Η Anytime σε νέα εποχή

3314 Επισκέψεις στο άρθρο

Σύμφωνα με ενημέρωση που μας κοινοποίησε η ίδια η Anytime στοχεύει πλέον στη δημιουργία ενός κόσμου με περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Η Anytime, το directbrand της INTERAMERICAN που άλλαξε τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά, ξεκίνησε το 2006 αντιπροσωπεύοντας το νέο τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου, με σύγχρονες και πρωτοποριακές λύσεις.

Από την Πέμπτη που μας πέρασε, η Anytime περνάει σε μία νέα εποχή, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός κόσμου με περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση. Αυτή είναι η βάση της σημερινής φιλοσοφίας της Anytime, που συνοδεύεται από τον επανασχεδιασμό της ταυτότητας και της εικόνας του brand και την πηγαίνει ακόμα πιο μπροστά, ώστε να φέρει μια θετική αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων, καθώς ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο ετοιμότητα απέναντι στο αναπάντεχο, αλλά καθημερινή ηρεμία και σιγουριά. Η ζωή και οι ανάγκες των πελατών αλλάζουν και μαζί αλλάζει και η Anytime για να προσφέρει απλότητα, αλλά και περισσότερες επιλογές.

Στο πλαίσιο αυτήςτης αλλαγής η Anytime:
 
  • Λανσάρει ένα ανανεωμένο website, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τη διευκόλυνση των πελατών της.
  • Παρέχει νέες λύσεις σε προϊόντα, εξασφαλίζοντας επιπλέον καλύψεις για τους πελάτες της.
  • Αναπτύσσει νέες υπηρεσίες, πέραν της ασφάλισης, στην προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της κάθε στιγμή περισσότερα.
«Με την Anytime, δημιουργήσαμε τη διαφορά στην ασφαλιστική αγορά για να απολαμβάνουν οι πελάτες μας μια καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη. Τώρα, αλλάζουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, προσφέροντας περισσότερη ασφάλεια, περισσότερες επιλογές, περισσότερα προνόμια, περισσότερη ευελιξία και ελευθερία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος της INTERAMERICAN.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ