Extra Assistance: Η Ο…δική σας Βοήθεια!

3576 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Ελλάδα του 2021, συμπληρώνονται 6 χρόνια από το ξεκίνημα ενός οράματος… Η δυναμικότερα ανερχόμενη εταιρεία Οδικής Βοήθειας, η Extra Assistance, επιδιώκει να γίνει η (Ο)δική σας εγγύηση για την ασφάλεια τόσο του οχήματος σας όσο και των επιβαινόντων σε αυτό.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Με οδηγό το όραμα της δημιουργίας ενός οργανισμού που θα θέτει νέα πρότυπα στην εξυπηρέτηση, στην ανθρωποκεντρική επαφή, στις καινοτόμες υπηρεσίες, η Extra ήρθε για να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της νέας εποχής στις μετακινήσεις, με την ρομαντική αντίληψη της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Η εταιρεία που πρώτη εφάρμοσε μέσω εφαρμογής κινητού, Extra SOS, την δυνατότητα να επικοινωνεί ένας άνθρωπος της 24/7 μαζί σας την στιγμή που το έχετε ανάγκη!

Γιατί… οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται!

Δημιούργημα της αγάπης προς την Οδική Βοήθεια, μιας Ελληνικής οικογένειας, που μεγάλωσε μέσα στον χώρο, τόλμησε να επενδύσει σε δύσκολες στιγμές για την Ελληνική οικονομία, άνω του ενός εκατομμυρίου την τελευταία πενταετία, από ιδίους πόρους. Επενδύσεις σε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, σε υψηλής τεχνολογίας μηχανογραφικά συστήματα. Κυρίως όμως επενδύσεις σε ανθρώπους! Μια εταιρεία που είναι εκεί για να επικοινωνήσετε. Μια αντίληψη που δίνει πρόσβαση στους επαγγελματίες του χώρου, να μπορούν να δώσουν λύση για τους πελάτες τους, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στο δύσκολο έργο τους, της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η Extra Assistance αποτελεί το πάντρεμα 40 χρόνων εμπειρίας στην Οδική Βοήθεια , με την νέα ψηφιακή εποχή που απαιτεί το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τόλμησε να εισάγει υπηρεσίες που δίνουν λύσεις σε προβλήματα που δεν είχαν προσεγγιστεί ποτέ στο παρελθόν, από μια Οδική Βοήθεια. Καθημερινά είναι δίπλα στους οδηγούς για το απλό, μια επιτόπου παρέμβαση με εξειδικευμένο και υψηλής τεχνογνωσίας προσωπικό, μέχρι την επέμβαση σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες… Καιρικές και εδαφικές!

Σε αυτά τα χρόνια, η δυναμική βάση της Extra είναι οι ασφαλιστές. Άνω των 1000 συνεργατών, συνδρομητές που υπερβαίνουν τις 100.000 οχήματα. Μια παρακαταθήκη, πάνω στην οποία σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας με γνώμονα την ανθρώπινη επαφή, την έγκαιρη επέμβαση, τις ουσιαστικές παροχές και τις νέες ιδέες.

Αυτά άλλωστε είναι που περιμένει ο καθένας από την Ο…δική του Βοήθεια!

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ