Οι προτεραιότητες των συνεργείων της Nissan

1753 Επισκέψεις στο άρθρο

H ανακοίνωση της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ενημερώνει για τις προτεραιότητες που δίνονται από τα ανοικτά Συνεργεία του δικτύου της.

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς και το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Nissan αντιμετωπίζουν την τρέχουσα κατάσταση με αυξημένο αίσθημα ευθύνης.

Πρωταρχική προτεραιότητα τους, με βάση την ανακοίνωση,ς παραμένει η ασφάλεια των εργαζομένων,των πελατών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
 
Επιδίωξή τους το να διατηρήσουν τα επίπεδα εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο. Τηρούν πιστά τις οδηγίες των κρατικών φορέων και την νομοθεσία και παραμένουν ψύχραιμοι μπροστά στις εξελίξεις.
 
Σήμερα, αρκετές Εκθέσεις και Συνεργεία τους παραμένουν ανοιχτά. Συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες πωλήσεων, όπως και after sales service. Τα συνεργεία του δικτύου θα εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα εργαζομένους στο σύστημα υγείας, οχήματα ειδικού σκοπού (ασθενοφόρα, Σώματα Ασφαλείας κ.α.), καθώς και έκτακτες περιπτώσεις πελατών.

Τα στοιχεία επικοινωνίας  του Δικτύου Εμπόρων και Επισκευαστών της Nissan ανά την Ελλάδα,  είναι διαθέσιμα στο https://www.nissan.gr/dealer-locator.html
 
Σε ότι αφορά τα ανταλλακτικά, θα υπάρχει εφοδιασμός της αγοράς και του δικτύου επίσημων επισκευαστών Nissan, μέσω του Κέντρου Διανομής Ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο.
 
Για κάθε πληροφορία, ερώτηση ή ενημέρωση,  τo καταναλωτικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο [email protected].

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES