13 + 1 βλάβες που θα σε στείλουν συνεργείο!

34128 Επισκέψεις στο άρθρο

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο συνηθισμένες βλάβες τις οποίες σίγουρα κάποια στιγμή θα υποστεί το αυτοκίνητο σου, όπως επίσης και το ενδεικτικό τους κόστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές

Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
RE-BATTERY A.E.
Το αυτοκίνητο είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στην καθημερινότητα σου. Χωρίς αυτό σίγουρα κάποιες από τις υποχρεώσεις θα γίνονταν πιο δύσκολες.  Χρειάζεται όμως την φροντίδα του, πόσο μάλλον όταν πάθει κάποια βλάβη. Μία βλάβη όμως ισοδυναμεί με έξοδα. Στις δύσκολες ημέρες που περνά ο κόσμος ψάχνεις να βρεις τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσεις να μειώσεις τα έξοδά σου. Έτσι το αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Υπάρχουν περιπτώσεις που η ζημιά θα είναι μικρή και θα την βγάλεις σχετικά φτηνά, αλλά κάποιες φορές θα αναγκαστείς να πληρώσεις και να τοποθετήσεις ολόκληρο το ανταλλακτικό, έστω και αν η ζημιά που υπάρχει βρίσκεται μόνο σε ένα μέρος αυτού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω.

Έτσι λοιπόν για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο συνηθισμένες βλάβες τις οποίες σίγουρα κάποια στιγμή θα υποστεί το αυτοκίνητο σου, όπως επίσης και το ενδεικτικό τους κόστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και ότι σίγουρα μπορεί να βρεις και καλύτερες ψάχνοντας εκεί έξω.


Δισκοπλατώ 
Μία πολύ συχνή βλάβη είναι η φθορά στο δίσκο του συμπλέκτη, με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά η μετάδοση της ροπής. Αν λοιπόν πατάς γκάζι και το αυτοκίνητο δεν επιταχύνει τότε θα πρέπει να αλλάξεις δίσκοπλατώ! Συνήθως ανάλογο με το που δίνει κίνηση το αυτοκίνητο οι τιμές ξεκινούν από 80 ευρώ και φτάνουν μέχρι 180 ευρώ. Η πιο συνηθισμένη τιμή είναι γύρω στα 140 ευρώ.

Δυναμό 
Έχεις άδεια μπαταρία, αλλά την άλλαξες πρόσφατα; Πιθανότατα έχεις πρόβλημα στο δυναμό. Αν αποφασίσεις να το ανακατασκευάσεις θα πληρώσεις περίπου 50 ευρώ συν ό,τι ανταλλακτικό χρειαστεί.  Αν αγοράσεις καινούριο, το κόστος όλης της εργασίας και το ανταλλακτικού ξεκινά περίπουαπό 90¤ και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 230¤. 

Ιμάντες 
Οι ιμάντες χρονισμού της μηχανής αλλάζονται σε συγκεκριμένα χιλιόμετρα τα οποία ορίζει ο κατασκευαστής. Το κόστος για τα εργατικά ξεκινά από 80 ευρώ, ενώ οι ιμάντες κοστίζουν περί τα 30 ευρώ ανά κομμάτι. 

Κινητήρας 
Ίσως από τις πιο ακριβές επισκευές, αφού αν χαλάσει η μηχανή εσωτερικά το κόστος ανέρχεται γύρω στα 400 ευρώ, ενώ μία γενική επισκευή φτάνει περίπου στα 600 ευρώ. Αν  η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη και χρειαστεί να αντικαταστήσετε τον κινητήρα το κόστος της εργασίας ανέρχεται στα 400 ευρώ.
 
Μίζα 
Τα γνωστά σε όλους «καρβουνάκια» είναι η πιο συνηθισμένη φθορά της μίζας και συμβαίνει από έλλειψη λίπανσης και τότε συνοδεύεται από έναν χαρακτηριστικό ήχο κάθε φορά που εκκινείτε το αυτοκίνητο. Η επιδιόρθωση της μίζας ανέρχεται στα 50 ευρώ, ενώ ένα σετ καρβουνάκια ξεκινά από 6 ευρώ, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί αλλάγή και το αυτοματο ρελέ, το οποίο κοστίζει 40 ευρώ. Αμορτισέρ 
Μία αλλαγή των αμορτισέρ θα σας κοστίσει από 80 έως 150 ευρώ για τα εργατικά (ανάλογα πάντα το μοντέλο του αυτοκινήτου) και μία τετράδα ανταλλακτικά περίπου 400 ευρώ.

A/C
Οι πιο συνηθισμένες βλάβες του κλιματισμού είναι η διαρροή του υγρού που οδηγεί στην απουσία ψύξης και η φθορά του κομπρεσέρ λόγω σπασίματος του σωλήνα. Οι αυξομειώσεις εδώ είναι μεγάλες ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Αν χρειαστεί αλλαγή του κομπρεσέρ το κόστος επισκευής μαζί με τα ανταλλακτικά κυμαίνεται από 250¤ μέχρι 750¤. Αν υπάρχει διαρροή υγρού τότε το κόστος κατά μέσο όρο ανέρχεται στα 100¤. 

Μπαταρία 
Η μπαταρία όπως και πολλά εξαρτήματα στο αυτοκίνητο σου, χρειάζονται καλή συντήρηση . Αν την φροντίσεις και δεν ξεχνάς φώτα ανοιχτά μία σχετικά καλή μπαταρία μπορεί να κρατήσει από 3 έως 5 χρόνια. Οι τιμές τους διαφέρουν ανάλογα την ποιότητα και την χωρητικότητα. Έτσι οι τιμές γι αυτές τις μπαταρίες κυμαίνονται από 60 έως 120 ευρώ.

Λάστιχα 
Το κόστος της αντικατάστασης των ελαστικών εξαρτάται ανάλογα το αυτοκίνητο αλλά και την ποιότητα των ελαστικών που θέλετε να αγοράσετε. Έτσι λοιπόν για μία καινούρια 4άδα το κόστος κυμαίνεται περίπου από 300 μέχρι και 1500 ευρώ.

Τακάκια 
Έτσι κι αλλιώς τα τακάκια πρέπει να τα ελέγχεις κάθε χρόνο στο ετήσιο service. Αν λοιπόν έχει ξεπεράσει τα ανάλογα χιλιόμετρα θα πρέπει να τα αλλάξεις, γιατί θα έχουν φθαρεί. Το κόστος για μία αλλαγή είναι περίπου 25 ευρώ για την εργασία και περίπου 50 ευρώ για το σετ.

Αντλία βενζίνης
¶λλη μία βλάβη το κόστος της οποίας καθορίζεται από το είδος και το μέγεθος του αυτοκινήτου. Συνήθως η αντικατάσταση της κυμαίνεται από 50 μέχρι 100 ευρώ. Υπολογίστε ότι για να αλλάξετε την αντλία βενζίνης σε ένα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο θα πληρώσετε περί τα 150 ευρώ μαζί με το κόστος αγοράς του ανταλλακτικού. 

Αντλία συμπλέκτη 
Υπάρχουν πολλά μοντέλα, στα οποία η αντικατάσταση της αντλίας συμπλέκτη είναι δύσκολη. Αυτό φυσικά μεταφράζεται και στην τιμή για αυτή την εργασία, που κυμάινεται από 30 έως 80 ευρώ, ενώ το κόστος της καινούριας αντλίας ανέρχεται στα 50ευρώ  αν είναι μηχανική και στα 100¤ αν είναι υδραυλική. 

Υαλοκαθαριστήρες 
Είναι γνωστοί οι λόγοι, για τους οποίους θα πρέπει να αλλάξεις υαλοκαθαριστήρες. Αυτό συνήθως γίνεται κάθε φθινόπωρο. Οι κατασκευασμένοι από σιλικόνη υαλοκαθαριστήρες κοστίζουν 30 ευρώ ενώ οι κλασσικοί 15 ευρώ το ζευγάρι. 

Λάμπες/προβολείς 
Ανάλογα το είδος που θέλεις να βάλεις στο αυτοκίνητο σου, το κόστος είναι μικρό ή μεγάλο. Το κόστος για να βάλεις απλές λάμπες ανέρχεται στα 2 ευρώ ενώ αν θέλεις τις πιο δυνατές το κόστος φτάνει περίπου στα 12 ευρώ ανά λάμπα/προβολέα

Ηλεκτρικά παράθυρα 
Σε πολλά αυτοκίνητα τα ηλεκτρικά παράθυρα μπορούν να λειτουργούν για χρόνια. Το κόστος αλλαγής τους ανέρχεται από 65 ευρώ  και είναι πιθανό να φτάσει και τα 150¤ ανά τεμάχιο συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών. 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

  • THINK GARAGE

    THINK GARAGE

    Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
     2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ELPARTS

    ELPARTS

    Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
     2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

    ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

    11972U2500CX για την Η7 με τιμή 54,50
    11342U2500CX για την Η4 με τιμή 56,00
     210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTOPLANET

    AUTOPLANET

    Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

     2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Autospark

    Autospark

    Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

     2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • CADENCE HELLAS

    CADENCE HELLAS

    Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
     2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  • ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

    ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

    Η Εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών μηχανοκίνητων οχημάτων από το 1976, με Πανελλαδικό δίκτυο διανομής εισάγει και διακινεί σε εμπόρους, επώνυμα ανταλλακτικά πολλά εκ των οποίων αποτελούν πρώτη τοποθέτηση των μεγαλυτέρων εργοστασίων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας., όπως οι Μπαταρίες BANNER που μας προτείνουν. 
     210 4833980-2 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • RE-BATTERY

    RE-BATTERY

    Re-Battery: Μη κερδοσκοπικός οργανισμός εναλλακτικής διαχείρισης μπαταριών. Εκπροσωπεί το 48,8% της αγοράς των συσσωρευτών μολύβδου (Υπόχρεοι/Εισαγωγείς-Παραγωγοί). Διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

     2105575075 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

    Η επιχείρηση FOTIN BAT δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στο λιανικό-χονδρικό εμπόριο μπαταριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης. Διαθέτουν μπαταρίες παραγωγής του εργοστασίου ΤΑΒ Σλοβενίας, ένα από τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών στην Ευρώπη, που διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση σε όλες τις μπαταρίες.
     210 5913811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στο 2 φυσικά και στο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας.
     2221044797 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών Καινούργια ανταλλακτικά, Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, Eμπορίες ανταλλακτικών Αττικής, ΑΝΑΡΤΗΣΗ Αεραναρτήσεις , Αμορτισέρ , Βάσεις Θόλου, Ελατήρια, Σετ Προστασίας, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ Ανορθωτές Ασφάλειες Αυτόματοι Βαλβίδες Διακόπτες Δυναμό ΑΝΑΦΛΕΞΗ Καλώδια Διανομέα,Καπάκια Ντιστριμπιτέρ Μπουζί Ντιστριμπιτέρ Πλατίνες Πολλαπλασιαστές ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΩΝ Αντλίες Φρένων Δισκόπλακες ,Εξαρτήματα & Λαστιχάκια Επισκευής Φρένων, INJECTION-ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Αισθητήρες, Αισθητήρες"λ, Ανταλλακτικά Diesel, Αντλίες Βενζίνης, Βαλβίδες, Βηματικά, ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ Αντλίες Νερού, Αντιψυκτικά, Βαλβίδες, ΦΙΛΤΡΑ Αντιαλλεργικά Φίλτρα Καμπίνας, Φίλτρα Αέρος, Φίλτρα Βενζίνης, Φίλτρα Καμπίνας, Φίλτρα Λαδιού, Φίλτρα Πετρελαίου, ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ, Αντλίες Συμπλέκτη, Βολάν & Repset, Δίσκοι, Δίχαλα, Εξαρτήματα Συμπλέκτη, Πλατώ, Ρουλεμάν Συμπλέκτη, Σετ Συμπλέκτη, Σύρματα Συμπλέκτη, ΙΜΑΝΤΕΣ - ΜΕΡΗ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ Ιμάντες, Γλύστρες Καδένας, Γρανάζια, Καδένες, Ρεγουλατόροι, Ρουλεμάν & Τεντωτήρες Ιμάντα, Σετ Ιμάντα, Σετ Καδένας, ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Άκρα Ζαμφόρ, Ακρόμπαρα, Αντλίες Υδραυλικού Τιμονιού, Ζήτα Τιμονιού, Κρεμαγιέρες, Λάστιχα Κρεμαγιέρας, Λάστιχα & Συνεμπλόκ, Μπαλάκια, Μπάρες Τιμονιού, Μπράτσα, Πείροι Ψαλιδιών, Σετ Επισκευής Ατέρμονα-Κρεμαγιέρας, Ψαλίδια, ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΧΗΜΙΚΑ Αντιψυκτικά, Adblue, Βαλβολίνες, Γράσα, Λιπαντικά, Προϊόντα Περιποίησης, Πρόσθετα, Πρόσθετο-Σάκος Αναζωογόνησης Φίλτρου Σωματιδίων/Κάπνα, Sprays, ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ Ακραξόνια ,Ημιαξόνια, Λάστιχα Ημιαξονίων, Μουαγιέ, Μπιλιοφόροι, Μπουλόνια, Πλαστικά και Εξαρτήματα Λεβιέ Ταχυτήτων, Πλήμνες-Κομπλαδόροι Τροχών, Ρουλεμάν Μεσαίας Τριβής, Ρουλεμάν Τροχών, Σταυροί, Τσιμούχες, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Αντλίες Λαδιού, Βαλβίδες, Βάσεις Μηχανής – Σασμάν, Διάφορα Ρουλεμάν, Δείκτες Λαδιού, Κάρτερ, Σύρματα, Τάπες, Τροχαλίες Στροφάλου, Τσιμούχες, Υδραυλικά Ωστήρια, Turbo, Φλάντζες, DIESEL Αντλίες Yψηλής Πίεσης, Εξαρτήματα Αντλιών, Εξαρτήματα Μπεκ, Μπεκ Ψεκασμού, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Αφυγραντές, Βαλβίδες Εκτόνωσης – Πίεσης, Εξατμιστές, Κομπρεσέρ, Συμπυκνωτές, Αντλίες Φρένων Δισκόπλακες ,Εξαρτήματα & Λαστιχάκια Επισκευής Φρένων, INJECTION-ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Αισθητήρες, Αισθητήρες"λ, Ανταλλακτικά Diesel, Αντλίες Βενζίνης, Βαλβίδες, Βηματικά, ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ Αντλίες Νερού, Αντιψυκτικά, Βαλβίδες, ΦΙΛΤΡΑ Αντιαλλεργικά Φίλτρα Καμπίνας, Φίλτρα Αέρος, Φίλτρα Βενζίνης, Φίλτρα Καμπίνας, Φίλτρα Λαδιού, Φίλτρα Πετρελαίου, ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ, Αντλίες Συμπλέκτη, Βολάν & Repset, Δίσκοι, Δίχαλα, Εξαρτήματα Συμπλέκτη, Πλατώ, Ρουλεμάν Συμπλέκτη, Σετ Συμπλέκτη, Σύρματα Συμπλέκτη, ΙΜΑΝΤΕΣ - ΜΕΡΗ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ Ιμάντες, Γλύστρες Καδένας, Γρανάζια, Καδένες, Ρεγουλατόροι, Ρουλεμάν & Τεντωτήρες Ιμάντα, Σετ Ιμάντα, Σετ Καδένας, ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Άκρα Ζαμφόρ, Ακρόμπαρα, Αντλίες Υδραυλικού Τιμονιού, Ζήτα Τιμονιού, Κρεμαγιέρες, Λάστιχα Κρεμαγιέρας, Λάστιχα & Συνεμπλόκ, Μπαλάκια, Μπάρες Τιμονιού, Μπράτσα, Πείροι Ψαλιδιών, Σετ Επισκευής Ατέρμονα-Κρεμαγιέρας, Ψαλίδια, ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΧΗΜΙΚΑ Αντιψυκτικά, Adblue, Βαλβολίνες, Γράσα, Λιπαντικά, Προϊόντα Περιποίησης, Πρόσθετα, Πρόσθετο-Σάκος Αναζωογόνησης Φίλτρου Σωματιδίων/Κάπνα, Sprays, ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ Ακραξόνια ,Ημιαξόνια, Λάστιχα Ημιαξονίων, Μουαγιέ, Μπιλιοφόροι, Μπουλόνια, Πλαστικά και Εξαρτήματα Λεβιέ Ταχυτήτων, Πλήμνες-Κομπλαδόροι Τροχών, Ρουλεμάν Μεσαίας Τριβής, Ρουλεμάν Τροχών, Σταυροί, Τσιμούχες, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Αντλίες Λαδιού, Βαλβίδες, Βάσεις Μηχανής – Σασμάν, Διάφορα Ρουλεμάν, Δείκτες Λαδιού, Κάρτερ, Σύρματα, Τάπες, Τροχαλίες Στροφάλου, Τσιμούχες, Υδραυλικά Ωστήρια, Turbo, Φλάντζες, DIESEL Αντλίες Yψηλής Πίεσης, Εξαρτήματα Αντλιών, Εξαρτήματα Μπεκ, Μπεκ Ψεκασμού, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Αφυγραντές, Βαλβίδες Εκτόνωσης – Πίεσης, Εξατμιστές, Κομπρεσέρ, Συμπυκνωτές