Ιωάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της Εθνική Ασφαλιστική.

«Εθνική αγαπημένη» ! Και το 2021 με διάκριση!

7306 Επισκέψεις στο άρθρο

Βραβείο και το 2021 για την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική! Από την αυστηρότερη κριτική επιτροπή. Το κοινό. Δηλαδή τους ίδιους τους ασφαλισμένους. Στα πλαίσια της μακροβιότερης (από το 1994) ετήσιας ψηφοφορίας για τους καλύτερους της χρονιάς, Best Car 2021!

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Λειτουργεί με επιτυχία επί σειρά δεκαετιών, σε έναν πολύ ανταγωνιστικό κλάδο. Στον κλάδο που έχει αποδείξει πως διαθέτει ισχυρά αντανακλαστικά, αφουγκράζεται την αγορά, επιδεικνύει ευελιξία και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Στον κλάδο της Ασφάλισης (και πιο ειδικά για εμάς στον τομέα της Ασφάλισης Αυτοκινήτου).

Στις 2 πρώτες θέσεις της φετινής ψηφοφορίας μας, χιλιάδες συμμετέχοντες, οδήγησαν 2 Ασφαλιστικές που πρωταγωνιστούν στον κλάδο. Η μία είναι η Εθνική Ασφαλιστική.

Mία πασίγνωστή σε κάθε νοικοκυριό εταιρεία, με πλήθος προγραμμάτων και καλύψεων για κάθε τομέα της ζωής μας. Μια ασφαλιστική, της οποίας τα προγράμματα ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τις σύγχρονες ανάγκες προσφέροντας λύσεις για ασφάλιση και του οχήματός μας, στον βέλτιστο συνδυασμό καλύψεων & τιμής.

Λόγω των γνωστών «συνθηκών» (Covid και μέτρα ασφάλειας) το φετινό βραβείο-διάκριση παρέλαβαν για την Εθνική Ασφαλιστική οι κύριοι Ιωάννης Σηφάκης
Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance και Νίκος Μιαούλης Προϊστάμενος Τομέα Διαφήμισης της  Εθνικής Ασφαλιστικής!


Η δήλωση του κ. Σηφάκη για την φετινή διάκριση είναι η εξής :

Για την Εθνική Ασφαλιστική και για την Διεύθυνση  Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance, η διάκριση αυτή από το κοινό αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή για όλους μας.

Σας ευχαριστούμε,  με την υπόσχεση ότι  θα  συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας  για την προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών Ασφάλισης.


Η άποψη μας
Σε μία εποχή που η πανδημία και η ανάπτυξη των ψηφιακών υπηρεσιών έχουν αλλάξει τον τρόπο που ο μέσος καταναλωτής «βλέπει τα πράγματα» και έχουν διαφοροποιήσει τις καταναλωτικές του συνήθειες, βλέπουμε πως εταιρείες με μακρά παράδοση αξιοπιστίας, όπως η «Εθνική Ασφαλιστική», που συνεχίζουν να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες και είναι κοινωνικά ενεργές, έχουν «γράψει ανεξίτηλα στο μυαλό του μέσου πολίτη».

Συγχαρητήρια στην ηγεσία και το στελεχιακό δυναμικό της!