VW cool, clean & safe! Ώρα για συντήρηση A/C!

5728 Επισκέψεις στο άρθρο

Η κατάλληλη συντήρηση και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού στο VW σας, θα σας εξασφαλίσει ένα υγιεινό περιβάλλον, το οποίο με τη σειρά του θα κάνει πιο δροσερές, πιο καθαρές και πιο ασφαλείς τις "βόλτες" που ξεκίνησαν πάλι. Για ένα πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Η συντήρηση του συστήματος κλιματισμού σας είναι απαραίτητη εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν και της ανόδου της θερμοκρασίας (μια δόση ήδη πήραμε με τον πρόσφατο, πρώιμο για την εποχή,mini καύσωνα). Για το VW αυτοκίνητο σας η λύση είναι απλή, καθώς αυτή την περίοδο, στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της δημοφιλούς μάρκας, παρέχεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πλήρη έλεγχο και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού σας. Έτσι θα εξασφαλίσετε ότι το Volkswagen σας θα έχει καθαρό αέρα στο εσωτερικό του, απαλλαγμένο από μικροσωματίδια και σκόνη (η αλλεργιογόνος «Αφρικανική» αποτελεί σταθερό φαινόμενο των τελευταίων ετών) και  με την κατάλληλη θερμοκρασία. Μην ξεχνάτε πως ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνα, διώχνει το στρες, μεγιστοποιεί την οδηγική άνεση, προάγει και την οδική ασφάλεια όλων.

Υγιεινό περιβάλλον & ασφαλέστερες μετακινήσεις

Ειδικά τώρα που ο υδράργυρος άρχισε να «χτυπά κόκκινο», η σωστή λειτουργία του κλιματιστικού είναι παραπάνω από επιβεβλημένη. Πέρα από τα προφανή οφέλη, της δροσερής καμπίνας με την ιδανική θερμοκρασία, είναι και θέμα ασφάλειας.

Ένα σωστά συντηρημένο σύστημα κλιματισμού μειώνει την ύπαρξη αλλεργιογόνων παραγόντων, οι οποίοι σύμφωνα με έρευνα, είναι υπεύθυνοι γι' αύξηση της πιθανότητας πρόκλησης ατυχήματος κατά 30%. Παράλληλα η κακή ποιότητα του αέρα δημιουργεί αίσθημα κόπωσης και υπνηλίας, παράγοντες επίσης υπεύθυνοι πολλών ατυχημάτων.  Συνεπώς μέσω της σωστής συντήρησης του συστήματος κλιματισμού, αυξάνεται και η ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.


Πλήρης έλεγχος κλιματισμού από τη VW

Επειδή πολλές φορές δε γίνεται άμεσα αντιληπτή μια δυσλειτουργία του κλιματιστικού, θα πρέπει σε ετήσια βάση να κάνετε ένα προληπτικό έλεγχο σε όλο το σύστημα. Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της VW, προσφέρεται η δυνατότητα ενός πλήρη ελέγχου.

Ο Πλήρης έλεγχος περιλαμβάνει:
  • Λειτουργία χειρισμού του κλιματισμού
  • Οπτικός έλεγχος όλων των εξαρτημάτων
  • Έλεγχος θερμοκρασίας αεραγωγών
  • Εργασία απολύμανσης
  • Απολυμαντικό σπρέι
Αντικατάσταση φίλτρου σκόνης - γύρης

Μπορεί να σκεφτόμαστε την αλλαγή του φίλτρου σκόνης - γύρης στο σύστημα κλιματισμού, μόνο κατά την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών, ωστόσο η αποτελεσματικότητα του συστήματος κλιματισμού  σε εκείνο το σημείο έχει ήδη μειωθεί. Γι αυτό το λόγο η VW προτείνει την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, για την βέλτιστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του VW σας.

Σύμφωνα με τη φίρμα τα γνήσια φίλτρα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της φίρμας Volkswagen συγκρατώντας το 99% της γύρης και φιλτράρουν σχεδόν το 10% των ρύπων, όπως αιθάλη, σκόνη και αλλεργιογόνες ουσίες και έτσι κατά αυτό τον τρόπο οι πάσχοντες από αλλεργίες μπορούν να αναπνέουν εύκολα

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES