Τα 4 πλεονεκτήματα των γνήσιων ανταλλακτικών!

4070 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τώρα πώς η ποιότητα κατασκευής, οι εγγυήσεις και 3 άλλοι λόγοι κάνουν τα γνήσια ανταλλακτικά μια πραγματικά συμφέρουσα επιλογή.

Η μεγάλη διαφορά τιμής με τις απομιμήσεις θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις!

Το σημαντικότερο κριτήριο επιλογής, για τους περισσότερους, είναι σίγουρα η τιμή. Όμως, πόσο σίγουρος είσαι πως η τιμή που πήρες για ένα ανταλλακτικό απομίμηση  είναι καλύτερη από του γνήσιου; Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προεξοφλώντας πως το γνήσιο είναι ακριβό μερικοί το αποφεύγουν χωρίς να συγκρίνουν καν τιμές, πληρώνοντας τελικά ένα προϊόν χαμηλότερης ποιότητας σε υψηλότερη τιμή.

Η γνώση όμως της τιμής του γνήσιου ανταλλακτικού έχει ακόμη ένα όφελος στη σύγκριση. Γιατί αν οι δύο τιμές είναι κοντά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προτιμηθεί το γνήσιο, αν πάλι απέχουν κατά πολύ, ίσως να πρέπει να σε βάλουν σε σκέψη ως προς το τι περαιτέρω διαφορά υπάρχει.

Συνδυάζουν άριστα ποιότητα και τεχνολογία

Η συνολική ποιότητα των ανταλλακτικών έχει επίσης τεράστια σημασία. Όταν πληρώνεις ένα κόστος εργασίας που σου εγγυάται πως υπάρχει τεχνικό υπόβαθρο, γνώση και τεχνολογία πίσω από την επισκευή, σε αντίθεση με κάποιον «μάστορα» που θα το «παλέψει», είναι πεταμένα λεφτά, ακόμη και αν είναι λιγότερα, να επιλέξει κανείς ανταλλακτικά απομιμήσεις.

Η  ποιότητα των υλικών και της εργασίας εξασφαλίζει και την αξιοπιστία της επισκευής. Δε μπορεί να περιμένει κανείς ανταλλακτικά χαμηλότερης ποιότητας να δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα αξιοπιστίας.

Δωρεάν αντικατάσταση αν προκληθεί βλάβη στο νέο ανταλλακτικό

Τα γνήσια ανταλλακτικά πωλούνται με εγγύηση, που σημαίνει πως αν παρουσιαστεί βλάβη (στο νέο ανταλλακτικό), η αντικατάσταση θα είναι δωρεάν.
Από την άλλη βέβαια το δέλεαρ του φθηνότερου είναι πάντοτε υπαρκτό.

Πολύ συχνά, οι απομιμήσεις είναι φθηνότερες και μπορεί να κάνουν το κόστος μιας επισκευής από ανέφικτο, υποφερτό. Δεν θα είναι όμως κρίμα την επόμενη μέρα, εβδομάδα, μήνα, το πρόβλημα να επιστρέψει και τα λεφτά να έχουν ήδη δαπανηθεί;

Αν σκέφτεσαι να πουλήσεις το αυτοκίνητο, τα γνήσια ανταλλακτικά ανεβάζουν την τιμή του

Κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, η ύπαρξη και χρήση γνήσιων ανταλλακτικών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Εσύ θα αγόραζες ένα αυτοκίνητο αν ήξερες πως τα ανταλλακτικά που είχε χρησιμοποιήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν απομιμήσεις ή αν δεν ήξερες καθόλου την προέλευσή τους;

Εκτός, λοιπόν, από ένα «σωστό» και αξιόπιστο βιβλίο συντήρησης, η επιλογή και τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών όποτε αυτά χρειάζονται, αυξάνει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES