ΑΝΚΕ: 3.500 τ.μ. –Τεράστια γκάμα Ανταλλακτικών

1124 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/2/2020

Η εταιρεία ΑΝΚΕ - ΚΟΥΝΑΝΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτου από το 1974! . Στις εγκαταστάσεις τους θα βρείτε μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για αυτοκίνητα VW, AUDI, SEAΤ, SKODA.

 
Το βασικότερο πλεονέκτημα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών είναι αδιαμφισβήτητα η χαμηλότερη τιμή συγκριτικά με τα καινούρια. Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κοστίζουν έως και 60% φθηνότερα, σε κάποιες περιπτώσεις από τα γνήσια, με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στη δραστική μείωση ενός κόστους επισκευής.

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά θα βρείτε για όλα τα μέρη του αυτοκινήτου. Πότε όμως συμφέρει η αγορά τους; Σε αυτήν την ερώτηση, γενική απάντηση δεν υπάρχει, αφού εξαρτάται από το είδος, το κόστος του ανταλλακτικού κτλ. Σε γενικές γραμμές, πάντως, το κέρδος είναι αισθητό στον καταναλωτή στα μεγάλα ποσά, π.χ. μια αντλία τιμονιού, ένα σετ συμπλέκτη, μία ηλεκτρική καλωδίωση.
Ωστόσο πέρα από το κόστος, λόγω της σπανιότητας κάποιων ανταλλακτικών, κάποια δεν είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά ή μπορεί η εύρεσή τους να γίνει υπερβολικά χρονοβόρα, αφού ίσως χρειαστεί να γίνει ειδική παραγγελία από το εξωτερικό. Τέλος μη ξεχνάμε για παλιά ή εκτός αγοράς αυτοκίνητα, οι εταιρείες δεν κάνουν πλέον κατασκευή ανταλλακτικών, συνεπώς τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε αυτή την περίπτωση είναι μονόδρομος.
¶ρα η επιλογή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από το ελεύθερο εμπόριο αποτελεί μια αρκετά συμφέρουσα πρακτική.

3.500 τ.μ. και μία πλήρη γκάμα Ανταλλακτικών!

Η εταιρεία ΑΝΚΕ – ΚΟΥΝΑΝΗΣ,  στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της συνολικού εμβαδού 3.500 τ.μ.  διατηρεί μία  πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τον στόλο των κατασκευαστών VW, AUDI, SEAΤ, SKODA. Καλέστε: 2102847325

Εισάγει αυτοκίνητα τα οποία έχουν αποχαρακτηριστεί ή έχουν τρακάρει από τις χώρες της Βόρειας και Νότιας Ευρώπης τα οποία:

-διαλύονται σε μέρη,
- κωδικοποιούνται  και
- αποθηκεύονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας με σκοπό την άμεση διάθεση τους στα
  συνεργεία αυτοκινήτων.


Eπίσης, εισάγει συγκεκριμένους κωδικούς καινούριων ανταλλακτικών, τα οποία αποτελούν stock αντιπροσωπειών από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Τέτοια μέρη είναι οι ζώνες ασφαλείας, προφυλακτήρες ,ταμπλό, αερόσακοι, κρεμαργιέρες και άλλα ηλεκτρικά μέρη. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι καινούρια και γνήσια.
 
¶λλες υπηρεσίες της γνωστής εταιρείας ΑΝΚΕ ΚΟΥΝΑΝΗΣ

Αγοράζει τρακαρισμένα όχήματα της μετρητοίς και αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την διαγραφή τους.

Αποστέλει τα ανταλλακτικά που θα επιλέξετε, ΔΩΡΕΑΝ και αυθημερόν εντός Αττικής. Η αποστολή σε περιοχές εκτός Αττικής πραγματοποιείται μέσω μεταφορικών εταιριών σε μια η δύο ημέρες (με χρέωση) σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. 

ΑΝΚΕ – ΚΟΥΝΑΝΗΣ
Καλέστε: 2102847325
Δείτε: https://kounanis.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός