Δίπλα στον πελάτη σε κάθε του βήμα…

    Δίπλα στον πελάτη σε κάθε του βήμα…

    32301 Επισκέψεις στο άρθρο


    Η Hyundai Ελλάς, σύμφωνα με τον Marketing Manager, Νάσο Δέδε, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε την εκπροσώπηση των αυτοκινήτων Hyundai στην Ελλάδα, έθεσε σαν πρωταρχικό στόχο της την ικανοποίηση των πελατών της. Mε τη δημιουργία εκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, η Hyundai καλύπτει την Ελλάδα κατά τρόπο που να βρίσκεται πολύ κοντά σε κάθε πελάτη για άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του.
    Είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που παρέχει στους πελάτες, για κάθε νέο αυτοκίνητο, μεγάλης χρονικής διάρκειας εργοστασιακή εγγύηση πέντε (5) ετών, χωρίς όριο χιλιομέτρων.
    Η μοναδική αυτή εγγύηση εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη και  δημιουργεί ξεγνοιασιά χωρίς όρια για τον πελάτη μας, σε ένα κόσμο γεμάτο περιορισμούς. Ταυτόχρονα με την παραπάνω 5ετή εργοστασιακή εγγύηση που ισχύει ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα, η Hyundai παρέχει σε κάθε νέο αυτοκίνητο επί 5 έτη δωρεάν ετήσιο τεχνικό οπτικό έλεγχο καλής λειτουργίας. Επιπρόσθετα, παρέχει και 5 έτη δωρεάν οδική βοήθεια, ιδιαίτερα χρήσιμη αφού καλύπτει τον κάτοχο ενός Hyundai σε έκτακτες ανάγκες που υπερβαίνουν την υψηλή κατασκευαστική αξιοπιστία – από την αλλαγή ελαστικού και τη ρυμούλκηση, ως την αποφορτισμένη μπαταρία ή την έλλειψη καυσίμου.

    Κοντά στις παροχές αυτές, η επίσης κορυφαία στην αγορά 5ετής εργοστασιακή εγγύηση βαφής δίνει επίσης το στίγμα την υψηλής ικανοποίησης των πελατών της Hyundai. Η εταιρεία μας φρόντισε άμεσα για την δημιουργία σχολής τεχνικής εκπαίδευσης που με καθημερινή σχεδόν λειτουργία προσφέρει τεχνικά σεμινάρια καθώς και σεμινάρια διαχείρισης πελάτη, που στόχο έχουν την ολοένα και περισσότερο ανάπτυξη της διαγνωστικής ικανότητας των τεχνικών του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών με σκοπό πάντα την αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

    Η σχολή εκπαίδευσης της Hyundai Hellas εκπαιδεύει επίσης το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών στην χρήση ειδικών εργαλείων και εξελιγμένων διαγνωστικών οργάνων Hyundai που διευκολύνουν της διάγνωση και επίλυση τεχνικών προβλημάτων, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας πλήρη διαγνωστικό έλεγχο και πραγματοποίηση επισκευών ανακλήσεων ασφαλείας και λοιπών  επισκευαστικών εργοστασιακών ενεργειών.
     
    Σε συνδυασμό με την συντήρηση του αυτοκινήτου, βάσει του προγράμματος του Κατασκευαστή, μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai και την εκπαίδευση των τεχνικών μας, διασφαλίζουμε την μακροζωία του οχήματος και την απροβλημάτιστη λειτουργία του διατηρώντας το σε άψογη κατάσταση με την χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Hyundai.
     
    Η πελατοκεντρική νοοτροπία των στελεχών μας και η συνεχής εκπαίδευση του δικτύου, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των ανταλλακτικών μας και  τις χαμηλές τιμές  ανταλλακτικών και εργασιών που παρέχουμε, αποτελούν τα σημαντικά πλεονεκτήματα της μάρκας , που συμβάλουν στην αυξημένη ικανοποίηση του πελατολογίου μας.
     
    Οι καλές τιμές γίνονται ακόμα καλύτερες, από τις εποχικές καμπάνιες που οργανώνει συχνά, και από την προσφορά μεγάλης γκάμας ανταλλακτικών σε οικονομικότερες εκδοχές, μέσα από τη γκάμα PL2 που απευθύνεται στα παλαιότερα αυτοκίνητα. Μπορούμε να αναφέρουμε με την ευκαιρία, ότι αυτή την περίοδο στο δίκτυό μας υπάρχει εποχική προσφορά συντήρησης συστήματος φρένων, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχουμε προσφορές στα πλαίσια καμπάνιας χειμερινού ελέγχου. Τέλος, έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στην επίτευξη υψηλής άμεσης διαθεσιμότητας ανταλλακτικών, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί ένας μεγάλος στόλος ηλικιωμένων οχημάτων Hyundai που εξακολουθούν να  κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους – απόδειξη και αυτό της μεγάλης ικανοποίησης των πελατών μας.
     
    Το πλεονέκτημα της 5-ετούς οδικής βοήθειας που συνοδεύει όλα τα καινούργια αυτοκίνητα Hyundai, επαυξάνεται μέσω του προγράμματος οδικής βοήθειας SARA, που προσφέρει ένα έτος δωρεάν επέκτασης οδικής βοήθειας στα αυτοκίνητα εκτός περιόδου εγγύησης, με κάθε ετήσιο σέρβις που πραγματοποιούν στο Δίκτυό μας.
     
    Mέσα στις κορυφαίες σε αξιοπιστία εταιρείες παγκοσμίως
     
    Οι πελάτες δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτησή τους, τόσο σε επίπεδο εργασιών όσο και σε επίπεδο διαθεσιμότητας, τιμών και ποιότητας γνησίων ανταλλακτικών. Αυτό προκύπτει Από έρευνες ικανοποίησης πελατών που διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και από επιστολές πελατών προς την εταιρεία. 

    Η Hyundai αναδεικνύεται σε αξιοπιστία μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών που λαμβάνουν μέρος στις έρευνες της έγκυρης J D Power, τόσο στις ΗΠΑ αλλά πλέον και στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. Τόσο στην έρευνα  Αρχικής Ποιότητας (IQS), που καταγράφει από πολύ μεγάλο δείγμα τις παρατηρήσεις πελατών αυτοκινήτων το πρώτο τρίμηνο της κατοχής τους, όσο και στην έρευνα Αξιοπιστίας (VDS), που ομοίως από πολύ μεγάλο δείγμα καταγράφει την απροβλημάτιστη εμπειρία κατοχής σε βάθος τριετίας, η J.D. Power καταξιώνει με σημαντικές διακρίσεις τη Hyundai ως μάρκα και ως κατασκευαστή, πιστοποιώντας ότι η μάρκα ανταποκρίνεται και καλύπτει τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων καταναλωτών

    Πιο συγκεκριμένα, στην Ευρώπη:
     
    -To 2016 to AutoBild Quality Report Γερμανίας ανέδειξε την Hyundai Νο 1 ανάμεσα στις  20 σημαντικότερες μάρκες αυτοκινήτων
    -Το 2017 η ετήσια έρευνα Initial Quality Study (IQS) της  JD Power Γερμανίας ανέδειξε την Hyundai Νο  2 ανάμεσα στις  24 σημαντικότερες μάρκες αυτοκινήτων
    -Το 2018 η ετήσια έρευνα Vehicle Dependability  Study (VDS) της  JD Power Βρετανίας ανέδειξε την Hyundai Νο  1 ανάμεσα στις  25 σημαντικότερες μάρκες αυτοκινήτων
     
    Μελλοντικοί στόχοι

    Πλέον είναι διαθέσιμη στην αγορά καινούρια γκάμα κορυφαίας ποιότητας λιπαντικών, ειδικά σχεδιασμένων για τους κινητήρες Hyundai, και μάλιστα σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές από πριν.

    Επίσης, γίνεται διεύρυνση του εξουσιοδοτημένου δικτύου με νέα σημεία, ώστε ο κάτοχος Hyundai να μπορεί να έχει ακόμη ευκολότερη πρόσβαση στις υπηρεσίες όπου κι αν βρίσκεται.

    Παράλληλα γίνεται επένδση στις υποδομές του μέλλοντος, με ανανέωση του εξοπλισμού και την εκπαίδευση του δικτύου ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις νεότερες τεχνολογίες. Αυτές περιλαμβάνουν και τα πλέον προηγμένα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα Hyundai που θα έρθουν και στην Ελλάδα.

     

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES