To μέλλον ανήκει σε όλους τους κατόχους Mercedes

4220 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο Mercedes me Adapter είναι ο δωρεάν εξοπλισµός που θα αναβαθµίσει την παλαιότερη Mercedes σου και µέσω του Mercedes me Adapter app θα τη συνδέσει µε τη ζωή σου.

Η νέα εφαρµογή της Mercedes, αλλάζει ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούσατε µε το όχηµά σας µέχρι τώρα, φέρνοντας στο σήµερα µια τεχνολογία του αύριο. Κατεβάστε εντελώς δωρεάν την εφαρµογή Mercedes me Adapter στο smartphone σας και τοποθετώντας εντελώς δωρεάν στον Εξουσιοδοτηµένο επισκευαστή Mercedes-Benz τον αντίστοιχο εξοπλισµό, απολαµβάνετε όλες τις λειτουργίες που παρέχει το app µε ένα κλικ στο κινητό σας, κάνοντας έτσι την καθηµερινότητά σας πιο εύκολη και ξέγνοιαστη.

Ελέγξτε τη Mercedes σας από όπου και όποτε θέλετε

Με το Mercedes me Adapter έχετε πάντα υπό έλεγχο την κατάσταση του οχήµατός σας, όπως π.χ. στάθµη καυσίµου και αυτονοµία.
Μάλιστα µέσω του Car Health Monitor η εφαρµογή σας στέλνει προειδοποίηση σε περίπτωση βλαβών και µέσω αυτής µπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα και ανά πάσα στιγµή µε τον Εξουσιοδοτηµένο Επισκευαστή σας µέσω τηλεφώνου ή email.

Παράλληλα µέσω του Mercedes me Adapter µπορείτε να κλείσετε τα ραντεβού για αλλαγή λαδιών ή τα ραντεβού για Service. Τα στοιχεία οχήµατος βρίσκονται στη διάθεση του Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή σας Mercedes-Benz, έτσι ώστε να λαµβάνετε εξατοµικευµένες προσφορές.

Βελτιώστε τον τρόπο που οδηγείτε

Αναλύστε το οδηγικό σας στιλ βάσει της συµπεριφοράς επιτάχυνσης και πέδησης και επιλέξτε να εµφανίζονται «ζωντανά» στο κόκπιτ ή να αντιστοιχίζονται σε κάθε διαδροµή για να τα ελέγχετε µέσω του smartphone σας. Έτσι µπορείτε να ανεβείτε επίπεδο στο Driver Score και γιατί όχι να κάνετε όλη αυτή τη διαδικασία ένα παιχνίδι µε τον εαυτό σας.

Παράλληλα διαµορφώστε από το τηλέφωνό σας το εξελιγµένο κόκπιτ σύµφωνα µε τις επιθυµίες σας, ώστε να εµφανίζονται τεχνικά στοιχεία και χαρακτηριστικά, που εσείς θέλετε σε πραγµατικό χρόνο. Εκτός αυτών µπορείτε να δείτε συνοπτικά όλες τις διαδροµές σας και µπορείτε να τις εξάγετε ή να επεξεργάζεστε, βλέποντας συνολικά πόσο οδηγήσατε σήµερα, την προηγούµενη εβδοµάδα ή τον τελευταίο µήνα.

STOP στο άγχος. Απολαύστε το δρόµο!

Η εφαρµογή Mercedes me Adapter µετατρέπει τις αγχωτικές καθηµερινές καταστάσεις σε µια πανεύκολη και απολαυστική διαδικασία. Σταµατήστε να ψάχνετε για παρκάρισµα, καθώς η εφαρµογή σας ενηµερώνει για διαθέσιµες θέσεις στάθµευσης κοντά σας καθώς και τα ωράρια λειτουργίας και τις τιµές. Παράλληλα µε τη βοήθεια της λειτουργίας «Στάθµευση και εύρεση» εντοπίστε την τοποθεσία του σταθµευµένου αυτοκινήτου σας.

«`Aναψε» το λαµπάκι βενζίνης; Ε και, χαµογελάστε. Με τη λειτουργία εύρεσης πρατηρίων καυσίµων, βρίσκετε εύκολα το κοντινότερο πρατήριο καυσίµων στην περιοχή, και τις τρέχουσες τιµές της βενζίνης.
 
Συνδεθείτε µε τη Mercedes σας µε τρία βήµατα

Η εγκατάσταση του Mercedes me Adapter γίνεται µε τρία απλά βήµατα. Έτσι σε ελάχιστο χρόνο, µπορείτε να συνδέσετε τη Mercedes σας µε το smartphone σας και να ξεκινήσετε την ψηφιακή «συνοµιλία» µε το όχηµά σας. Ακολουθήστε τα εξής βήµατα:

1. Συνδεθείτε στο Mercedes me µέσω του site της Mercedes-Benz
2. Κατεβάστε την εφαρµογή
στο smartohne σας
3. Ζητήστε από τον εξουσιοδοτηµένο
επισκευαστή σας να ενεργοποιήσει το Mercedes me Adapter
 

Το Mercedes me Adapter διατίθεται για πολλά οχήµατα Mercedes-Benz από το έτος κατασκευής 2002 και µετά. Ελέγξτε online εάν το όχηµά σας είναι κατάλληλο για τον εκ των υστέρων εξοπλισµό ή ρωτήστε τον Εξουσιοδοτηµένο Επισκευαστή σας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES