Top υπηρεσίες από Car Experts

4441 Επισκέψεις στο άρθρο

Αγαπούν αυτό που κάνουν, γνωρίζουν καλά τις ανάγκες σας και ξέρουν πως να σας εξυπηρετήσουν. Είτε είστε κάτοχος, είτε υποψήφιος αγοραστής Seat, στις εγκαταστάσεις της SEAT AUTOLUX A.E. θα απολαύσετε premium εξυπηρέτηση.

Σήμερα η εταιρεία Peugeot SEAT AUTOLUX A.E. με 46 συναπτά έτη στην πώληση καινούργιων αυτοκινήτων, και μία πλούσια γκάμα σε After sales υπηρεσίες είναι σε θέση να καλύψει τον πελάτη που αναζητά μία νέα Seat εμπειρία.

2 Λόγια για την SEAT AUTOLUX A.E.

Από το 1975
η SEAT AUTOLUX A.E. βρίσκεται και δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου με αντικείμενο την Γενική Εμπορία.
Από το 1997 και μετά εκπροσωπεί επάξια ένα μεγάλο όνομα στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας την SEAT στην Δυτική Αττική με μια κάθετη, ολοκληρωμένη μονάδα εξυπηρέτησης που καλύπτει την πελατεία της σε όλα τα επίπεδα.
To 2009 απέκτησε το καταστήμα στο Π. Φάληρο συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της, στηριζόμενη στις βασικές της αρχές, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα νέες δυνατότητες και διαστάσεις που μπορεί να έχει μια επιχείρηση του είδους της, σχεδιασμένη ακριβώς με βάση την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου.

Μέλος του Επίσημου δικτύου SEAT, ως εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 4.000τ.μ σε δύο περιοχές του νομού Αττικής και πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει σε ότι κι `αν θέλετε!

Στην καρδιά των ανθρώπων της SEAT AUTOLUX A.E. "χτυπά" η μοντέρνα αντίληψη του επαγγελματισμού και της φιλικότητας. Με σεβασμό και μεγάλη προσοχή σκύβουν πάνω από το κάθε ζητούμενο και με σιγουριά μπορούν να βρούν μαζί με τους πελάτες αυτό που πραγματικά ψάχνουν και επιθυμούν !

Δίπλα σας για να σας εξυπηρετούν

Αγορά νέου ή μεταχειρισμένου Seat. Φθορά, συντήρηση ή αντικατάσταση, τα γνήσια ανταλλακτικά Seat είναι η ιδανική επιλογή για τη διατήρηση της αξίας και της ασφάλειας του Seat σας. SEAT AUTOLUX A.E. για:

  • Service SEAT
  • Γνήσια Ανταλλακτικά SEAT
  • Χρηματοδότηση SEAT

Στοιχεία επικοινωνίας
ΔιεύθυνσηΛ. Αθηνών 262, 124 62 Χαϊδάρι, Αθήνα

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES