Yπηρεσίες που προσθέτουν αξία! Χαλκιάς Group

2418 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, τεχνικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης και know how για παροχή Top Quality After Sales υπηρεσιών για δύο από τις πιο δημοφιλείς μάρκες. Renault και Nissan. Με πορεία και όνομα 40 χρόνων, η Χαλκιάς Group!

Η Renault, πέρα από τα αξιόπιστα και πολυβραβευμένα μοντέλα που κατασκευάζει, έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες After Sales. Oι υπηρεσίες αυτές παρέχονται μέσω των επίσημων και εξουσιοδοτημένων συνεργατών του δικτύου της.

Ένα πολύ γνωστό "όνομα" στον κλάδο που αποτελεί και ξεχωριστό συνεργάτη της γαλλικής μάρκας (στον κλάδο των After Sales υπηρεσιών της) είναι και η Xαλκιάς Group. Από το 2013 είναι επίσημος επισκευαστής της μάρκας και φροντίζει ώστε το Renault σας να είναι πάντα ασφαλές και λειτουργικό. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε ένα άριστα εξοπλισμένο συνεργείο, με πολυάριθμο, έμπειρο & εκπαιδευμένο προσωπικό.

Δωρεάν έλεγχος, top quality υπηρεσίες & γνήσια ανταλλακτικά Renault!

Για τα καινούργια μοντέλα Renault και Dacia, μέχρι και εκείνα που έχουν ξεπεράσει το 5ο έτος ζωής τους στη χώρα μας, το τεχνικό επιτελείο της Χαλκιάς Group, παρέχει υπηρεσίες after sales, που προσθέτουν αξία στην σχέση της μάρκας με τον κάτοχο, σε προνομιακές τιμές!

Παράλληλα, oi άνθρωποί της, θέτουν ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία τόσο των πελατών, όσο και των ίδιων, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με αυξημένο αίσθημα ευθύνης. Γι αυτό φροντίζουν να τηρούν, πλήρως, τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και προστασίας, ενώ, παράλληλα, ενημερώνονται σε συνεχή βάση για τα ενδεδειγμένα πρωτόκολλα ασφάλειας.


Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, λειτουργεί πελατοκεντρικά. Φροντίζει ώστε η συντήρηση του αυτοκινήτου σας να γίνει με ασφάλεια και τηρεί κατά γράμμα τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, χωρίς να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα το όφελος του πελάτη στο ταμείο.
  
Renault Total Care 5+ , από 58€, στην Χαλκιάς Group!

Στην Xαλκιάς Group θα βρείτε όλα τα προγράμματα συντήρησης της μάρκας, όπως το Renault Total Care 5+. Το εν λόγω πρόγραμμα αφορά την συντήρηση αυτοκινήτων που έχουν ξεπεράσει την πενταετία και περιλαμβάνει ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58€, προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη.

Ενδεικτικά, τα πακέτα περιλαμβάνουν:
• Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
• Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
• Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
• Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ,συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
• Καθαρισμό A/C κ.α.

Φυσικά οι επισκευές περιλαμβάνουν τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών, που είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τέλεια προσαρμογή αλλά και να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους για ιδανική απόδοση, απόλυτη άνεση και μέγιστη οικονομία καυσίμου.


Με όνομα συνώνυμο και της Nissan, η Χαλκιάς Group από το 1981!

Η Χαλκιάς Group πέρα από την συνεργασία της με την Renault, αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου της Nissan στην Ελλάδα.

Στο χώρο της
έκθεσης της εταιρίας θα βρείτε το κορυφαίο best seller crossover της ιαπωνικής μάρκας, που δεν είναι άλλο από το Qashqai. Τo δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς επί σειρά ετών στην εξαιρετικά δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων θα το βρείτε με όλες τις επιλογές κινητήρων και σε όλες τις εκδόσεις του.

Πέρα από το Qashqai μπορείτε να δείτε και το δεύτερη γενιά του Juke, με τον 1.000άρη turbo κινητήρα βενζίνης ισχύος 117 ίππων της ιαπωνικής φίρμας, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ή με 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη (DCT).

Σημαντικό να ρωτήσετε και για τα ισχύοντα χρηματοδοτικά προγράμματα της μάρκας, τα οποία προσφέρουν λύσεις ευέλικτης αποπληρωμής για αγορά καινούργιου Nissan.


Επιλογή αυτοκινήτου από "2ο χέρι"

Στην Nissan Χαλκιάς μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις αγοράς αξιόπιστων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας θα σας βοηθήσει ώστε να διαλέξετε αυτό που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Όλα τα αυτοκίνητα είναι επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια και είναι άριστα συντηρημένα.

Kαι υψηλό know how στην παροχή after sales υπηρεσιών για Nissan

Πέρα από το καινούριο σας Nissan, στην Χαλκιάς Group μπορείτε να λάβετε και τις εξαιρετικές after sales υπηρεσίες της ιαπωνικής μάρκας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνεργείου και φανοποιείου, που είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό.

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES