Art Street Party από την Cityzen

3028 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Cityzen εκφράζει το όραμά της για βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη με ένα ιδιαίτερο art street party στο Μαρούσι.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
O όμορφος, μεγάλος και πρακτικός χώρος στάθμευσης της Cityzen στην οδό Φραγκοκκλησιάς στο Μαρούσι, σε λίγες μέρες θα γίνει ακόμη ομορφότερος.

Η Cityzen Parking & Services, σε συνεργασία με τον κορυφαίο street artist Cacao Rocks, διοργανώνει ένα street party τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου από τις 5 το απόγευμα, για να γιορτάσει την έναρξη της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών.

Ο καλλιτέχνης του δρόμου Cacao Rocks, με την ιδιαίτερη τεχνική κι ευαισθησία που τον έχει καταστήσει διεθνώς διάσημο, θα παρέμβει εικαστικά στην είσοδο του χώρου στάθμευσης στην οδό Φραγκοκκλησιάς 2, για να εκφράσει με graffiti art το όραμα της Cityzen για βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη (mobility).
Τα έργα του επιδεικνύονται σήμερα σε μεγάλα μουσεία και εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τελευταία του εικαστική παρέμβαση στο γήπεδο του Γιάννη Αντετοκούμπο έγινε δεκτή με ενθουσιασμό ενώ διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως οι New York Times, National Geographic, Guardian και το BBC έχουν παρουσιάσει την δουλειά του.

Στις 7 Οκτωβρίου, θα χρησιμοποιήσει τα σπρέι και τα χρώματα της street art, με live performance  υπό τους ήχους της μουσικής που θα επιλέγει ο Νίκος Δρογώσης, παραγωγός του En Lefko 87,7 FM.

Όσοι παρευρεθούν στο πάρτι της Cityzen θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν mocktails από το FLASK, το μοναδικό cocktail delivery app στην Ελλάδα και gourmet pop corn -το αγαπημένο μας snack- στην πιο gourmet εκδοχή του, από το Annie`s GOURMET Pop Corn.

Κατά τη διάρκεια του event, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην οποία ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ποδήλατο, σύμβολο της προσπάθειας της Cityzen για βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη (Mobility).

Mπες και εσύ στην κλήρωση και κέρδισε καύσιμα και αλλα δώρα

Έως τις 12 Οκτωβρίου,
ο καθένας μπορεί να επισκέπτεται το site της Cityzen https://www.cityzen.com.gr/ και να δηλώσει συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση για δωροεπιταγές καυσίμων κίνησης, αξεσουάρ αυτοκινήτων και οικολογικές τσάντες.

Από τις 7 έως τις 12 Οκτωβρίου το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, για 3η διαδοχική χρονιά, προσπαθεί να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο της Εξυπηρέτησης Πελατών αλλά και την ανάγκη επιβράβευσης των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.
Η Cityzen Parking and Services συμμετέχει για 3η διαδοχική χρονιά στον διεθνή θεσμό της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών που γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες του πλανήτη.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - PARKING

  • ΠΛΑΚΑ PARKING

    ΠΛΑΚΑ PARKING

    Το Πλάκα Parking είναι το πιο αξιόπιστο ιδιωτικό parking, αν κάποιος θέλει να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο κέντρο της Αθήνας.Διαθέτει μεγάλο αριθμό θέσεων, οι οποίες είναι περίκλειστες, ώστε να παρέχει ασφάλεια για τo όχημα σας 
     2103250684 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ