Ο κ. Νίκος Μιαούλης, Προϊστάμενος Τομέα Διαφήμισης της Εθνικής Ασφαλιστικής παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση από τον Διευθυντή Σύνταξης του Auto Τρίτη κ. Καπογιάννη.

Έχει γράψει ιστορία, συνεχίζει να είναι Νο1!

10571 Επισκέψεις στο άρθρο

Βραβείο καλύτερης ασφαλιστικής 2020 για την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική! Από την αυστηρότερη κριτική επιτροπή. Το κοινό. Δηλαδή τους ίδιους τους ασφαλισμένους.

 
Σε μία κατάμεστη αίθουσα (στην αίθουσα εκδηλώσεων του Auto Τρίτη), με παρουσία 120 κορυφαίων στελεχών της αγοράς αυτοκινήτου, θεσμικούς  εκπροσώπους (ΙΟΑΣ, ΟΦΑΕ) και L I V E σύνδεση, ανακοινώθηκαν τα φετινά βραβεία Best Car 2020

Tα καλύτερα ΙΧ και Επαγγελματικά αυτοκίνητα της χρονιάς.  Και η Καλύτερη ασφαλιστική εταιρία της χρονιάς,  με βάση την ψήφο των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό (οι οποίοι ξεπέρασαν τους 40.000) !
Αυτή είναι η Εθνική Ασφαλιστική.

Δείτε το Video από την ώρα της απονομής στο 1.26΄.40΄΄ (βραβείο Καλύτερης Ασφαλιστικής 2020)!

Η άποψη μας
Σε μία εποχή που το internet και οι ψηφιακές υπηρεσίες έχουν αλλάξει τον τρόπο που ο μέσος καταναλωτής «βλέπει τα πράγματα». Έχουν διαφοροποιήσει ακόμη και τις καταναλωτικές του συνήθειες ή διαδικασίες αγορών, βλέπουμε πως εταιρείες με μακρά παράδοση αξιοπιστίας, όπως η «ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική», που συνεχίζουν να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες, έχουν «γράψει ανεξίτηλα στο μυαλό του μέσου πολίτη».

Συγχαρητήρια στην ηγεσία και το στελεχιακό δυναμικό της!


Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τις Ασφαλιστικές εταιρείες, όπως κατατάχθηκαν με βάσει τις ψήφους του κοινού!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός