Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανήκει στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες. Τα πακέτα της στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου ξεχωρίζουν για την ολοκληρωμένη κάλυψη και προστασία, αλλά και για τα δωρεάν προ

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανήκει στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες. Τα πακέτα της στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου ξεχωρίζουν για την ολοκληρωμένη κάλυψη και προστασία, αλλά και για τα δωρεάν προνόμια και υπηρεσίες.

Μοναδικές υπηρεσίες για ασφάλιση αυτοκινήτου, και όχι μόνο, από την Υδρόγειο

9789 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Υδρόγειος Ασφαλιστκή κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ασφάλισης οχημάτων, με παραγωγή ύψους €78.8 εκατ. και ασφαλισμένο στόλο 428.000 οχημάτων. Παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης ακόμα και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μάλιστα φροντίζει και για την υγεία σας παρέχοντας εξαιρετικά πακέτα.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Διαθέτοντας μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων, η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (επιβατικών, φορτηγών, αγροτικών φορτηγών, μοτοσικλετών, αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, ενοικιαζόμενων οχημάτων, κ.α.), ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Κοινοποίησέ το »


Όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα της εταιρείας σχεδιάζονται με γνώμονα να προσφέρουν στον πελάτη τη μέγιστη δυνατή αξία, ώστε αυτός να απολαμβάνει ολοκληρωμένες καλύψεις στη σωστή τιμή. Ακόμη και τα πλέον οικονομικά πακέτα ασφάλισης οχημάτων περιέχουν καλύψεις προστιθέμενης αξίας και πλαισιώνονται με πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές που εξασφαλίζουν στον ασφαλισμένο διευκόλυνση και επιπλέον προστασία.

«Ακόμη και εν μέσω του έντονου τιμολογιακού ανταγωνισμού των τελευταίων χρόνων, η εταιρεία μας παραμένει σταθερή στη φιλοσοφία της προώθησης ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων με ουσιαστική  αξία προς τον ασφαλισμένο. Αυτό είναι σαφώς ένα από τα βασικά στοιχεία που μας διαφοροποιούν και για τα οποία μας επιλέγουν οι πελάτες μας» δηλώνει σχετικά η κα Τζένη Αναγνωστάκη, Διευθύντρια Κλάδου Έκδοσης Οχημάτων.  


 

 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ