Aριστες προδιαγραφές συντήρησης σε υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα

    Aριστες προδιαγραφές συντήρησης σε υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα

    32297 Επισκέψεις στο άρθρο

    Σύμφωνα με τον  κ. Γιώργο Χριστόπουλο, Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών της Ford Motor ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε., η συντήρηση του οχήματος στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford συνοδεύεται από μία σειρά προνομίων και πλεονεκτημάτων που συνοδεύουν το χρήστη καθΆ όλη τη διάρκεια κατοχής του αυτοκινήτου. Η σχέση κόστους/παρεχόμενων υπηρεσιών προγραμματισμένης συντήρησης είναι εξαιρετικά συμφέρουσα, με δεδομένη την υψηλή ποιότητα ανταλλακτικών, την τεχνική κατάρτιση των εκπαιδευμένων τεχνικών και την χρήση των ειδικών εργαλείων που εξασφαλίζουν ότι οι απαιτούμενες εργασίες θα γίνουν στα πρότυπα που ορίζει ο Κατασκευαστής.Οι προδιαγραφές συντήρησης σε συνάρτηση με την υψηλή ποιότητα των αυτοκινήτων εξασφαλίζουν αραιά διαστήματα , μειώνοντας περαιτέρω το κόστος χρήσης. Υπενθυμίζουμε εδώ την ηλεκτρονική καταγραφή συντήρησης (), την Πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων , η οποία αποτυπώνει με ακρίβεια τις εργασίες, τα ανταλλακτικά και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος, καταργεί το βιβλιαράκι συντήρησης και αυξάνει σημαντικά την προστιθέμενη αξία του αυτοκινήτου όταν έρθει η ώρα της μεταπώλησης.
    Αναφέρουμε επίσης τα παρακάτω:

    1. FordN¤ΧΤ. Πρόγραμμα επιβράβευσης, με την οποία κερδίζετε χρηματική επιστροφή κάθε φορά που κάνετε μία δαπάνη serviceή αγοράς ανταλλακτικών. Η επιστροφή αποδίδεται στην επόμενη διέλευση και ενημερώνεστε για αυτή με γραπτό SMSστο κινητό σας τηλέφωνο.
    2. Οδική Βοήθεια. Πρόγραμμα παροχής δωρεάν οδικής βοήθειας, η οποία παρέχεται μετά από πλήρες serviceκαι έχει διάρκεια μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση.
    3. FordProtect. Πρόγραμμα Επέκτασης Εργοστασιακής Εγγύησης, το οποίο αγγίζει τα οκτώ έτη/160.000 χιλιόμετρα και διατίθεται σε προνομιακή τιμή μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.
    4. Αυτοκίνητο Αντικατάστασης. Κατόπιν συνεννόησης με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή, οι κάτοχοι Fordμπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης καθΆ όλη τη διάρκεια παραμονής του οχήματός τους στο συνεργείο.
    5. Υπηρεσία παραλαβής – παράδοσης. Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές μπορούν να παραλάβουν και να παραδώσουν το όχημά σας από το σημείο που σας εξυπηρετεί (οικία, εργασία κλπ), κατόπιν συνεννόησης και με τη δυνατότητα ταυτόχρονης διάθεσης αυτοκινήτου εξυπηρέτησης
    Ικανοποιημένοι πελάτες από την πρώτη επίσκεψη

    Το 83,3% των πελατών της Ford δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι στον Δείκτη Εμπειρίας Σέρβις που είχαν στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας Πανελλαδικά. Ο Δείκτης Εμπειρίας περιλαμβάνει την συνολική ποιότητα της εργασίας, την εικόνα του τεχνικού συμβούλου, την εμπειρία παραλαβής του οχήματος καθώς και υλοποίηση δεσμεύσεων από τον Εξουσιοδοτημένο συνεργάτη προς τον πελάτη. Το 97,4% δήλωσε ότι η επισκευή του οχήματος του έγινε σωστά κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης ενώ όσον αφορά την συνολική εμπειρία σέρβις η Ford βαθμολογείται με 4,6 στα 5 αστέρια! Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από το Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα και ονομάζεται η Γνώμη του Πελάτη.

    Η Γνώμη του Πελάτη είναι μία ατομική ηλεκτρονική έρευνα που αποστέλλεται απΆ ευθείας σε όλους της πελάτης της Ford που έχουν επισκεφθεί τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας για θέματα τακτικού ελέγχου.
    Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πραγματική Γνώμη όλων των πελατών μας η οποία μας βοηθά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να εξελισσόμαστε.
     
    Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί το Βραβείο Προέδρου το οποίο, εκτός άλλων, επιβραβεύει τους συνεργάτες μας σε τομείς που αφορούν την ικανοποίηση των πελατών. Μέσα στην τελευταία τριετία έχουν επιβραβευτεί οι Σφακιανάκης ΑΕΒΕ (Αθήνα), AutotechnicaΕλλας Α.Τ.Ε.Ε. (Αθήνα & Ρέθυμνο),  Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), η Ν. Αναστασίου Α.Ε.(Λάρισα & Βόλος), η NewMotionA.E. (Αθήνα), η Σταθοκωστόπουλος Α.Ε.(Αγρίνιο), η Κ. Γκαρτζονίκας  Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα) για την εξυπηρέτηση και εμπειρία που παρέχουν στους πελάτες της Ford στα θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες μετά την πώληση.

    ¶ριστο service από πιστοποιημένους τεχνικούς και εγγύηση

    20 σημεία-κλειδιά αναφέρουν συνοπτικά τα προνόμια τα οποία απολαμβάνουν οι πελάτες μας κατά τις επισκέψεις τους στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.

    1. Έχω το κεφάλι μου ήσυχο, μου εγγυάται ότι μου προσφέρει την καλύτερη τιμή της αγοράς! 
    2. Έχω εντελώς δωρεάν το ΝΕΧΤ. Εξαργυρώνω όφελος σε ευρώ σήμερα, κερδίζω ευρώ για επόμενες διελεύσεις!
    3. Βάζω μόνο γνήσια ανταλλακτικά στο αυτοκίνητό μου, με εγγύηση ενός έτους!
    4. Εξασφαλίζομαι με εγγύηση και για την εργασία! Το συνεργείο μου, αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη του!
    5. Η εργασία γίνεται πάντα με τον σωστό - Ford τρόπο (όπως λέει ο κατασκευαστής)!
    6. Αγγίζει το αυτοκίνητό μου, μόνο πιστοποιημένος - εκπαιδευμένος τεχνίτης!
    7. Υπάρχουν και χρησιμοποιούνται πάντα τα ειδικά εργαλεία Ford!
    8. Είμαι σίγουρος ότι ο πιστοποιημένος διαγνώστης, θα εντοπίσει πάντα την πραγματική αιτία του προβλήματος!
    9. Έχω την εμπιστοσύνη ότι με την 1η φορά θα μου κάνουν σωστή εργασία!
    10. Ξέρω ότι θα έχω δωρεάν κάθε βελτίωση που εξασφαλίζει ο κατασκευαστής, για το αυτοκίνητό μου!
    11. Διατηρώ την αξία του αυτοκινήτου μου, συμπληρώνοντας πάντα το ηλεκτρονικό αρχείο  συντήρησης!
    12. Με κάθε τακτική συντήρηση που κάνω, μου προσφέρεται συμβόλαιο ενός χρόνου δωρεάν οδική ασφάλεια στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που ισχύει το πρόγραμμα!
    13. Λαμβάνω πάντα και χωρίς να το ζητήσω, ξεκάθαρο τιμολόγιο για ότι “αγόρασα”!
    14. Μου προφέρεται πάντα, δωρεάν και μπροστά στα μάτια μου, έλεγχος όλου του αυτοκινήτου μου!
    15. Ελέγχεται το αυτοκίνητό μου για διάβρωση και φθορές χρώματος. Δεν χάνω την εγγύηση του κατασκευαστή!
    16. Είναι πάντα πρόθυμοι, με σέβονται και με προσέχουν!
    17. Έχω πάντα, τον πιστοποιημένο Τεχνικό Σύμβουλο στη διάθεσή μου, για ότι χρειαστώ!
    18. Θέλουν και με κάνουν να νοιώθω, σαν στο σπίτι μου!
    19. Γιατί παρέχει δυνατότητα οχήματος εξυπηρέτησης, ώστε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας.
    20. Γιατί η ποιότητα τελικά ΔΕΝ είναι ακριβή.
     

     

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES