Το εξουσιοδοτημένο service συμφέρει επί 3!

Διαβάστηκε από 2556 αναγνώστες

Δες τώρα γιατί η υψηλή μεταπωλητική αξία, οι εγγυήσεις που ξεπερνούν τη δεκαετία και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών βοηθούν το αυτοκίνητο και την τσέπη σου!

 
Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης κρατά υψηλά τη μεταπωλητική αξία

Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Σε αυτό, καταγράφονται τα service του αυτοκινήτου (πότε και στα πόσα χιλιόμετρα), καθώς και τυχόν βλάβες-επισκευές που έχουν γίνει.

Aλλωστε είναι το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι αγοραστές μεταχειρισμένου, και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η μεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του.

Αν στο βιβλίο συντήρησης δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν αλλαχτεί τα τακάκια, ή ο συμπλέκτης και τα αμορτισέρ τι θα υποθέσει ο υποψήφιος αγοραστής;

Ακόμη και αν του δείξετε αποδείξεις από το ανεξάρτητο συνεργείο για την εργασία και τα ανταλλακτικά που τοποθετήσατε, η εμπιστοσύνη έχει χαθεί ή δεν υπήρχε ποτέ.

Οι εγγυήσεις ξεπερνούν τη δεκαετία

Βασικός παράγοντας του after sales είναι οι εγγυήσεις, αφού διασφαλίζουν στον αγοραστή την υπεύθυνη και κυρίως ανέξοδη λύση, σε όποια βλάβη παρουσιαστεί κατά το διάστημα ισχύος τους.

Οι εγγυήσεις (η πιο σημαντική εγγύηση είναι αυτή των μηχανικών μερών), αντιδιαβρωτικής προστασίας και χρώματος - αποτελούν και ένα μέσο επίδειξης της εμπιστοσύνης για την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζει.

Σε αυτό το κομμάτι σύμμαχoς είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας και των τρόπων κατασκευής των αυτοκινήτων, που επιτρέπουν σήμερα την προσφορά εγγύησης για τα μηχανικά μέρη έως και για 7 έτη ή για την προστασία του αμαξώματος από τη σκουριά για διαστήματα πάνω από 10 χρόνια!

Πέραν των βασικών εργοστασιακών ωστόσο, υπάρχουν και οι επεκτάσεις της εγγύησης με ή χωρίς χρέωση του αγοραστή, αλλά και οι εγγυήσεις για τα ανταλλακτικά και εργασίες συντήρησης.

Πρέπει να σημειώσουμε πως τα μέρη τα οποία καλύπτει η επέκταση της εγγύησης μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με αυτά της αρχικής εγγύησης του κατασκευαστή, για αυτό και σε κάθε περίπτωση πρέπει να δείτε από πριν σε τι ακριβώς καλύπτεστε.

Τα γνήσια ανταλλακτικά προσφέρουν κορυφαία ποιότητα
Το βασικότερο στοιχείο αγοράζοντας γνήσια ανταλλακτικά είναι αυτά χρησιμοποιούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Τα κατασκευάζουν κορυφαίοι κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια.

Συνεπώς, είναι τα προτεινόμενα ανταλλακτικά των εταιρειών για να διασφαλιστεί η εύρυθμη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.

Tags: AFTER SALES
 

AFTER SALES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Stathis

    Οι αντιπροσωπίες χρεώνουν υπερβολικά τις εργατοώρες και τις περισσότερες φορές τα αυτοκίνητα τα φτιάχνουν μαθητευόμενοι ή άπειροι μηχανικοί.Επίσης χρεώνουν "ελέγχους" αστείους,όπως "έλεγχος πλαφονιέρας,κόρνας,σταχτοδοχείου" κλπ.Όσον αφορά το βιβλίο σέρβις είναι καλό όσο το αμάξι είναι στην εγγύηση.Εκτός εγγύησης αν το αυτοκίνητο κάποιου βγάλει πολύ σοβαρή βλάβη θα είναι κορόιδο να δώσει το βιβλιαράκι για ενημέρωση,και δεν τον υποχρεώνει και κανείς.Οπότε παίρνεις το αμάξι και ότι σου βγει.Όταν αγόρασα πριν 8 χρόνια το αμάξι μου μεταχειρισμένο,βιβλιαράκι δεν υπήρχε,όμως ο προηγούμενος ιδιοκτητης μου έδωσε όλες τις αποδείξεις από τα συνεργεία.Τον ίδιο μήνα αγόρασε κι ένας φίλος αμάξι με βιβλίο σέρβις κλπ,και μάλιστα μου έλεγε να μην το πάρω χωρίς βιβλίο κλπ.Το αποτέλεσμα είναι ότι εγώ το αμάξι το έχω ακόμα και δεν έχει βγάλει καμία σοβαρή βλάβη,πλην αναλωσίμων,ενώ αυτός το έδωσε εδώ και 4 χρόνια για σκραπ...Η ποιότητα του αυτοκινήτου δε φαίνεται από το βιβλίο αλλά από σοβαρό έλεγχο σε καλό μηχανικό.

     

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός