Εγγύηση από 3 έως 7 έτη και προσφορές σε Service και Ανταλλακτικά

    Εγγύηση από 3 έως 7 έτη και προσφορές σε Service και Ανταλλακτικά

    32304 Επισκέψεις στο άρθρο

    Για την Nissan, όπως υποστηρίζει ο υπευθυνος δημοσίων σχέσεων της Nissan Hellas κ. Γιάννης Μεθενίτης, η πώληση ενός αυτοκινήτου, είναι η απαρχή μιας μακρόχρονης σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Ο τομέας του AfterSales, αποτελεί τον πυλώνα στήριξης αυτής της αμφίδρομης σχέσης , γιΆ αυτό και παρέχει υπηρεσίες που προσαρμόζονται με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό, στις ανάγκες των πελατών της.

    Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσονται και οι  Προσφορές της στα Ανταλλακτικά Service με τις Καλοκαιρινές και Χειμερινές Καμπάνιες μας, οι Προσφορές στα Ανταλλακτικά Φανοποιίας και τα Αξεσουάρ, η δωρεάν παροχή Οδικής Βοήθειας σε Αυτοκίνητα πέραν της τριετίας, ο δωρεάν έλεγχος του Αυτοκινήτου, όπως και η πλήρη, ή και σε ποσοστό,  κάλυψη σε εγγύηση Ανταλλακτικών σε Αυτοκίνητα πέραν της τριετίας και μέχρι επτά ετών (διαδικασία Goodwill)..

    Στις πιο υψηλές θέσεις της Ευρώπης τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Nissan

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ικανοποίηση των Πελατών μας και η σύσταση των Συνεργείων τηε είναι από τις πιο υψηλές στην Ευρώπη, βάση μετρήσεων από ανεξάρτητη εξειδικευμένη εταιρεία που συνεργάζεται, σε κεντρικό επίπεδο, με τη Nissan. Επιπλέον, τα συνεργεία της έχουν βραβευθεί με βάση τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών της.

    Με τις παραπάνω ενέργειες, στοχεύει σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο φροντίδας για τους κατόχους Nissan, σε συνάρτηση με έξυπνες προσφορές και πρωτοποριακές υπηρεσίες.
     
     

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES