Τα best value for money πακέτα!

12650 Επισκέψεις στο άρθρο

Από τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης το κόστος έγινε σημείο αναφοράς για πολλά προϊόντα και υπηρεσίες. Ο τομέας της ασφάλισης δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη, η υποχρεωτική βάσει Νόμου ασφάλιση, έγινε για αρκετά χρόνια το best seller πακέτο στην αγορά, σχεδόν για το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών. Η επιλογή του ήταν αποκλειστικά το χαμηλότερο κόστος. Ένα χαμηλό κόστος με πολλές εκπτώσεις, όμως, και στις… καλύψεις. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν με το οικονομικό πακέτο και ορισμένες παροχές ή καλύψεις όπως η Φροντίδα Ατυχήματος, ωστόσο η ασφάλιση αυτή δεν παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη για τον οδηγό και το αυτοκίνητό του, μια περιουσία δηλαδή χιλιάδων ευρώ. Αυτό το πακέτο σίγουρα είναι best money, αλλά τι γίνεται με την επάρκεια καλύψεων ώστε να νιώθει κάποιος ασφαλής εκτός από ασφαλισμένος;

Kοινοποίησε το »

 
Γεγονότα που συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο (πυρκαγιές, πλημμύρες), στοίχησαν σε ασφαλισμένους περιουσίες αφού, στον τομέα του αυτοκινήτου, αρκετοί δεν είχαν προβλέψει σχετικές καλύψεις. Παράγοντες της αγοράς επισημαίνουν ότι σε νέα συμβόλαια και σε ανανεώσεις, οι ασφαλισμένοι προσανατολίζονται σε πιο ολοκληρωμένη κάλυψη, ώστε να είναι ασφαλισμένοι αλλά και ασφαλείς.
 
Αρχίζουν λοιπόν να επιλέγουν more value από best money. Το ζητούμενο ωστόσο είναι ασφάλιση με best value for money. Είναι τα πακέτα που κάνουν τη διαφορά και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο συμβόλαιο ασφάλισης. Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένα από τα best value for money πακέτα ασφάλισης.
 
Μινέττα: Προσθέτει αξία με μοναδικές καλύψεις, παροχές κι ευκολίες
 
Το CarPack 6 είναι, μεταξύ των προγραμμάτων της ΜΙΝΕΤΤΑ, το πακέτο που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο πλήθος καλύψεων και θωρακίζει τον ασφαλισμένο τόσο για την Αστική του Ευθύνη όσο και για ζημιές από φυσικά φαινόμενα, κλοπή (ολική - μερική), αλλά και ίδιες ζημιές.
Πέρα από τις υποχρεωτικές καλύψεις η ΜΙΝΕΤΤΑ συμπεριλαμβάνει σε όλα της τα πακέτα -  και καλύψεις ξεχωριστές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν:
  • Η Διασταυρούμενη Ευθύνη - κάλυψη υλικών ζημιών σε ατύχημα μεταξύ ατόμων αΆ βαθμού συγγένειας εφόσον και τα δύο οχήματα είναι ασφαλισμένα στην Εταιρεία.
  • Το επίδομα ολοσχερούς καταστροφής του οχήματος - από θεομηνία, πυρκαγιά ή και από ατύχημα υπαιτιότητας του οδηγού  ακόμη και χωρίς να έχει κάλυψη για φυσικά φαινόμενα ή ίδιες ζημιές.
 
«Επιδιώκοντας να μεγιστοποιήσουμε το όφελος για τους ασφαλισμένους στη ΜΙΝΕΤΤΑ, πέρα από την προσφορά ουσιαστικής κάλυψης με όλα τα προγράμματα ασφάλισης, προσθέτουμε αξία με τις μοναδικές καλύψεις που αυτά εμπεριέχουν, αλλά και με επιπλέον παροχές και ευκολίες» υπογραμμίζει ο κ. Ιωάννης Αβραμίδης, Προϊστάμενος Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου του Κλάδου Αυτοκίνητων της Μινέττα Ασφαλιστικής, επισημαίνοντας: «Η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ, ο δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check up) με κάθε συμβόλαιο αυτοκινήτου ή περιουσίας, καθώς και η δυνατότητα πληρωμής έως και σε 12 άτοκες δόσεις, καταδεικνύουν την προσήλωσή μας στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρουμε».   
 
Υδρόγειος: Extra Plus καλύψεις διατηρώντας ελκυστικό το κόστος
 
Το πρόγραμμα Auto Extra Plus της Υδρογείου Ασφαλιστικής αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ασφάλιση του οχήματος, συνδυάζοντας εύρος σημαντικών καλύψεων, σε ιδιαίτερα ελκυστικό για τον καταναλωτή κόστος, επισημαίνει η κα Τζένη Αναγνωστάκη, Διευθύντρια Κλάδου Έκδοσης Οχημάτων της Υδρόγειος Ασφαλιστική.
 
Εκτός από τις απαραίτητες και πλέον σημαντικές καλύψεις (αστική ευθύνη έναντι τρίτων, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο, φροντίδα ατυχήματος), το πρόγραμμα περιλαμβάνει καλύψεις για τις πιο συνήθεις περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής του οχήματος, π.χ. καλύψεις πυρός, κλοπής, φυσικών φαινομένων καθώς και αστικής ευθύνης πυρός, νομική προστασία, επείγουσα αερομεταφορά σε περίπτωση τροχαίου και όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση πυρκαγιάς, μερικής και ολικής κλοπής.
 
Το πρόγραμμα μπορεί να εμπλουτισθεί προαιρετικά με τις καλύψεις Οδικής Βοήθειας και Θραύσης Κρυστάλλων.
 

Δύναμις: Επιλέγοντας τις καλύψεις του ο ασφαλισμένος διαμορφώνει την αξία
 
«Το MyDynamis Plus είναι αναμφίβολα ένα best value πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτων!», επισημαίνει ο Κίμων Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, Επιχειρησιακός & Τεχνικός Διευθυντής της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.
Το πακέτο διαθέτει σημαντικές καλύψεις, εκτός αυτών που επιβάλλονται από τον νόμο, όπως:
 
•           Μέριμνα Φροντίδα Ρυμούλκηση
•           Αστική Ευθύνη εντός Φυλασσόμενων χώρων, Πορθμείων, Συνεργείων
•           Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα και
•           Προσωπικό Ατύχημα
 
Προσφέρει αυξημένη προστασία και απαλλάσσει τον ασφαλισμένο από δυσάρεστες καταστάσεις. Αν στο MyDynamis Plus προσθέσουμε το προαιρετικό πακέτο Πυρός-Κλοπής τότε πετυχαίνουμε πλήρη κάλυψη με εξαιρετικά ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, αναφέρει ο κ. Ευσταθόπουλος.
 
•           Κάλυψη Πυρός/Τρομοκρατικών ενεργειών/Στάσεων και Απεργιών
•           Αστική Ευθύνη Συνεπεία Πυρκαγιάς
•           Κάλυψη Ολικής και μερικής κλοπής
•           Κάλυψη κλοπής Ηχοσυστήματος
•           Αντικατάσταση Αυτοκινήτου (λόγω Πυρός/Κλοπής)
•           Αντικατάσταση Αυτοκινήτου έως 7 ημέρες (λόγω ατυχήματος)
 
Τέλος, σε αυτό μπορούν να προστεθούν οι καλύψεις υλικών ζημιών συνεπεία Καιρικών Φαινομένων και η κάλυψη υλικών ζημιών συνεπεία χαλαζόπτωσης.
 
«Το MyDynamis Plus Πυρός-Κλοπή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για πολλούς λόγου ως best value for money πακέτο. Η λογική της διαμόρφωσης του πακέτου καλύψεων σύμφωνα με τις ανάγκες του ασφαλισμένου, του επιτρέπει να διαλέγει τις καλύψεις που του χρειάζονται και έτσι δεν επιβαρύνεται με καλύψεις που ίσως δεν θα του ήταν χρήσιμες. Τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα και εξαρτώνται από πληθώρα παραμέτρων ώστε να είναι όσο πιο δίκαια γίνεται. Η ΔΥΝΑΜΙΣ είναι μια ελληνική εταιρία με εμπειρία άνω των 40 ετών που δίνει έμφαση στην προσωπική επαφή και φυσικά, ως οφείλει, αποζημιώνει πλήρως και έγκαιρα όταν επέλθει ζημιά», τονίζει ο κ. Ευσταθόπουλος.
 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ