοί Λιάπη» θεωρούν ότι η σχέση τους με τον πελάτη δεν σταματά στην πώληση του αυτοκινήτου. ¶λλωστε για να δημιουργήσεις έναν πιστό πελάτη θα πρέπει να είσαι στο πλάι του, ότι κι αν χρειαστεί. Έτσι λοιπόν η εταιρία αναλαμβάνει υπεύθυνα τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σου. Όλα αυτά στο συντομότερο δυνατό χρόνο, σε ανταγωνιστική τιμή, σε ένα κλίμα φροντίδας και εμπιστοσύνης και συμφώνα πάντα με κατά ISO απαιτήσεις.

Που όμως;

Μα φυσικά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει, στις οποίες λειτουργεί το πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο συνεργείο. Σε ένα 6όροφο κτήριο 1800 τ.μ. θα βρεις το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα (γραμμή ΚΤΕΟ, διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικά εργαλεία, αναλυτής καυσαερίων βενζίνης & diesel, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, ξεμονταριστής ελαστικών, φούρνο βαφής, καλίμπρα φανοποιείας, smart επισκευές φανοποιείου), τα οποία εγγυώνται ότι το αυτοκίνητο σου θα λειτουργεί για πάντα στην εντέλεια.

Φυσικά σε όλες τις εργασίες χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά Ford, τα οποία κατασκευάζονται με τα ίδια υψηλά standards που κατασκευάζονται και τα αυτοκίνητα της δημοφιλούς μάρκας !

¶λλωστε γνωρίζεις πόσο σημαντικό για την ασφάλεια σου και την… τσέπη σου είναι να κρατήσεις το καινούριο σου Ford 100% αυθεντικό.

Δεν θέλεις καινούριο; Πάρε μεταχειρισμένο, αλλά καλό!

Δεν είσαι έτοιμος τελικά για καινούριο και θέλεις να πας σε μία πιο οικονομική λύση, αναζητώντας ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Η «Αφοί Λιάπη» μπορεί να βοηθήσει και σε αυτή την επιλογή σου. Πέρα από μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων και μοντέλων προσφέρει ελκυστική χρηματοδότηση, με την οποία σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο με
  • 0% προκαταβολή,
  • εξόφληση έως και 72 μήνες
  • εγγύηση 1 έτους καλής λειτουργίας κινητήρα και συστήματος μετάδοσης κίνησης.
Σου βάζει και LPG!

Αν θέλεις και εσύ να μπεις στην «οικογένεια» του υγραερίου κίνησης και να επωφεληθείς από την τεράστια οικονομία, η «Αφοί Λιάπη» αποτελεί έναν αξιόπιστο εγκαταστάτη. Θα βρεις εκπαιδευμένους εγκαταστάτες και εξελιγμένα συστήματα, τα οποία θα τοποθετηθούν σε σύντομο χρόνο, αλλά πάνω από όλα δεν θα δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα. Φυσικά σε ανταγωνιστικές τιμές, με 35% προκαταβολή και εξόφληση σε 12 δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES