Volkswagen After Sales. Δίπλα σας σε κάθε διαδρομή

7895 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι κορυφαίες after sales υπηρεσίες της Volkswagen εξασφαλίζουν πως το αυτοκίνητο σας θα διατηρήσει την ίδια λειτουργική και οδηγική συμπεριφορά, την ίδια απόδοση και την ίδια αξία όπως ακριβώς και όταν ήταν καινούριο, πάντα με οικονομική διαφάνεια και την εγγύηση της Volkswagen.

Με στόχο οι κάτοχοι Volkswagen να είναι πάντα οι πιο ευχαριστημένοι κάτοχοι αυτοκινήτου στην Ελλάδα, οι after sales υπηρεσίες που παρέχονται από την Kosmocar, αποκλειστικό εισαγωγέα της Volkswagen στη χώρα μας, βάζουν νέα στάνταρ ποιότητας και απόλυτης ικανοποίησης πελατών. Αυτό φυσικά δεν γίνεται τυχαία παρά αποτελεί συνέπεια πολλών παραγόντων, που μόνο η Volkswagen είναι σε θέση να διασφαλίσει.

Απόλυτη διαφάνεια

Εξασφαλίζοντας απόλυτη διαφάνεια στα κόστη των service και λαμβάνοντας υπΆοψη πόσο σημαντικό είναι το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου κατά τη λήψη απόφασης αγοράς ενός νέου οχήματος, η Volkswagen ήταν η πρώτη εταιρεία που παρείχε στο site της (www.volkswagen.gr) τις ανώτατες προτεινόμενες τελικές τιμές για όλη την Ελλάδα από τον πρώτο χρόνο μέχρι και άνω της δεκαετίας.

Σε κάθε επίσκεψη ο σύμβουλος service μετά τον έλεγχο του οχήματος
δεσμεύεται να ενημερώσει για όλες τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για τη συντήρηση ή την επισκευή του καθώς και για το συνολικό κόστος αυτών. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει πλήρης ενημέρωση του πελάτη, για να γνωρίζει επακριβώς τι χρειάζεται το αυτοκίνητο του. Σύντομα θα παρέχεται στους ιδιοκτήτες Volkswagen η νέα υπηρεσία Volkswagen Watch που παρέχει την δυνατότητα σε κάθε πελάτη να γνωρίζει μέσω e-mail και sms τις επιπλέον εργασίες που τυχόν προκύψουν κατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, συνοδευόμενες από σχετικές φωτογραφίες και video καθώς και με την αντίστοιχη οικονομική πρόταση για να δοθεί η σχετική έγκριση.

Ποιότητα και Αξιοπιστία

Σε κάθε επίσκεψη αυτοκινήτων Volkswagen στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, είτε αυτή αφορά εργασίες συντήρησης είτε εργασίες επισκευής, διασφαλίζεται η πραγματοποίηση των εργασιών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και πάντα μόνο με την χρήση γνησίων ανταλλακτικών. Τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen είναι τα πλέον κατάλληλα αφού ελέγχονται μέσα από αυστηρούς και συνεχείς ελέγχους, με στόχο να πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που έχουν οριστεί από το εργοστάσιο.

Οικονομικά service ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου

Λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία και την ανάγκη των πελατών για τη σωστή συντήρηση των οχημάτων τους σε προσιτές τιμές, χωρίς κανένα συμβιβασμό, η Volkswagen ήταν η πρώτη εταιρεία στον κλάδο του αυτοκινήτου που προσέφερε πακέτα συντήρησης βάσει της ηλικίας του αυτοκινήτου. Τα πακέτα «Volkswagen Economy» και «Volkswagen Economy Plus» στοχεύουν στην προγραμματισμένη συντήρηση οχημάτων Volkswagen ηλικίας άνω των 5 ετών και 10 ετών αντιστοίχως, με όφελος έως 30% στα ανταλλακτικά και στην εργασία. Η καλή συντήρηση όλων των οχημάτων Volkswagen αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας.

Προηγμένα Προϊόντα και Υπηρεσίες Volkswagen

H άψογη εξυπηρέτηση και η συνεχής υποστήριξη των πελατών Volkswagen δεν συνδέονται μόνο με τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου τους. Λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τον σύγχρονο τρόπο ζωής των πελατών, η εταιρεία εισάγει συνεχώς νέα προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες όπως είναι το Volkswagen Connect. Η Volkswagen πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά καθιστώντας τη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου και του ιδιοκτήτη του, μέσω της χρήσης κινητού τηλεφώνου - smartphone - εφικτή για την πλειοψηφία των μοντέλων της με ημερομηνία παραγωγής από το 2008 και μετά. Υπηρεσίες όπως το Volkswagen Total Care, οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος με δυνατότητα επιτόπου επισκευής του αυτοκινήτου – εφόσον αυτή είναι εφικτή – αποδεικνύουν εμπράκτως ότι η Volkswagen είναι πάντα δίπλα τους.

Υψηλή Τεχνογνωσία & ¶ρτια Εκπαιδευμένο προσωπικό του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen

Η σωστή συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων Volkswagen προϋποθέτει την άριστη τεχνογνωσία και την συνεχή εκπαίδευση των συμβούλων service και των μηχανικών, αλλά και την χρήση σύγχρονων διαγνωστικών οργάνων υψηλής τεχνολογίας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διασφαλιστεί η σωστή συντήρησή τους, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, μειώνοντας έτσι τον απαιτούμενο χρόνο και το κόστος που απαιτείται για αυτή. Ενδεικτικά αναφέρεται πως το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης της Volkswagen στην Ελλάδα κατά την περσινή χρονιά παρείχε πάνω από 10.000 ώρες εκπαίδευσης στο προσωπικό του Εξουσιοδοτημένου δικτύου συνεργατών Service. Ως αποτέλεσμα η Volkswagen στην Ελλάδα, βάσει έρευνας που διεξάγει ο κατασκευαστής πανευρωπαϊκά, αξιολογείται από τους πελάτες της με 4,6/5,0 αστέρια ως προς τη συνολική ικανοποίηση και 4,7/5,0 ως προς την ποιότητα επισκευής.

Πλήρης γκάμα ανταλλακτικών - Ταχύτητα Εξυπηρέτησης

Η Volkswagen διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα των γνησίων ανταλλακτικών
για όλα τα μοντέλα της έως και 15 ετών (στον ταχύτερο δυνατό χρόνο), δείχνοντας σεβασμό στους ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων για την επιλογή τους να ανήκουν στην οικογένεια της Volkswagen και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε αυτή. Ακόμα και στις σπάνιες περιπτώσεις που ένα ανταλλακτικό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η παράδοσή του μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, έτσι ώστε να επιτευχθεί η άμεση επισκευή του.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES