Θα πληρώνεις 400 ευρώ μετά τα πρώτα 4 χρόνια;

4697 Επισκέψεις στο άρθρο

400 ευρώ/χρόνο λένε οι έρευνες ότι θα πληρώσεις για οχήματα 4ετίας και άνω. Εκτός αν έχεις εγγύηση.


                Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που έκανε βρετανική εταιρεία που ειδικεύεται στις πωλήσεις αυτοκινήτων, το 40% των αυτοκινήτων ηλικία από 4 ως 9 έτη είναι σίγουρο ότι θα χαλάσει μια φορά το χρόνο. Μάλιστα το μέσο κόστος της ζημιάς που θα προκληθεί ανέρχεται σε 400 ευρώ.
Συνεπώς γίνεται κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι η εγγύηση που συνοδεύει κάθε καινούριο αυτοκίνητο να κρατάει πάνω από 4 χρόνια ή γενικότερα να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια.  

¶λλωστε η εγγύηση είναι ένα κομμάτι, στο οποίο και οι ίδιες οι εταιρείες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς με αυτό τον τρόπο δείχνουν πίστη στην αξιοπιστία των μοντέλων τους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν και ένα αίσθημα ασφάλειας στον υποψήφιο αγοραστή.

Βέβαια, οι παροχές, όσον αφορά τις εγγυήσεις, διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα. Έτσι, θα βρείτε διαφορές στα έτη ή στα διανυόμενα χιλιόμετρα που απολαμβάνει κάποιος τη δωρεάν εγγύηση. Κάτι το οποίο δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα (για κάποιες μάρκες) και δυνατότητα που συμφέρει τους υποψήφιους αγοραστές τους (οι οποίοι την συνυπολογίζουν όταν καταρτίζουν την shopping list των μοντέλων που τους ενδιαφέρουν) !

Επέκταση εγγύησης και τι ισχύει

Οι εταιρείες συχνά προσφέρουν τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης. Αρκετές από αυτές, κάνουν δώρο αυτή την επέκταση, ενώ σε άλλες για να την αποκτήσετε πρέπει να καταβάλετε και το ανάλογο αντίτιμο

Πως και πόσο φροντίζουν τον κάτοχο τους (μετά τα πρώτα 4 χρόνια)

Στο ρεπορτάζ μας,  ζητήσαμε από όλες τις αντιπροσωπείες της αγοράς να μας δώσουν τα σε ισχύ πακέτα καλής συντήρησης που έχουν σχεδιάσει και προτείνουν ΕΙΔΙΚΑ για κατόχους μοντέλων τους που ,πλέον, βρίσκονται εκτός εγγύησης (4+ ετών).

Tα δημοσιεύουμε ώστε να αποτελέσουν ένα επιπλέον «εργαλείο ενημέρωσης και σωστής επιλογής»  (τόσο ΑΝ είστε κάτοχοι μιάς μάρκας και θέλετε να το κρατάτε καλοσυντηρημένο, όσο και ΑΝ είστε υποψήφιοι για αγορά ώστε να δείτε «πως και πόσο φροντίζουν τον κάτοχο τους»)!

Δείτε τα πατώντας εδώ!


 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES