Το κατάλληλο ανταλλακτικό για κάθε Mercedes

8213 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Mercedes-Benz προσφέρει τρεις premium προτάσεις σε γνήσια ανταλλακτικά που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ιδιοκτήτη Mercedes μειώνοντας τόσο το κόστος, όσο και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα μέσα από εξελιγμένες διαδικασίες.

H σημασία της χρήσης γνήσιων ανταλλακτικών στη συντήρηση του αυτοκινήτου είναι αδιαπραγμάτευτη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια premium φίρμα, εκεί που η τελειότητα έρχεται ως φυσική συνέχεια των πραγμάτων σε κάθε τομέα. Έχοντας αυτό ως βασικό γνώμονα, η Mercedes-Benz προσφέρει πληθώρα λύσεων συντήρησης και ανταλλακτικών για το αγαπημένο σας «αστέρι» ώστε να παραμένει η Mercedes σας μια γνήσια Mercedes, διατηρώντας ψηλά την αξία της. Αυτό το καταφέρνει μέσω τριών προτάσεων που αφορούν στα γνήσια ανταλλακτικά τις οποίες αναλύουμε παρακάτω.

Γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz

Για να έχετε κορυφαίες επιδόσεις και άριστη λειτουργικότητα από την Mercedes-Benz σας σε καθημερινή βάση, πρωταρχικό ρόλο παίζει η αρμονική συνεργασία μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, αξίζει να εμπιστευτείτε τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz, έτσι ώστε να απολαμβάνετε άριστη ποιότητα και κορυφαία ασφάλεια, αφού είναι τα βέλτιστα προϊόντα για άριστη εφαρμογή σε κάθε μοντέλο της μάρκας. Επιπρόσθετα, τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν αποδεδειγμένα την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθώς κατασκευάζονται από το ίδιο εργοστάσιο που παράγει την Mercedes σας με όλες τις πρέπουσες προδιαγραφές, ενώ περνούν από «μικροσκόπιο» για να είναι εγγυημένη η ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας, εσάς και τους αγαπημένους σας.

StarParts 100% ποιότητα Mercedes-Benz

Ειδικά για τα μοντέλα άνω των 6 ετών, οι κάτοχοι Mercedes-Benz μπορούν να επωφεληθούν από τα ανταλλακτικά StarParts μέσα από τα πακέτα Service Select, που αποτελούν την πλέον συμφέρουσα λύση γνήσιου ανταλλακτικού για παλαιότερα οχήματα που δεν είναι πλέον σε παραγωγή.

Μέσα από μια πλούσια γκάμα από τα πιο συνήθη αναλώσιμα ανταλλακτικά που εμπλουτίζεται συνεχώς, τα Mercedes-Benz StarParts σχεδιάζονται και προορίζονται ειδικά για επιλεγμένα οχήματα εκτός παραγωγής και ελέγχονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας, τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τις νομοθετημένες απαιτήσεις. Οι δοκιμές γίνονται στο συγκεκριμένο μοντέλο, αποτελώντας μια εγγυημένη λύση υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και άριστης εφαρμογής. Ό,τι ακριβώς ταιριάζει δηλαδή στην αγαπημένη σας Mercedes-Benz. Αναλυτικότερα, στα εγκεκριμένα μοντέλα άνω των 5 ετών περιλαμβάνονται τα δημοφιλέστερα όπως οι Α-Class, η Β-Class αλλά και οι C-Class, E-Class, CLS, SLK κ.ά. και περιλαμβάνονται ανταλλακτικά όπως δίσκου φρένων, φερμουίτ φρένων, φίλτρα αέρα, καμπίνας και λαδιού, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων κ.ά..

Και όλα αυτά στα πλαίσια του προγράμματος Service Select μέσω του οποίου μπορείτε να απολαύσετε 100% ποιότητα Mercedes-Benz με έκπτωση που αγγίζει το 38% σε όλους τους εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μαζί με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το service σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz.

Γνήσια ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Η ιδανική οικονομική λύση για μεγαλύτερα μηχανικά σύνολα.

Ακόμα και όταν ένα όχημα Mercedes-Benz αρχίζει να… ωριμάζει, η υψηλή ποιότητα των περισσότερων εξαρτημάτων του παραμένει αναλλοίωτη. Γι' αυτό το λόγο, με την παραγγελία ενός γνήσιου ανακατασκευασμένου ανταλλακτικού Mercedes-Benz από έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή, παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής του παλιού ανταλλακτικού που αφαιρέθηκε από το όχημα σας, πίσω στο εργοστάσιο. Κάθε χρησιμοποιημένο ανταλλακτικό μπορεί να ανακατασκευαστεί από τα κεντρικά της Mercedes-Benz, ενώ έτσι εξοικονομείται κόστος παραγωγής για ένα καινούργιο ανταλλακτικό. Αυτή η εξοικονόμηση, που αγγίζει έως και το 50%, μετακυλύει απευθείας στον πελάτη, που σημαίνει πως λαμβάνετε έκπτωση με την επιστροφή του μεταχειρισμένου σας παλιού εξαρτήματος απολαμβάνοντας έτσι κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής!

Η Mercedes-Benz προσφέρει πάνω από 37.000 γνήσια, υψηλής ποιότητας, ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz, ελεγμένα και δοκιμασμένα με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes-Benz στο πλαίσιο μιας ενδελεχούς διαδικασίας από τους τεχνικά καταρτισμένους experts των εργοστασίων της μάρκας.

Μέσα από μια φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει αυτό που χρειάζεται μέσα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα ή από τις κατηγορίες προϊόντων για επιβατικά οχήματα, στις οποίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, συστήματα ανάρτησης, συμπλέκτες, συστήματα ψεκασμού, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, συστήματα πληροφόρησης κ.ά., αλλά και όλα τα επιμέρους εξαρτήματα των παραπάνω.

Κλείνοντας, τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά της Mercedes-Benz, τα οποία συναγωνίζονται την ποιότητα των καινούριων ανταλλακτικών, προσφέρουν μια φιλική προς το περιβάλλον, οικονομική λύση επισκευής, η οποία είναι αντίστοιχη της τρέχουσας αγοραίας αξίας με ταχεία παράδοση και υψηλή διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα περιλαμβάνει παγκόσμια εγγύηση ανταλλακτικών.

Ξέρετε ότι:

  • Το περιβαλλοντικό ισοζύγιο της ανακατασκευής ενός πετρελαιοκινητήρα OM906 της Mercedes-Benz αντιστοιχεί στην ενέργεια που καταναλώνει ένα laptop σε 1,2 έτη.

  • Περισσότερα από 37.000 ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά από την Mercedes-Benz όλων των κατηγοριών είναι άμεσα διαθέσιμα.

  • Τα «μαϊμού» φερμουίτ φρένων προσθέτουν έως και 15 μέτρα στην απόσταση του φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης για την ακινητοποίηση του οχήματος.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES