Τεχνογνωσία & αξιοπιστία! Μazda Expert!

1943 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα. Το “πάρκο” των μοντέλων της θα διευρυνθεί. Οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές της μάρκας φροντίζουν για service, ιστορικό αυτοκινήτου και μεταπωλητική αξία!

Η ΜΑZDA MIATA ΝΟΜΙΚΟΣ - ΚΟΥΡΗΣ, ως έμπειρος & εξουσιοδοτημένος επισκευαστής  της ιαπωνικής μάρκας, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service των μοντέλων της.

Τι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα συνεργείο; Στην ουσία τα πράγματα είναι πολύ απλά. Καθένας μας ψάχνει έναν μηχανικό που μπορεί να εμπιστευτεί. Που θα είναι σίγουρος ότι θα επισκευάσει αξιόπιστα το αυτοκίνητό του και θα του πει αυτό που “είναι” και όχι αυτό που θέλει. Ένας τέτοιος μηχανικός είναι εκείνος που διαθέτει το απόλυτο expertise και το know how πάνω στην εκάστοτε μάρκα και που έχει επενδύσει χιλιάδες εργατοώρες πάνω στην επισκευή. ¶ρα το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι το Τεχνογνωσία – Εμπειρία – Αξιοπιστία. Ειδικά όταν έχεις ένα αυτοκίνητο, μίας αξιόπιστης  μάρκας τα αυτοκίνητα της οποίας διαθέτουν εξελιγμένη ιαπωνική  τεχνολογία, με αποτέλεσμα η επισκευή τους να έχει απαιτήσεις.

Η ΜΑZDA MIATA ΝΟΜΙΚΟΣ- ΚΟΥΡΗΣ, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service του Μazda σου. Το όνομά της γνωστής επιχείρησης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της Mazda εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντας της το προνόμιο να είναι μία από τις πρώτες επιλογές, για service, των κατόχων της μάρκας! Καλύπτει με το παραπάνω το τρίπτυχο της επιτυχίας έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία (επενδύοντας στην συνεχόμενη εκπαίδευση), εμπειρία (έχοντας επισκευάσει εκατοντάδες αυτοκίνητα) και αξιοπιστία (προσφέροντας άριστη επισκευή με την σφραγίδα της Mazda).

Με την πρώτη επίσκεψη στο συνεργείο της ΜΑZDA MIATA ΝΟΜΙΚΟΣ- ΚΟΥΡΗΣ το αυτοκίνητό σου θα περάσει από τεχνικό έλεγχο που περιλαμβάνει:
  • Την τεχνική κατάσταση του οχήματος (έλεγχος 22 σημείων*)
  • Το ιστορικό service και την επισήμανση τυχόν σημαντικών παραλείψεων
  • Την ενδεχόμενη εκτέλεση προγραμμάτων ανάκλησης / θεμάτων ασφαλείας, βάσει των τελευταίων ενημερώσεων μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων τεχνικών πληροφοριών
  • Την ενδεχόμενη εκτέλεση εργοστασιακών αναβαθμίσεων επαναπρογραμματισμού, βάσει των πρόσφατων τεχνικών οδηγιών
 Με τον παραπάνω έλεγχο θα αποτυπωθεί η συνολική «εικόνα» του αυτοκινήτου σου.

Τέλος, θα σου δοθούν ειδικά προνόμια και τιμές για τυχόν εργασίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σου, με γνήσια ανταλλακτικά ή αξεσουάρ. Σημειώστε πως στις εγκαταστάσεις του συνεργείου λειτουργεί και σύγχρονο φανοποιείο !


MAZDA MIATA ΝΟΜΙΚΟΣ- ΚΟΥΡΗΣ
Δες:https://www.facebook.com/MazdaMiataNomikosKoures/about/?ref=page_internal
Κάλεσε: 2102832915
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES